Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest TyŚka
Posted

Hej :) Mam nadzieję, że dziś u Ciebie bardziej optymistycznie :p

Posted

Czy optymistycznie..hmm z tego wszystkiego postawiłam na zmiany i zapisałam się do.fryzjera na wtorek :P

Jestem u Marysi od 18:30, wcześniej nie dałam rady :P teraz śpi, wiec luzik. Jednak poszli oboje p. Aga z p. Krzyskiem ;)

Na weekend tez sporo mnie Potrzebują.. ;) Dam radę, bo jak nie ja to kto :D

PSY mają dzisiaj nianie- moja Siore :P

Posted

ooo temat fryzjera, jakże moje klimaty... bo zrobiło się ciepło, włosy spinam w kucyk i od dwóch dni mnie łeb boli... to przypomniało mi się, że trzeba je trochę podciąć...

Posted

Hejka :D Fryzjer to zło :P

Ja mam tak przesympatyczną fryzjerkę, że z przyjemnością do niej chodzę ciąć włosy :D I zawsze mnie obetnie tak jak chcę i jeszcze się zapyta czy może tyle podciąć :D

Posted

Ja raz z takich 65 cm(do talii) ścięłam na 32 cm(do ramion) i nigdy więcej nie zetnę tak krótko włosów, bo dopiero po ścięciu się przekonałam jak bardzo kochałam swojego długiego warkocza :p 

Posted

Ojj Aga w gimnazjum zrobiłam to samo.. z długich od razu krótkie.. podobno troszkę poważniej wyglądałam ;)

Lepiej wybierz mi fryzurę.. może coś z grzywka ;)

Posted

ja za każdym razem żałowałam jak obcięłam , ale nigdy bym sie nie zdecydowała na takie posunięcie jak Vege :P

No niby włosy odrastają ale i rzeczywiście wygląda sie w krótkich poważniej ale nie dziekuje , postoje :P

Posted

Czy wygodniej, to się okaże..

Mam puszyste włosy, wiec taka fryzura to prostownica, prostownica i jeszcze raz prostownica.

Jak będę u fryzjera dowiem się o koszty en viro :)

Guest TyŚka
Posted

Ja obiecałam sobie, że włosy zapuszczam do studniówki :p ale coś czuję, że obetnę je na wakacje :D

Posted

Ja swoje właśnie po 100 obcięłam :D 

Co do wygodności, mi wygodniej jest w dłuższych włosach bo mogę je jakoś zapleść :D Ja mam proste, ciężkie, gładkie i straszliwie śliskie włosy więc wszystkie gumki mi spadają, spinki wysuwają się, więc zostają mi tylko przeróżne warkocze lub koki :p