Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Siedze i zacieszam do monitora :D masz taki fajny akcent jak nie Polka :D

Serio ? :D może dlatego, że tak pieszcze się do psa :P 

Aga, ide do Cb na PW bo coś sobie przypomniałam! 

Posted

Ja też tak piszczę i ekscytuję się do psa, a jeszcze na filmikach czy przez telefon mam głos jak dziecko, także zawsze wyciszam i dodaję muzykę :lol:

A dupcia piękna, skąd ja znam takie widoki haha :D

Posted

halo halo! kto jest dobry informatycznie?!?! :(

mój stacjonarny komputer od dłuższego czasu był na wyczerpaniu :P odkąd dostałam w spadku po mamie lapka używałam stacjonarnego tylko do robienia prac w wordzie  itp... teraz chce go wlączyć  dupa nie działa..... na lapku miałam wersje próbną i już się skończyła.. jak mam zrobić prace na fizjologie nie mając worda :( 

Posted

wgl nie chce się wlaczyć, jakiś komunikat wyskakuje. :P ten komputer naprawde był stary

nna lapku działa wordpad.. dobre i to, ale zaliczenia z infy nie wiem jak bede robic

Posted

Jeżeli nie jest Ci potrzebny konkretnie Word, a po prostu lepsiejszy pakiet biurowy to polecam OpenOffice. Jest darmowy, tylko przy zapisywaniu plików musisz sobie spojrzeć na rozszerzenia (dokumenty zapisuje jako .odt i word, np. na uczelni Ci ich nie otworzy).

Posted

czyli coś się włącza , Sebek mówi ze musiał by widziec ten komunikat :D

generalnie tak jest bardzo kiepski dysk.. bardzo stary i  mimo że wszystko z niegi juz usunęłam pokazywał, że nie ma miejsca, wiec pewnie padł do końca :D zaraz włącze jeszcze raz i zrobie foto :P 

Jeżeli nie jest Ci potrzebny konkretnie Word, a po prostu lepsiejszy pakiet biurowy to polecam OpenOffice. Jest darmowy, tylko przy zapisywaniu plików musisz sobie spojrzeć na rozszerzenia (dokumenty zapisuje jako .odt i word, np. na uczelni Ci ich nie otworzy).

potrzebny mi exel, powerpoint itp.. :(

Posted

Dobra ściągam może mi zadziaął :D  jeszcze miałąm niezły cyrk z drukarką.. jeszcze się okazało, że chyba bez sensu wydałam ponad 100 zł na toner

Posted

Poszłam dzisiaj na spacer z dziewczynami. Ło matko jak długo łaziłyśmy po polach i lesie :D 4h, edziaka nie włączyłam, ale myślę że spokojnie z 11 km zrobione :P

Dora wytarzała się w gównie zwierzyny i śmierdzi.. i jak ja ją mam umyć... niby tylko szyja, ale nie wiem jak to zrobie.. 

A i mam cały brudny samochód! muszę posprzątać i Dora będzie znowu jeździła w bagażniku, bo jak jeździ z tyłu, to kosmos! nie ma opcji- teraz jeździ tylko w bagażniku :P

Jakoś zimno po tym spacerze i nic się nie chce- tylko spać :P Jutro szkoła masaakra :P ale szybko zleci, bo tylko jutro wykłady, a czwartek piątek spzital także wytrwam   :D

z dzisiaj

10347162_10203316601419673_6277258114868