Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

*zajęcia :p chodziło mi właśnie o opiekę nad dzieckiem i psami :) Zazdro.

Jak się fajnie bawią :D

Posted

A planuję, planuję :p Jednak nie teraz, muszę skończyć 18 by ktoś mnie poważnie traktował ;)

Posted

Na razie jedynie pod opieką mam 15 dziewczynek w wieku 10-13 lat :p

I tymczasa. :D

Posted

eeee... same się ogarniają. Przecież nie mieszkają ze mną w domu :)

Spotykamy się kilka razy w tygodniu, dostają jakieś zadania, projekty do zorbienia... by rozwinęły swoje pasje i wyrosły na mądrych ludzi. Da się ogarnąć, zwłaszcza jak się jest po kursach i wokół siebie ma tyle zarąbiście kreatywnych starszych harcerzy, którzy zawsze doradzą, jakby były problemy :D

Posted

eeee... same się ogarniają. Przecież nie mieszkają ze mną w domu :)

Spotykamy się kilka razy w tygodniu, dostają jakieś zadania, projekty do zorbienia... by rozwinęły swoje pasje i wyrosły na mądrych ludzi. Da się ogarnąć, zwłaszcza jak się jest po kursach i wokół siebie ma tyle zarąbiście kreatywnych starszych harcerzy, którzy zawsze doradzą, jakby były problemy :D

No to dobrze, że masz wsparcie :) 

Ale fajny yorczek :loveu :

Dorciak widzę dba o linię jak moja- york biega, a ta czeka aż się zmęczy i zwolni :D

Po prostu to za małe stworzenie do wspólnych biegów, więc po co się wysilać :D

Posted

A planuję, planuję :P Jednak nie teraz, muszę skończyć 18 by ktoś mnie poważnie traktował ;)

Ja kończę w tym roku 21 i nadal nikt mnie nie traktuje poważnie :p 

Ola ja pewnie na początku też bym się nie kapnęła, że to Rylik, pewnie po jakimś czasie bym skojarzyła twarz :D 

Ile ten york ma energii, chryste panie :O Dlatego nigdy nie chciałabym mieć małego psa, za szybkie to to jest :p 

Posted

Fajny fajny, ale głodówke urządza sobie :p 

ehhhh, macie racje teraz będzie przekichane :D jutrzejsze plany całkowicie zmienione pod p. Agnieszke :P godzina z psem i 4 z dzieckiem :D do tego zostaję z nią tym razem sama, ale damy radę :D

jak zapytałam się, czy Maria nie będzie się bała ze mną zostać, to napisała między innymi, że spodobałam jej się i prosiła żeby mnie zaprosić haha :D no i beda pod tel :P

Posted

Ale masz fajnie :D

no nie wiem, próbuje napisać prace na pedagogike na zaliczenie i nie idzie mi wcale :( do tego miiałam się ze znajomymi spotkać, jak zwykle idą na drugi plan

Posted

ehhhh, macie racje teraz będzie przekichane :D jutrzejsze plany całkowicie zmienione pod p. Agnieszke :P godzina z psem i 4 z dzieckiem :D do tego zostaję z nią tym razem sama, ale damy radę :D

jak zapytałam się, czy Maria nie będzie się bała ze mną zostać, to napisała między innymi, że spodobałam jej się i prosiła żeby mnie zaprosić haha :D no i beda pod tel :P

Powodzonka ! ;)

Posted

Jakie piękne zdjęcia :)

Jednak biały pies się zlewa z śniegiem, dobrze, że miał piłkę. Bo bardzo rzucała się w oczy ;)

Dora fajnie się prezentuje, ahh jaka radość ;)