Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='rashelek']Jak Wam się chciało iść w taką pogodę :mdleje: Nasz najdłuższy spacer dzisiaj trwał godzinę :lol:[/QUOTE]

Jak trzeba, to trzeba :P
[quote name='Ty$ka']Biedna Tosia.... dwa wilki ją atakują :([/QUOTE]

tak bardzo :D czasem sama zaczyna :D
[quote name='betty_labrador']Ja sama tyle bym nie poszła -ale dobrym towarzystwie można iść ^^

Biedna Tosia :([/QUOTE]

Oczywiście :D Już tu nie udawaj, że się nią przejmujesz :diabloti: bo podczas tych 'walk' wyśmiewasz się z niej i z tego jaka z niej sierota :evil_lol:

[quote name='Sonka95']No podziwiam was , że tyle km przeszłyście w taką paskudną pogodę ;)[/QUOTE]
[quote name='Ana :)']oj mi by się nie chciało tak łazić :D[/QUOTE]

No czasem trzeba :)
[quote name='Yuki_']Dobranoc dziewczyny :)[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Cześć Ola :)[/QUOTE]

Hej :)

mam dla Was filmik Nony-mini owczarka do kolana :D

[video=youtube;8UqK7eVmEUU]http://www.youtube.com/watch?v=8UqK7eVmEUU&feature=youtu.be[/video]

Edited by Aleksandra95
Posted

Ej, wcale się nie śmieję ;) Współczuję jej, bo już sobie pomyślałam jak kundelos by sie zachował :D

Jaka Nona sympatyczna, taka zabawowa, radosna :D

Posted

[quote name='Ty$ka']Ej, wcale się nie śmieję ;) Współczuję jej, bo już sobie pomyślałam jak kundelos by sie zachował :D

Jaka Nona sympatyczna, taka zabawowa, radosna :D[/QUOTE]

Sorki, to miało być do Beaty :lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Hej :) dzisiaj pogoda masakryczna, ale na spacer trzeba było iść :p wiało jak cholera, padało, a potem to jakiś grad ze śniegiem padał :/ ale cudem z Beata przeszlysmy 11 lub 13 km, dokładnie nie wiadomo, bo każdy tel pokazuje inaczej :D

mam dla was filmik z maltretowania Tosci :D z dzisiaj oczywiscie :)

[video=youtube;dl3Khz5BwSs]http://www.youtube.com/watch?v=dl3Khz5BwSs[/video][/QUOTE]
ło haszczaki bez smyczy... skandal :diabloti: i to w lesie!... skandal:evil_lol:

Posted

[quote name='sunshine']ło haszczaki bez smyczy... skandal :diabloti: i to w lesie!... skandal:evil_lol:[/QUOTE]
Od razu przypomniała mi się sytuacja jak K. napatoczyła się w lesie na policję i ta chciała wlepić jej mandat za... za to, że jej pies (jamnik!) jest spuszczony w lesie. To nic, że idzie koło nogi K. i nawet nie zauważyła, że ktoś przyszedł. Przecież pies w lesie być nie może luzem, nawet ten, który spuszczony idzie za panem jak na sznurku...

Posted

[quote name='Ty$ka']Od razu przypomniała mi się sytuacja jak K. napatoczyła się w lesie na policję i ta chciała wlepić jej mandat za... za to, że jej pies (jamnik!) jest spuszczony w lesie. To nic, że idzie koło nogi K. i nawet nie zauważyła, że ktoś przyszedł. Przecież pies w lesie być nie może luzem, nawet ten, który spuszczony idzie za panem jak na sznurku...[/QUOTE]
A daj spokój, policja i straż miejska chwilami przesadza a chwilami nie robi tego co trzeba...:shake:

Posted

[quote name='Yuki_']A daj spokój, policja i straż miejska chwilami przesadza a chwilami nie robi tego co trzeba...:shake:[/QUOTE]
Ale to jest chore. Zwracają uwagę człowiekowi z wychowanym, idącym przy nodze psie, a już nie widzą agresorów... Chociaż ja nie mogę narzekać - policja mnie i M. zna, nieraz akurat się natknęłam, gdy M. był bez smyczy i nic nie mówiła nam, ewentualnie że mam fajnego, wychowanego psa i czy mogą pogłaskać :p

Posted

[quote name='Ty$ka']Ale to jest chore. Zwracają uwagę człowiekowi z wychowanym, idącym przy nodze psie, a już nie widzą agresorów... Chociaż ja nie mogę narzekać - policja mnie i M. zna, nieraz akurat się natknęłam, gdy M. był bez smyczy i nic nie mówiła nam, ewentualnie że mam fajnego, wychowanego psa i czy mogą pogłaskać :p[/QUOTE]
umie to samo. Jak kilka lat temu kręciłam się Figą koło placu zabaw to matka wezwała SM i chyba dali mi mandat czy pouczenie (nie pamiętam). A jak idzie sobie mamusia z synkiem i z yorkiem na plac zabaw (york stawia łapę za ogrodzenie) to nikt nie wzywa SM, bo przecież to słodki, mały piesek. :shake:

Posted

[quote name='Sonka95']Fajna psianka i widać , że bardzo lubi się szarpać :)[/QUOTE]

Ojj, lubi :razz:

[quote name='sunshine']spłoniecie w piekle!:razz:[/QUOTE]

oh nie :diabloti:

[quote name='Ty$ka']Od razu przypomniała mi się sytuacja jak K. napatoczyła się w lesie na policję i ta chciała wlepić jej mandat za... za to, że jej pies (jamnik!) jest spuszczony w lesie. To nic, że idzie koło nogi K. i nawet nie zauważyła, że ktoś przyszedł. Przecież pies w lesie być nie może luzem, nawet ten, który spuszczony idzie za panem jak na sznurku...[/QUOTE]

masakraa ;) Dora mimo że mogę z nią iść i 15 km na smyczy, to nie to samo jak przejdę te 7 km bez smyczy :) Ona musi sobie pobiegać swoimi ścieżkami ;)

[quote name='Zuzia&Szanti']No normalnie szok, że się wam po prostu chciało - też was podziwiam ;).[/QUOTE]
Dziś też poszłyśmy daleko :cool3:
[quote name='Yuki_']hej :)
Dora umie może sztuczkę ukłon?[/QUOTE]

Umie, a czemu pytasz ? ;)

Dzisiejszy spacerek 11km :) [url]http://www.endomondo.com/workouts/288020810/8736898[/url]

Zrobiłam jakieś fotki, ale to może jutro :)

Po spacerze pojechałam szukać butów na studniówkę iiii nie znalazłam :mdleje: obeszłam całą Arkadie, Głębocką i wileniak:mad:

Posted

[quote name='Yuki_']nooo, fajnie. A jak nauczyć by robiła z mojej pozycji stojącej ukłon?[/QUOTE]

Wiesz co, ja wyłapałam moment podczas zabawy, jak się kłaniała :lol:

[quote name='magdabroy']No to czekam na fotki ;) Do jutra i ani jednego dnia dłużej :diabloti:[/QUOTE]

Oki dla Ciebie, to może i teraz coś zgram :p chociaż padam :D