Guest TyŚka Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Jakie Ty masz fajne zajęcie. :) Zazdroszczę :p Quote
Aleksa. Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 Jakie Ty masz fajne zajęcie. :) Zazdroszczę :P Które ? :D kilka ich jest :D https://www.youtube.com/watch?v=JrOj08a7vcA Quote
Guest TyŚka Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 *zajęcia :p chodziło mi właśnie o opiekę nad dzieckiem i psami :) Zazdro. Jak się fajnie bawią :D Quote
Aleksa. Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 *zajęcia :P chodziło mi właśnie o opiekę nad dzieckiem i psami :) Zazdro. Jak się fajnie bawią :D To szukaj też takiej pracy :D Quote
Guest TyŚka Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 A planuję, planuję :p Jednak nie teraz, muszę skończyć 18 by ktoś mnie poważnie traktował ;) Quote
Aleksa. Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 A planuję, planuję :P Jednak nie teraz, muszę skończyć 18 by ktoś mnie poważnie traktował ;) A myślisz, że ja czekałam do 18 ? :) ;p Quote
Guest TyŚka Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Na razie jedynie pod opieką mam 15 dziewczynek w wieku 10-13 lat :p I tymczasa. :D Quote
Aleksa. Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 Na razie jedynie pod opieką mam 15 dziewczynek w wieku 10-13 lat :P I tymczasa. :D no to wgl full wypas :D nie ogarnęłabym tyle dzieciaków :D Quote
Guest TyŚka Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 eeee... same się ogarniają. Przecież nie mieszkają ze mną w domu :) Spotykamy się kilka razy w tygodniu, dostają jakieś zadania, projekty do zorbienia... by rozwinęły swoje pasje i wyrosły na mądrych ludzi. Da się ogarnąć, zwłaszcza jak się jest po kursach i wokół siebie ma tyle zarąbiście kreatywnych starszych harcerzy, którzy zawsze doradzą, jakby były problemy :D Quote
marta1624 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Ale fajny yorczek :loveu : Dorciak widzę dba o linię jak moja- york biega, a ta czeka aż się zmęczy i zwolni :D Quote
Aleksa. Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 eeee... same się ogarniają. Przecież nie mieszkają ze mną w domu :) Spotykamy się kilka razy w tygodniu, dostają jakieś zadania, projekty do zorbienia... by rozwinęły swoje pasje i wyrosły na mądrych ludzi. Da się ogarnąć, zwłaszcza jak się jest po kursach i wokół siebie ma tyle zarąbiście kreatywnych starszych harcerzy, którzy zawsze doradzą, jakby były problemy :D No to dobrze, że masz wsparcie :) Ale fajny yorczek :loveu : Dorciak widzę dba o linię jak moja- york biega, a ta czeka aż się zmęczy i zwolni :D Po prostu to za małe stworzenie do wspólnych biegów, więc po co się wysilać :D Quote
vege* Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 A planuję, planuję :P Jednak nie teraz, muszę skończyć 18 by ktoś mnie poważnie traktował ;) Ja kończę w tym roku 21 i nadal nikt mnie nie traktuje poważnie :p Ola ja pewnie na początku też bym się nie kapnęła, że to Rylik, pewnie po jakimś czasie bym skojarzyła twarz :D Ile ten york ma energii, chryste panie :O Dlatego nigdy nie chciałabym mieć małego psa, za szybkie to to jest :p Quote
Aleksa. Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 Fajny fajny, ale głodówke urządza sobie :p ehhhh, macie racje teraz będzie przekichane :D jutrzejsze plany całkowicie zmienione pod p. Agnieszke :P godzina z psem i 4 z dzieckiem :D do tego zostaję z nią tym razem sama, ale damy radę :D jak zapytałam się, czy Maria nie będzie się bała ze mną zostać, to napisała między innymi, że spodobałam jej się i prosiła żeby mnie zaprosić haha :D no i beda pod tel :P Quote
Aleksa. Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 Ale masz fajnie :D no nie wiem, próbuje napisać prace na pedagogike na zaliczenie i nie idzie mi wcale :( do tego miiałam się ze znajomymi spotkać, jak zwykle idą na drugi plan Quote
łamAga Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 ehhhh, macie racje teraz będzie przekichane :D jutrzejsze plany całkowicie zmienione pod p. Agnieszke :P godzina z psem i 4 z dzieckiem :D do tego zostaję z nią tym razem sama, ale damy radę :D jak zapytałam się, czy Maria nie będzie się bała ze mną zostać, to napisała między innymi, że spodobałam jej się i prosiła żeby mnie zaprosić haha :D no i beda pod tel :P Powodzonka ! ;) Quote
Aleksa. Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Powodzonka ! ;) Dzięki Aga :D :D Quote
kalyna Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Jakie piękne zdjęcia :) Jednak biały pies się zlewa z śniegiem, dobrze, że miał piłkę. Bo bardzo rzucała się w oczy ;) Dora fajnie się prezentuje, ahh jaka radość ;) Quote
Recommended Posts