Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hahahaha a jak małego ? małe dziecko tak do 4-5 tego miesiaca sie super kąpie ale pozniej to jest juz ciężej , zwlaszcza jak sie ma dziecko tak ruchliwe jak ja mam  :D

Posted

W sumie zalezy od dziecka , córka mojej kolezanki jest spokojna i mozna ja bez problemu wykapac a Fabian sie cały czas rusza i trzeba sie nagimnastykowac żenby go wykąpać ;)

Posted

Jedynie co, to mam j takie brudne włosy ze nie mogę hahah nie miałam jak umyć :D bo prysznic musze brać rano, bo by ją obudził jak spala. A rano dawałam ja rodzicom na czas mojego mycia, a z włosami by się zeszło :P

No ale zaraz jadę do domu i umyje :P

Posted

No to jak juz sie ogarniesz to opowiadaj :D

Jak z jedzeniem , czy miałaś wyżywienie , jak z kąpielą i w ogóle jaka dzidzia była :D a moze jakas fotorelacja :D

Posted

Sorki, nie miałam jakoś weny ani siły wziąć laptopa i coś napisać.

Ale przed drugą pracą mam chwilę czasu, to się odezwę.  

Także pojechałam tam w pt w końcu byłam po 17, a nie jak miałam być 13-14, bo złapał ich korek, a byli jeszcze w hospicjum Gajusz jak pamiętam 

Dostaliśmy w końcu dwa pokoje obok siebie, ja taki mniejszy jednoosobowy, ale wystarczający  :D http://konferencja.pfsrm.pl/sites/default/files/Mercure%20GRAND%20-%20444%20standart%20single%205840.jpg

Poznaliśmy się itp okazało się, że był z nim jeszcze syn prawie 7 letni   Oczywiście na samym początku już dostałam zj*be  :P za Pan i Pani i za każdym razem jak z przyzwyczajenia tak mówiłam to mnie upominali hahha na samym początku słyszałam tylko 'wyluzuj się' 'nie stresuj sie' i w sumie stres po pierwszej godzinie znikł dzieki ich luźnego nastawienia  

Na początek poczekali na mnie aż dojadę i poszliśmy na kawę pogadać i zjeść coś. Wieczorem mama umyła mała pod prysznicem posadziła na pieluszce  :D sama mówiła, że nigdy jeszcze jej tak nie myła hah na drugo dzień jej nie myłam, bo powiedziała żebym odpuściła, a nic jej się nie stanie 

Sytuacja, której się nie spodziewałam, to to że dzicko spało ze mną w lóżku, a nigdy z małym nie spałam  :P no ale ja jje nie zgniotłam, wręcz ona się tak wierciła, że jak wstałąm na chwile to nie miałam gdzie się położyć i ją przenosiłam  :P

Pierwsza noc średnio przespana, bo spałam z 2,5-3h ponieważ jak ona usnęła, to nie mogłam usnąć, a jak już przysypialam to się budziła..a ja jako że jak mnie coś w nocy obudzi to ciezko mi usnąć  pierwsza noc zakończyła się o 4.40  :D o 6.30 podrzuciłam ją do rodziców żebym mogła wziąć prysznic 

Ogólnie w dzień dużo razem siedzieliśmy  ;) Druga noc bardziej była przespana, bo byłam zmęczona, wiec problemu z usypianiem nie miałam 

Mała nie pije wgl mleka, a słoik jak zje połowe to cud. Je normlanie to co my właściwie. Jedynie co jest masakra u niej ze ona pije ciągle pije..sok rozcienczoy z woda, a jak zaa bardzo jest rozcieńczony to płacz  :P

nie wiem co mam jeszcze pisać . Oprócz tego że powiedzieli, że będą teraz częściej do Wawy wpadać i mają mój numer to chyba wszystko hah

Posted

A Ci rodzice to po co tak w ogóle do Warszawy przyjechali?

Pisałam już ;p wesele mieli ;p 

Super że wszystko tak fajnie przebiegło ;)

tylko aż dziwne że nie CHCiała Ci w noCy z łóżka na podłogę wyjść ;)

z jednej strony łóżka przystawione było łóżeczko podróżne, a z drugiej byłam ja :P

aaa i Aga miałam wyżywienie :D zdjęcie jakieś mam ;p najlepsza pozycja do spania to na brzuchu z wypieta pupa :D

Posted

A to dlaczego nie spała w tym łóżeczku podróżnym ? :P

No to super że nie musiałaś głodować :D

To chyba taki wiek bo Fabian teraz tylko tak śpi , na brzuchu i z pupą wypiętą do góry , dzisiaj zrobie mu fotke jak zaśnie , w ogóle On w nocy biega po całym łóżeczku :D