Aleksa. Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 Ależ fajnie mieć dwa psy :D Choćby chwilowo, ale zawsze ;p no pewnie :D Ola, podrzuć mi Larę na te 2 dni :D A co podoba Ci się ? :D Quote
*Magda* Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 A co podoba Ci się ? :D W sumie, to tylko przez to, że szczyl :) Staffiki i inne bullowate, to nie moja bajka :P Choć z braku laku, to i staffikiem bym nie pogardziła, byle tylko mieć drugiego psa :D Quote
Aleksa. Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 Ja też zawsze jakoś dalej od bullowatych się trzymałam, a teraz odmiana :p Quote
Aleksa. Posted May 13, 2015 Author Posted May 13, 2015 Dora jak ja zobaczyła tak szalała po podwórku ze wyhamować nie mogła i wpadła w krzaki :D teraz w domu szaleja a ja znowu zaraz zwariuje Quote
łamAga Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Fajnie jak szaleją , przynajmniej się coś dzieje :D Quote
Aleksa. Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 https://www.facebook.com/aleksandraanna.ptaszek/videos/828472010535853/ a po spacerze odpoczywa sie tak Quote
łamAga Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 i na filmiku i na fotce widac że bardzi się kochają <3 Quote
Aleksa. Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 Nie wie na jak długo ;p Lara coraz mocniej się bawi, a nawet zaczyna prowokować inne psy :D szczeka itp :D a potem ucieka xd a z Dora wczoraj pierwsz raz sie coś spiely o zabawke :p ale krzynelam i byl spokoj :D Quote
łamAga Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Byle by Larce tak nie zostało że będzie atakowac psy i uciekac :P Jak tak na nią patrze to znowu zaczynam sie zastanawiac czy aby nie wziąć zamiast Donka psa o krótkiej sierści , strasznie ładnie komponują sie na nich obroże ;) Quote
Aleksa. Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 No ta sierść krótka ma więcej plusów, bo kleszczy na niej nie widzę, a na dorze zostaja..chyba miała jakiegoś na głowie i rozdrapala bo strup jest Quote
kalyna Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 U mnie staffik to jedyna rasa, którą mogłabym mieć, oczywiście w stadzie z ONkami :P Alternatywa to mały kundelek. Wiele u mnie przemawia za tą rasą, ale też są rzeczy , które mi się nie podobają i nie wiem czy zdołałabym to przełknąć. Niemniej rasa sama w sobie jest świetna i krótka sierść baaardzo przemawia na ich korzyść. Tak samo jak charakter i wielkość ;) Quote
Guest TyŚka Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Dla mnie staffiki są zbyt mocne, a ja nie lubię mocnych psów, wolę psy o atletycznej budowie... no, bez przesady - charta bym mieć nie chciała, coś pomiędzy, lubię psie psy, bez hmmm... udziwnień z żadnej ze stron. Jednak Lara jest fajna, świetnie do siebie pasują z Dorą :) kto w tym duecie rządzi? Quote
łamAga Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 To tak jak mi sie amstafy podobaja ale to nie psy dla mnie ;( Quote
Aleksa. Posted May 18, 2015 Author Posted May 18, 2015 kurde, napisałam tutaj rano długieeego posta.. widzę, że się nie dodał.. :( w każdym razie napisze tyle ile pamiętam, czyli mniej niż rano :D Tak więc odnośnie Lary.. coraz bardziej podobają mi się staffiki! nie wiem, czy to akurat chodzi o Lare, czy ogólnie charakter Staffika..zobaczymy, jaka będzie jako dorosła, no ale kurde na razie ją kocham..natomiast żałuję, że nie mam czasu by ćwiczyć z nią posłuszeństwa, w sensie coś takiego jak rally-o czy coś, bo chciałabym się trochę w takie coś pobawić.. Odnośnie wystaw co kiedyś była rozmowa. Pan Krzysiek okazało się, że nie żartuje.. BAAAA! jest zdania, że suka powinna mieć raz małe.. także muszę zacząć się orientować w wystawach jak się robi hodowlanke itp. on coś mówił, że był ze swoją suką raz i mogła mieć szczeniaki! jak dla nie to nierealne.. SDruga sprawa nie wyobrażam sobie u nich szczeniaków, socjalki ich itp. wybór reproduktora.. no kur.. ja się na tym nie znaaaam. Ty$ka, kto rządzi?? trudno stwierdzić..na razie Lara biega za Dorą wszedzie, prowokuje zabawy, zapasy. Martwi nie jedynie, że jak przesadza i Dora warknie, ona to olewa. Quote
łamAga Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 kurde, napisałam tutaj rano długieeego posta.. widzę, że się nie dodał.. :( w każdym razie napisze tyle ile pamiętam, czyli mniej niż rano :D Tak więc odnośnie Lary.. coraz bardziej podobają mi się staffiki! nie wiem, czy to akurat chodzi o Lare, czy ogólnie charakter Staffika..zobaczymy, jaka będzie jako dorosła, no ale kurde na razie ją kocham..natomiast żałuję, że nie mam czasu by ćwiczyć z nią posłuszeństwa, w sensie coś takiego jak rally-o czy coś, bo chciałabym się trochę w takie coś pobawić.. Odnośnie wystaw co kiedyś była rozmowa. Pan Krzysiek okazało się, że nie żartuje.. BAAAA! jest zdania, że suka powinna mieć raz małe.. także muszę zacząć się orientować w wystawach jak się robi hodowlanke itp. on coś mówił, że był ze swoją suką raz i mogła mieć szczeniaki! jak dla nie to nierealne.. SDruga sprawa nie wyobrażam sobie u nich szczeniaków, socjalki ich itp. wybór reproduktora.. no kur.. ja się na tym nie znaaaam. Ty$ka, kto rządzi?? trudno stwierdzić..na razie Lara biega za Dorą wszedzie, prowokuje zabawy, zapasy. Martwi nie jedynie, że jak przesadza i Dora warknie, ona to olewa. Musisz mu to jakoś wybić z głowy :P Quote
angineuuka Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Przydomek, Wystawy.. czemu nie ;) jak suk z rodo to czemu nie :lol: 3 wystawy jak dobrze pójdzie wystarcza do hodowlanki no i wiek odpowiedni Quote
Aleksa. Posted May 18, 2015 Author Posted May 18, 2015 Powiedział, że jak ja się tego nie podejmę, to mam kogoś wynająć kto wystawi LAre :D nosz kurde co za presja :D Quote
Recommended Posts