*Magda* Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 A kto Ci to sprawdzi? CV to Twoje doświadczenie zawodowe. A takie doświadczenie zbiera się nie tylko na podstawie "umowy o pracę". Zresztą, jak będziesz kończyć u kogoś pracę, to możesz zapytać czy możesz to wpisać w cv ;) Quote
Ana :) Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Im więcej doświadczenia zbierzesz i wpiszesz do Cv tym lepiej dla Ciebie :D Quote
Aleksa. Posted March 24, 2015 Author Posted March 24, 2015 Ty$ka, za duże było i zniknęlo ale mam inne od Beaty :D Quote
Aleksa. Posted March 24, 2015 Author Posted March 24, 2015 Ja chce byc tak chuda jak Ty :( :P Przecież to moja wnuczka, nie ? :p Quote
łamAga Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Aaaaa no fakt :P a może to jest Twoja żona , czesto oglądam program "miłość bez metryki " :P Quote
marta1624 Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Fakt, twoja wnuczka jest bardzo szczupła :D Pasuje ci pups :) Quote
Aleksa. Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 Aaaaa no fakt a może to jest Twoja żona , czesto oglądam program "miłość bez metryki " Za młoda na żonę :D zreszta kto by taka chciał :p Fakt, twoja wnuczka jest bardzo szczupła Pasuje ci pups Ostanio właśnie przytyla :o to zostawi ją :D Jaka fajna noo :D Śmiać mi się chce, bo zanim wzięłam Lare, to p. Krzysiek każdego dnia dzwonił, o której będę itp. bo organizował tak czas żeby wracać z Marią, jak ja bede Potem pytał, czy wezmę Lare na kilka dni, jak dziewczyny będą na wyjeździe, a kilka dni sobie z nią poradzi :D Dziewczyny w piątek wracają, a Pan Krzysiek nagle nie pamięta mojego numeru, bo ani nie pisze ani nie dzwoni cisza kompletna :D Quote
łamAga Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Jak bym była chłopem to bym chciała :P Pewnie chce Ci ją sprezentować :D Quote
Aleksa. Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 Woli się nie odzywać :D podejrzane :D Jak bym była chłopem to bym chciała :P Pewnie chce Ci ją sprezentować :D Jasne, tak tylko piszesz :D może :P Jutro jadę pierwszy dzień do Marcela :D Quote
Recommended Posts