Aleksa. Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 (edited) [quote name='rashelek']Jak Wam się chciało iść w taką pogodę :mdleje: Nasz najdłuższy spacer dzisiaj trwał godzinę :lol:[/QUOTE] Jak trzeba, to trzeba :P [quote name='Ty$ka']Biedna Tosia.... dwa wilki ją atakują :([/QUOTE] tak bardzo :D czasem sama zaczyna :D [quote name='betty_labrador']Ja sama tyle bym nie poszła -ale dobrym towarzystwie można iść ^^ Biedna Tosia :([/QUOTE] Oczywiście :D Już tu nie udawaj, że się nią przejmujesz :diabloti: bo podczas tych 'walk' wyśmiewasz się z niej i z tego jaka z niej sierota :evil_lol: [quote name='Sonka95']No podziwiam was , że tyle km przeszłyście w taką paskudną pogodę ;)[/QUOTE] [quote name='Ana :)']oj mi by się nie chciało tak łazić :D[/QUOTE] No czasem trzeba :) [quote name='Yuki_']Dobranoc dziewczyny :)[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Cześć Ola :)[/QUOTE] Hej :) mam dla Was filmik Nony-mini owczarka do kolana :D [video=youtube;8UqK7eVmEUU]http://www.youtube.com/watch?v=8UqK7eVmEUU&feature=youtu.be[/video] Edited January 14, 2014 by Aleksandra95 Quote
Aleksa. Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 [quote name='Yuki_']Hej To ty się bawiłaś z sunia?[/QUOTE] Tak, a co ? :lol: Quote
Ty$ka Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Ej, wcale się nie śmieję ;) Współczuję jej, bo już sobie pomyślałam jak kundelos by sie zachował :D Jaka Nona sympatyczna, taka zabawowa, radosna :D Quote
Aleksa. Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 [quote name='Ty$ka']Ej, wcale się nie śmieję ;) Współczuję jej, bo już sobie pomyślałam jak kundelos by sie zachował :D Jaka Nona sympatyczna, taka zabawowa, radosna :D[/QUOTE] Sorki, to miało być do Beaty :lol: Quote
sunshine Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='Aleksandra95']Hej :) dzisiaj pogoda masakryczna, ale na spacer trzeba było iść :p wiało jak cholera, padało, a potem to jakiś grad ze śniegiem padał :/ ale cudem z Beata przeszlysmy 11 lub 13 km, dokładnie nie wiadomo, bo każdy tel pokazuje inaczej :D mam dla was filmik z maltretowania Tosci :D z dzisiaj oczywiscie :) [video=youtube;dl3Khz5BwSs]http://www.youtube.com/watch?v=dl3Khz5BwSs[/video][/QUOTE] ło haszczaki bez smyczy... skandal :diabloti: i to w lesie!... skandal:evil_lol: Quote
Aleksa. Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 [quote name='sunshine']ło haszczaki bez smyczy... skandal :diabloti: i to w lesie!... skandal:evil_lol:[/QUOTE] No oczywiscie :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Fajna psianka i widać , że bardzo lubi się szarpać :) Quote
Ty$ka Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 [quote name='sunshine']ło haszczaki bez smyczy... skandal :diabloti: i to w lesie!... skandal:evil_lol:[/QUOTE] Od razu przypomniała mi się sytuacja jak K. napatoczyła się w lesie na policję i ta chciała wlepić jej mandat za... za to, że jej pies (jamnik!) jest spuszczony w lesie. To nic, że idzie koło nogi K. i nawet nie zauważyła, że ktoś przyszedł. Przecież pies w lesie być nie może luzem, nawet ten, który spuszczony idzie za panem jak na sznurku... Quote
maxishine. Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 [quote name='Ty$ka']Od razu przypomniała mi się sytuacja jak K. napatoczyła się w lesie na policję i ta chciała wlepić jej mandat za... za to, że jej pies (jamnik!) jest spuszczony w lesie. To nic, że idzie koło nogi K. i nawet nie zauważyła, że ktoś przyszedł. Przecież pies w lesie być nie może luzem, nawet ten, który spuszczony idzie za panem jak na sznurku...[/QUOTE] A daj spokój, policja i straż miejska chwilami przesadza a chwilami nie robi tego co trzeba...:shake: Quote
Ty$ka Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 [quote name='Yuki_']A daj spokój, policja i straż miejska chwilami przesadza a chwilami nie robi tego co trzeba...:shake:[/QUOTE] Ale to jest chore. Zwracają uwagę człowiekowi z wychowanym, idącym przy nodze psie, a już nie widzą agresorów... Chociaż ja nie mogę narzekać - policja mnie i M. zna, nieraz akurat się natknęłam, gdy M. był bez smyczy i nic nie mówiła nam, ewentualnie że mam fajnego, wychowanego psa i czy mogą pogłaskać :p Quote
Zuzia&Szanti Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 [quote name='Sonka95']No podziwiam was , że tyle km przeszłyście w taką paskudną pogodę ;)[/QUOTE] No normalnie szok, że się wam po prostu chciało - też was podziwiam ;). Quote
maxishine. Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 hej :) Dora umie może sztuczkę ukłon? Quote
maxishine. Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 [quote name='Ty$ka']Ale to jest chore. Zwracają uwagę człowiekowi z wychowanym, idącym przy nodze psie, a już nie widzą agresorów... Chociaż ja nie mogę narzekać - policja mnie i M. zna, nieraz akurat się natknęłam, gdy M. był bez smyczy i nic nie mówiła nam, ewentualnie że mam fajnego, wychowanego psa i czy mogą pogłaskać :p[/QUOTE] umie to samo. Jak kilka lat temu kręciłam się Figą koło placu zabaw to matka wezwała SM i chyba dali mi mandat czy pouczenie (nie pamiętam). A jak idzie sobie mamusia z synkiem i z yorkiem na plac zabaw (york stawia łapę za ogrodzenie) to nikt nie wzywa SM, bo przecież to słodki, mały piesek. :shake: Quote
Aleksa. Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 [quote name='Sonka95']Fajna psianka i widać , że bardzo lubi się szarpać :)[/QUOTE] Ojj, lubi :razz: [quote name='sunshine']spłoniecie w piekle!:razz:[/QUOTE] oh nie :diabloti: [quote name='Ty$ka']Od razu przypomniała mi się sytuacja jak K. napatoczyła się w lesie na policję i ta chciała wlepić jej mandat za... za to, że jej pies (jamnik!) jest spuszczony w lesie. To nic, że idzie koło nogi K. i nawet nie zauważyła, że ktoś przyszedł. Przecież pies w lesie być nie może luzem, nawet ten, który spuszczony idzie za panem jak na sznurku...[/QUOTE] masakraa ;) Dora mimo że mogę z nią iść i 15 km na smyczy, to nie to samo jak przejdę te 7 km bez smyczy :) Ona musi sobie pobiegać swoimi ścieżkami ;) [quote name='Zuzia&Szanti']No normalnie szok, że się wam po prostu chciało - też was podziwiam ;).[/QUOTE] Dziś też poszłyśmy daleko :cool3: [quote name='Yuki_']hej :) Dora umie może sztuczkę ukłon?[/QUOTE] Umie, a czemu pytasz ? ;) Dzisiejszy spacerek 11km :) [url]http://www.endomondo.com/workouts/288020810/8736898[/url] Zrobiłam jakieś fotki, ale to może jutro :) Po spacerze pojechałam szukać butów na studniówkę iiii nie znalazłam :mdleje: obeszłam całą Arkadie, Głębocką i wileniak:mad: Quote
maxishine. Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='Aleksandra95']Umie, a czemu pytasz ? ;)[/QUOTE] bo swojego hasiora zaczęłam uczyć, filmik w galerii :D Quote
Aleksa. Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 [quote name='Yuki_']bo swojego hasiora zaczęłam uczyć, filmik w galerii :D[/QUOTE] Aaa, widziałam :) Fajnie jej wychodzi :) Quote
maxishine. Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 nooo, fajnie. A jak nauczyć by robiła z mojej pozycji stojącej ukłon? Quote
*Magda* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 No to czekam na fotki ;) Do jutra i ani jednego dnia dłużej :diabloti: Quote
Aleksa. Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 [quote name='Yuki_']nooo, fajnie. A jak nauczyć by robiła z mojej pozycji stojącej ukłon?[/QUOTE] Wiesz co, ja wyłapałam moment podczas zabawy, jak się kłaniała :lol: [quote name='magdabroy']No to czekam na fotki ;) Do jutra i ani jednego dnia dłużej :diabloti:[/QUOTE] Oki dla Ciebie, to może i teraz coś zgram :p chociaż padam :D Quote
*Magda* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Ja już znikam spać, więc dziś nie musisz się męczyć ;) Quote
Recommended Posts