Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sonka95']Moja to narzeka od pierwszej klasy zawsze coś się znajdzie na co można ponarzekać :evil_lol: jak niefrekfencja to oceny albo coś innego :diabloti:[/QUOTE]
A ja mam tak świetną wychowawczynię że chyba lepszej sobie wymarzyć nie mogłam :lol: U nas niestety nie można usprawiedliwiać środkowych lekcji a w tym roku wszedł jeszcze w szkole jakiś przepis i 20 godzin nieusprawiedliwionych to już jest naganne zachowanie, wiec nie mamy wyboru i musimy chodzić :roll:

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']A ja mam tak świetną wychowawczynię że chyba lepszej sobie wymarzyć nie mogłam :lol: U nas niestety nie można usprawiedliwiać środkowych lekcji a w tym roku wszedł jeszcze w szkole jakiś przepis i 20 godzin nieusprawiedliwionych to już jest naganne zachowanie, wiec nie mamy wyboru i musimy chodzić :roll:[/QUOTE]

Jakby u mnie było tak jak u ciebie to połowa klasy albo nawet i więcej miałaby nagane :-o Ja mam pojedyńcze godziny i na pewno uzbierało by się z 10 :diabloti:

Posted

[quote name='Sonka95']Jakby u mnie było tak jak u ciebie to połowa klasy albo nawet i więcej miałaby nagane :-o Ja mam pojedyńcze godziny i na pewno uzbierało by się z 10 :diabloti:[/QUOTE]
No niestety, u mnie jeszcze rok temu też tak było. A na dodatek w środę na radzie ustalili że na fakultetach mogą wstawiać normalnie oceny - głupota:roll: ja to tak pojedynczych to mało mam, ale jak już nie idę to cały dzień :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']hejka ;)

super foteczki :loveu:[/QUOTE]

cieszę się :cool3:

[quote name='magdabroy'][URL]http://imageshack.us/a/img853/3967/8een.jpg[/URL] moje dziecko tez tak potrafi jak Betty :D[/QUOTE]

w sensie jak tosca :diabloti:
[quote name='Sonka95']Biedna wiewióra :evil_lol: ja Soniakowi też kupuje pod choinkę i mam nadzieje , że nie rozwali zbyt szybko :diabloti: dziewczyny lubią ostre zabawy :evil_lol: [URL]http://imageshack.us/a/img809/8441/uppn.jpg[/URL][/QUOTE]
jak ta wiewióra wytrzymała szarpanie dwóch dużych psów, ro i przy sonii da radę :eviltong:

[quote name='Klaudia&Aza']A ja mam tak świetną wychowawczynię że chyba lepszej sobie wymarzyć nie mogłam :lol: U nas niestety nie można usprawiedliwiać środkowych lekcji a w tym roku wszedł jeszcze w szkole jakiś przepis i 20 godzin nieusprawiedliwionych to już jest naganne zachowanie, wiec nie mamy wyboru i musimy chodzić :roll:[/QUOTE]

[quote name='Klaudia&Aza']No niestety, u mnie jeszcze rok temu też tak było. A na dodatek w środę na radzie ustalili że na fakultetach mogą wstawiać normalnie oceny - głupota:roll: ja to tak pojedynczych to mało mam, ale jak już nie idę to cały dzień :evil_lol:[/QUOTE]

U mnie nie można usprawiedliwiać ostatnich godzin, środkowych też-wiadomo :eviltong: z tymi godzinami nieobecnymi, to już od gimnazjum mam :roll: a fakultety.... :angryy: u mnie od września robią na nich normalnie kartkówki, pytają i to wszystko na ocenę.. co nam wcale nie pomaga, bo łapiemy same 1 :angryy:

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']i 20 godzin nieusprawiedliwionych to już jest naganne zachowanie, wiec nie mamy wyboru i musimy chodzić :roll:[/QUOTE]

Serio?
Ja mam 110 h nieusprawiedliwionych teraz :lol:

Posted

Co Wy macie za szkoły :lol:
Ale ja mam naprawdę w porządku dyrektora (dla nauczycieli niby taki ostry, ale przy nas w porządku gość, zawsze uśmiechnięty, żartowniś i w ogóle :D ) i wychowawczynię, która często sama nam usprawiedliwia :D
Moja klasa w ogóle jest wybitna jeśli chodzi o frekwencję-mieliśmy organizowane specjalne zebranie dla rodziców, z całym gronem pedagogicznym, prowadził je dyrektor bo nie chodzimy do szkoły, a jesteśmy klasą maturalną i piszemy jeszcze egzaminy zawodowe w tym roku i nauczyciele już siły na nas nie mają. Tydzień po zebraniu wszyscy chodzili do szkoły, a teraz wszystko wróciło do normy, czyli dalej wagary :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Talucha']Serio?
Ja mam 110 h nieusprawiedliwionych teraz :lol:[/QUOTE]

też ok tyle kiedyś miałam(szkołę skończyłam 4lata temu),ale jakoś się dało usprawiedliwić :diabloti:

Posted

Właśnie kupiłam Dorze legowisko :mdleje: chyba czas zakończyć te zakupy :mdleje:

legowisko, szelki Hurtty, smycz, fiprexy, karma, miska porcelanowa, miska składana, różne smaki, wczoraj szczepienie na wściekliznę, za miesiąc wirusówki a i jeszcze dostała obrożę od betty :D pies nie ma co liczyć na prezent pod choinkę, bo już zbankrutowałam :siara: pewnie jeszcze coś pominęłam, bo ostatnio szaleje n moje nieszczęście, a raczej mój portfel, który stał się pusty :D

Guest wolfheart
Posted

nie przejmuj się ja nabyłam w dość krótkim czasie: juliusy,flexi giant XL,kaganiec ,3 obroże łańcuszkowe,smycz + sprawy weterynaryjne i smaczki i zabawki:diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']A jakie legowisko??[/QUOTE]

[url]http://imageshack.us/scaled/landing/36/tt4.JPG[/url]

takie mieciutki :) mam nadzieję, że spodoba się tej Królewnie, bo mam dosyć odkurzania każdego dywanu w domu :lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']nie przejmuj się ja nabyłam w dość krótkim czasie: juliusy,flexi giant XL,kaganiec ,3 obroże łańcuszkowe,smycz + sprawy weterynaryjne i smaczki i zabawki:diabloti:[/QUOTE]

o rany :lol:
[quote name='magdabroy']Fajne ;) Powinno się je łatwo czyścić ;)[/QUOTE]

Tak, podobno można prać w pralce na niskiej temperaturze :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Aleksandra95']o rany :lol: [/QUOTE]

cóż ,kiedy wszystko z tego jest mi KONIECZNIE potrzebne :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']cóż ,kiedy wszystko z tego jest mi KONIECZNIE potrzebne :diabloti:[/QUOTE]

No nam też wszystko potrzebne :lol: oprócz szelek, bo one są ze względu na wygląd :D za bardzo mi sie podobały, ale szelki mama sponsorowała :grins: jak chciałam jej kasę oddać to nawet nie chciała :grins:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Aleksandra95']No nam też wszystko potrzebne :lol: oprócz szelek, bo one są ze względu na wygląd :D za bardzo mi sie podobały, ale szelki mama sponsorowała :grins: jak chciałam jej kasę oddać to nawet nie chciała :grins:[/QUOTE]

no nasze julki ,babunia sponsorowała :loveu:

jeszcze brakuje nam guardów :diabloti:

Posted

[quote name='Talucha']Serio?
Ja mam 110 h nieusprawiedliwionych teraz :lol:[/QUOTE]
No serio serio ;)

No to dyrektorka tylko pozazdrościć, ja mam nieraz wrażenie że nasz to robi nam jeszcze na złość, nie chce przekładać lekcji albo zdarza się że musimy w późniejszym czasie odrabiać :roll:

Posted

ja ostatnio kazałam matce napisać usprawiedliwienie, ba cały dzień mnie nie było w szkole i okazało się, że miałam obecność :evil_lol: W ogóle jakoś tak tych godzin nieobecnych mało mam, a ostatnio co chwilę przychodziłam później, szłam wcześniej do domu, albo w ogóle nie szłam do szkoły :evil_lol: Miszczem było tłumaczenie nauczycielce, dlaczego mnie nie było na lekcji, bo byłam w lesie z psem rano, bo demoluje. Pani spytała tylko, kiedy klatkę kupię :evil_lol: