Aleksa. Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 Dzisiaj byłam w mega zoo :D małpy po samochodach lazily listwy wyrywaly, wycieraczki kradly jahaha a nasz samochód miał zabudowane listwy i nie chciały przyjść do nas :D za to sarny łby do samochodu pchaly po jedzenie :P lwy spaly..za to wilki lazily przy samochodzie :D Quote
łamAga Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Ale bajer tez chce iśc do takiego <wow> fotki jakies bedziesz miała z tego zoo ? :D Quote
Aleksa. Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 Więcej filmików, ale często są komentarze i nie wszystkie mądre xd Quote
Aleksa. Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=uPfilb40r2E Quote
łamAga Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 O jaaaaa ale fajnie <3 Ola między tymi :D :P Quote
Aleksa. Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 Cześć :) ja się jeszcze lenie :D Dora była na spacerze z Beata i o dziwo chyba była grzeczna, bo nie skarżyła sie na nią :D Dałam jakieś fotki na fb, jak ktoś ma ochotę zerknąć to zapraszam :D Kupiłam juz prezent Marysi iiii o dziwo mimo że mam z nią czasem bardzo ciężko...i były momenty gdzie myślałam, że już zrezygnuje tooo tęsknie za nią..tak dużo czasu z nia spędzam, a ja za szybko się przywiązuje ;) Quote
łamAga Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Napisalam gdzies post do Ciebie ale chyba jebłam sie w galeriach bo tutaj go nie widze hahah Quote
*Magda* Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Napisalam gdzies post do Ciebie ale chyba jebłam sie w galeriach bo tutaj go nie widze hahah Chyba u Moni go napisałaś :P Quote
łamAga Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Hahahahahaha no u Moni :D Macie obie galerię na H więc jakos tak wyszło :P Hexa czy Haszczakowo to jedno i to samo buahahahaha Quote
Recommended Posts