Aleksa. Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 No mam nadzieje, ze wytrzyma. Ale jestem tak przyzwyczajona do obecności zwierząt, że dziwnie mi tam będzie.. W ciągu tego tygodnia Dora strasznie przytyła :P dawałam jej karmę na oko i smakołyki i wygląda masakrycznie dopiero wczoraj zobaczyłam jak ona wygląda O.o musze znaleźć jej kubek od karmy.. Wczoraj jechałam z domu do P. Agi podlać kwiaty to stwierdziłam ze zapytam czy mogę z nią wejść do mieszkania i pojechała ze mną ..:D po co miałam ja zostawiać. W samochodzie i w parku była grzeczna :D Quote
łamAga Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 O kurczaczek miałaś co podlewać :D śliczna Dorka :* Quote
Aleksa. Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Na fotach nie widać wszystkich kwiatów :P jeszcze za oknem miałam do podlania Quote
Aleksa. Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 nie raczej..na codzień mają nawadnianie, ale nawalilo dwa razy i nie chcieli włączać na wyjazd żeby mieszkania nie zalało :D Quote
łamAga Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Nie no żartowałam sobie ;) Ja lubie kwiatki ale u kogoś , za dużo z nimi trzeba sie bawić :) Quote
Aleksa. Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 Aguś, luzik wiem ze żartujesz :D Pani Aga dala pozwolenie na ususzenie 2 kwiatków ahahaha o przelaniu nie wspomniała :D Przyszła paka Dory :P Quote
łamAga Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 hahahahahaha jaki limit :D ale Dorcia bedzie miała wyżerkę :D Quote
Aleksa. Posted July 16, 2015 Author Posted July 16, 2015 Cześć cześć :) Znowu brak czasu u mnie Quote
Aleksa. Posted July 16, 2015 Author Posted July 16, 2015 W tym tyg. wyprowadzałam na spacer owczarka australijskiego, kundelka i teriera rosyjskiego (z nim było gorzej, bo iść nie chciał :D ) Obecnie jest u mnie Charlie :) niestety miał przykrą sytuacje..zaatakował go pies wielkości Dory.. Quote
Aleksa. Posted July 17, 2015 Author Posted July 17, 2015 Charlie w porządku ;) zdarzenie miało miejsce tydzień temu :P Quote
*Magda* Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Hej Ola :) Za tydzień już będziesz w Anglii :D Quote
Aleksa. Posted July 23, 2015 Author Posted July 23, 2015 Nooo, i będę kilka dni pracować hahah nie wiem czy wam pisałam.. jestem pracoholikiem cóż zrobić :D Ale to całkiem co innego, jak kilka dni będę pracować po 3-4h tylko a nie wstawanie o 5.30 praktyki, po praktykach praca, powrót do domu ok. 22 zwykle :P Rodzice planują zabrać mnie nad jakaś wodę, a ja nawet kostiumu nie mam prócz starego sprzed kilku lat :P może zdążę coś tam kupić :) Byłam z Dorsonem we wt ok. 10 km na rowerze w lesie. Juz biega więcej przy rowerze niż luzem. Na początku jest ok, ale jak już ileś pobiega, to mi tak zwalnia rower, że mam ochotę ja zostawić w piz..du! :D Quote
łamAga Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Ola Ty pracusiu :D Ale masz fajnie też bym nad wode pojechala <3 Quote
Aleksa. Posted July 29, 2015 Author Posted July 29, 2015 No wiem Aga :P zobaczymy jaka pogoda będzie :) Quote
Recommended Posts