Aleksa. Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 Hej hej :D w ten weekend zostaje z dzieckiem :D wiem jaki hotel, ale jeszcze nic więcej :P dzisiaj mają zadzwonić.. Wczoraj byłam z Dora na rowerze jak większośc pewnie wyczytała na fb :D gleb było duuużo :D Quote
łamAga Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Wreszcie sie dowiesz czy bedziesz chodziła głodna czy najedzona :D ja czytałam czytałam :D Quote
Aleksa. Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 nie bede pytała o te jedzenie :D może sama powie. :p ja na pewno wezme jakies picie rogalika, owoc i coś na przekąske miedzy posiłkami :D Quote
łamAga Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Na pewno bedziesz miała wyżywienie zapewnione , jestem tego pewna ;) Quote
Aleksa. Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 Ale przekąski sobie biore :P i nie zadzwonili phi :D Quote
łamAga Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Dzisiaj jeszcze trwa więc jeszcze zadzwonią ;) Quote
Aleksa. Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 No chyba jednak nie :P Lepiej nagraj instrukcje kapania malego dziecka :D Quote
łamAga Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Hahahaha a jak małego ? małe dziecko tak do 4-5 tego miesiaca sie super kąpie ale pozniej to jest juz ciężej , zwlaszcza jak sie ma dziecko tak ruchliwe jak ja mam :D Quote
Aleksa. Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 7-8 miesięcy..do tego obczailam foto jej na fb. jest o wiele grubsza niż Marcel :P Quote
łamAga Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 W sumie zalezy od dziecka , córka mojej kolezanki jest spokojna i mozna ja bez problemu wykapac a Fabian sie cały czas rusza i trzeba sie nagimnastykowac żenby go wykąpać ;) Quote
Aleksa. Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 Zadzwoniła dzisiaj i nic s sumie więcej się nie dowiedziałam :P Quote
Aleksa. Posted June 20, 2015 Author Posted June 20, 2015 Jeszcze jestem. Jakoś daje rade :) Rodzice małej sa super to połowa sukcesu ;) Quote
Aleksa. Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Jedynie co, to mam j takie brudne włosy ze nie mogę hahah nie miałam jak umyć :D bo prysznic musze brać rano, bo by ją obudził jak spala. A rano dawałam ja rodzicom na czas mojego mycia, a z włosami by się zeszło :P No ale zaraz jadę do domu i umyje :P Quote
łamAga Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 No to jak juz sie ogarniesz to opowiadaj :D Jak z jedzeniem , czy miałaś wyżywienie , jak z kąpielą i w ogóle jaka dzidzia była :D a moze jakas fotorelacja :D Quote
Aleksa. Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 Sorki, nie miałam jakoś weny ani siły wziąć laptopa i coś napisać. Ale przed drugą pracą mam chwilę czasu, to się odezwę. Także pojechałam tam w pt w końcu byłam po 17, a nie jak miałam być 13-14, bo złapał ich korek, a byli jeszcze w hospicjum Gajusz jak pamiętam Dostaliśmy w końcu dwa pokoje obok siebie, ja taki mniejszy jednoosobowy, ale wystarczający :D http://konferencja.pfsrm.pl/sites/default/files/Mercure%20GRAND%20-%20444%20standart%20single%205840.jpg Poznaliśmy się itp okazało się, że był z nim jeszcze syn prawie 7 letni Oczywiście na samym początku już dostałam zj*be :P za Pan i Pani i za każdym razem jak z przyzwyczajenia tak mówiłam to mnie upominali hahha na samym początku słyszałam tylko 'wyluzuj się' 'nie stresuj sie' i w sumie stres po pierwszej godzinie znikł dzieki ich luźnego nastawienia Na początek poczekali na mnie aż dojadę i poszliśmy na kawę pogadać i zjeść coś. Wieczorem mama umyła mała pod prysznicem posadziła na pieluszce :D sama mówiła, że nigdy jeszcze jej tak nie myła hah na drugo dzień jej nie myłam, bo powiedziała żebym odpuściła, a nic jej się nie stanie Sytuacja, której się nie spodziewałam, to to że dzicko spało ze mną w lóżku, a nigdy z małym nie spałam :P no ale ja jje nie zgniotłam, wręcz ona się tak wierciła, że jak wstałąm na chwile to nie miałam gdzie się położyć i ją przenosiłam :P Pierwsza noc średnio przespana, bo spałam z 2,5-3h ponieważ jak ona usnęła, to nie mogłam usnąć, a jak już przysypialam to się budziła..a ja jako że jak mnie coś w nocy obudzi to ciezko mi usnąć pierwsza noc zakończyła się o 4.40 :D o 6.30 podrzuciłam ją do rodziców żebym mogła wziąć prysznic Ogólnie w dzień dużo razem siedzieliśmy ;) Druga noc bardziej była przespana, bo byłam zmęczona, wiec problemu z usypianiem nie miałam Mała nie pije wgl mleka, a słoik jak zje połowe to cud. Je normlanie to co my właściwie. Jedynie co jest masakra u niej ze ona pije ciągle pije..sok rozcienczoy z woda, a jak zaa bardzo jest rozcieńczony to płacz :P nie wiem co mam jeszcze pisać . Oprócz tego że powiedzieli, że będą teraz częściej do Wawy wpadać i mają mój numer to chyba wszystko hah Quote
Recommended Posts