Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No mam nadzieje, ze wytrzyma. Ale jestem tak przyzwyczajona do obecności zwierząt, że dziwnie mi tam będzie..

W ciągu tego tygodnia Dora strasznie przytyła :P dawałam jej karmę na oko i smakołyki i wygląda masakrycznie dopiero wczoraj zobaczyłam jak ona wygląda O.o musze znaleźć jej kubek od karmy..

Wczoraj jechałam z domu do P. Agi podlać kwiaty to stwierdziłam ze zapytam czy mogę z nią wejść do mieszkania i pojechała ze mną ..:D po co miałam ja zostawiać.

W samochodzie i w parku była grzeczna :D

Posted

W tym tyg. wyprowadzałam na spacer  owczarka australijskiego, kundelka i teriera rosyjskiego (z nim było gorzej, bo iść nie chciał :D ) 

Obecnie jest u mnie Charlie :) niestety miał przykrą sytuacje..zaatakował go pies wielkości Dory..

Posted

Nooo, i będę kilka dni pracować hahah nie wiem czy wam pisałam.. jestem pracoholikiem cóż zrobić :D

Ale to całkiem co innego, jak kilka dni będę pracować po 3-4h tylko a nie wstawanie o 5.30 praktyki, po praktykach praca, powrót do domu ok. 22 zwykle :P

Rodzice planują zabrać mnie nad jakaś wodę, a ja nawet kostiumu nie mam prócz starego sprzed kilku lat :P może zdążę coś tam kupić :)

Byłam z Dorsonem we wt ok. 10 km na rowerze w lesie. Juz biega więcej przy rowerze niż luzem. Na początku jest ok, ale jak już ileś pobiega, to mi tak zwalnia rower, że mam ochotę ja zostawić w piz..du! :D