Guest TyŚka Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Ale się porobiło... trzymam kciukasy za Was... Quote
Aleksa. Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Nie mam co pisać ;) Z Dora lepiej :P Quote
łamAga Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 O widzisz , jednak masz o czym pisać :P super że z Dorcią lepiej <3 Quote
Aleksa. Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Lara znowu u mnie bedzie :P chyba serio w spadku ją dostanę :D edit... napisałam te zdanie i wykrakałam.. Quote
łamAga Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Lara będzie Twoja ????????????????????????????????? :D Quote
Aleksa. Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Mam nadzieje, ze wszystko się poukłada i będzie moja tylko na czas hoteliku ;) Quote
*Magda* Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Doberek Ola :) edit... napisałam te zdanie i wykrakałam.. A co, oni już jej nie mogą mieć, że może być Twoja? Quote
Aleksa. Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Mają teraz chaos,przeprowadzkę i totalny brak czasu dla psa...mam nadzieje, ze wszystko minie po tej przeprowadzce.. uwielbiam Lare,ale na dwa duże psy finansowo nie mogę sobie pozwolić Quote
marta1624 Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Oj, trochę słabo :/ Ale w sumie Lara nie taka duża :D Quote
angineuuka Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 W sumie Lara to staffik, niby nie sa duze no ale :D Trzymam kciuki za nich :) Quote
Aleksa. Posted April 3, 2015 Author Posted April 3, 2015 Ja Larcie kocham, wiec niech lepiej się biorą w garść, bo nie oddam jej nikomu obcemu hahahah :D Jaka ona jest Kumata :D wczoraj byłam z nią u koleżanki żeby pokazała mi jak zacząć pewne ćwiczeniaz a ta już wie o co chodzi. Kwestia dobrego początku :P Quote
*Magda* Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Wiesz, przeprowadzka nie trwa wiecznie ;) Zawsze może być Twoją tymczasowiczką, którą oni utrzymują, a po wszystkim do nich wraca :) Quote
Aleksa. Posted April 3, 2015 Author Posted April 3, 2015 Ten szał przeprowadzkowy trwa odkąd u nich pracuje :P przecież ja od dwóch miesięcy spędzałam więcej czasu w ich domu, niż swoim, ale płacą mi za to..fakt wiec nie mogę narzekać w ten sposób od tamtego tyg jestem wreszcie w domu, aż mam za dużo czasu :D W tamtym tyg. P. Aga z Maria były na wyjeździe, a w tym była mama p. Agi. Do dziś mają zdać mieszkanie, wiec tam jest kosmos, dlatego Lara u mnie. Niech się rozpakuja, zrobią do końca mieszkanie...bo wczoraj p. Aga mówiła ze coś zrywaja, bo nie tak jest jak powinno.. Sama napisała, ze zobaczymy jak to będzie po przeprowadzce.. :) z drugiej strony od wczoraj wzięłam się z Lara poważniej za posłuszeństwo z poradami od osoby doświadczonej w rally o i obedience, kto wie może mnie na tyle zmotywuje, że i z Lara kiedyś coś będę robiła z tego na poważniej :D 1 Quote
angineuuka Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Na dogo ogolnie sa pustki, teraz juz wgl :p Quote
Recommended Posts