Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 [quote name='Aleksandra95']oojej, jak miło :loveu: wpadłabym na pewno, ale troszkę daleko :([/QUOTE] :) :loveu: E tam daleko, zawsze możecie zostać u nas parę dni :P Quote
motyleqq Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 [quote name='Ty$ka']:) :loveu: E tam daleko, zawsze możecie zostać u nas parę dni :P[/QUOTE] a gdzie dokładnie mieszkasz? :cool3: Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 [quote name='motyleqq']a gdzie dokładnie mieszkasz? :cool3:[/QUOTE] Tam, gdzie internet jest, gdy zawieje wiatr :P Tomaszów Lubelski pod Zamościem, czyli ok. 210km od Łukowa ;) Za to lasy piękne, Roztocze jest cudne :loveu: :D Quote
Aleksa. Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 [quote name='dOgLoV']ojojoj ale liczna rodzinka :loveu: zdjecia psiakow super !!!!:loveu: a skad sie wział tam konik ??:crazyeye:[/QUOTE] A pisałam chyba na poprzedniej stronie, że panowie byli z konikami na spacerze : D [quote name='Ty$ka']:) :loveu: E tam daleko, zawsze możecie zostać u nas parę dni :P[/QUOTE] ok, już jadę ;D a my byłyśmy na 2,5 godzinnym spacerku :lol: kalorie wczorajsze zrzucone :D teraz piesek śpi w klatce-nawet jej nie zamykałam :D ja objadam się orzeszkami laskowymi :D ale ide zaraz może bigos czy krokieta zjem :evil_lol: jutro też wybierzemy się na spacerek :):):) Quote
Klaudia&Aza Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 [quote name='Aleksandra95']ale ide zaraz może bigos czy krokieta zjem :evil_lol: [/QUOTE] Narobiłaś mi smaka na bigos:mad: idę do kuchni :loveu::loveu: Quote
angineuuka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 bigos :loveu: zjem dopiero jak tata wróci :evil_lol: smacznego. :) Quote
angineuuka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 [quote name='westie_justa']weeźcie, wlasnie zjadlam ciasto :lol:[/QUOTE] ja tez :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']Narobiłaś mi smaka na bigos:mad: idę do kuchni :loveu::loveu:[/QUOTE] smacznego :):D Quote
Aleksa. Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Weźcie ja już pękam :D byłam u Betty, to mi tyle rzeczy dawała, że już pękam:D:loveu: ale mniam :D Quote
Aleksa. Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 to a jednak jeszcze do kuchni nie doszłam :d Quote
angineuuka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 ja też nie doszłam po te ciasto :evil_lol: Z Psem się wygłupiałam :D Quote
paulaa. Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 nie mówcie mi już nic o żarciu, ja się czuje jak jeden wielki pączek po tych świętach, będzie co spalać. :evil_lol: a tu jeszcze tyle dobrego jedzenia w domu.. :shake: a gdzie fotki ze spacerku ? :mad: Quote
Aleksa. Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 [quote name='paulaa.']nie mówcie mi już nic o żarciu, ja się czuje jak jeden wielki pączek po tych świętach, będzie co spalać. :evil_lol: a tu jeszcze tyle dobrego jedzenia w domu.. :shake: a gdzie fotki ze spacerku ? :mad:[/QUOTE] mało na poprzedniej stronie ? :D tych jeszcze nie ma :D ale mało z dzisiaj w sumie :D Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ej, i gdzie jesteś? Ja tu czekam. Z żarciem :evil_lol::eviltong: O matko, bigos a fuj fuj fuj :P Jak można go jeść? :shake: Za to ciastka :loveu: Mniam :loveu: Quote
Yuveza Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 [quote name='Ty$ka']Tam, gdzie internet jest, gdy zawieje wiatr :P Tomaszów Lubelski pod Zamościem, czyli ok. 210km od Łukowa ;) Za to lasy piękne, Roztocze jest cudne :loveu: :D[/QUOTE] Mój pies jest z Tomaszowa Lubelskiego :lol: Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 [quote name='westie_justa']Mój pies jest z Tomaszowa Lubelskiego :lol:[/QUOTE] Kiedyś czytałam i się zdziwiłam :D Dlaczego akurat z tego zadupia? Coś Ty - zwariowała?! :P Quote
Aleksa. Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 [quote name='Ty$ka']Ej, i gdzie jesteś? Ja tu czekam. Z żarciem :evil_lol::eviltong: O matko, bigos a fuj fuj fuj :P Jak można go jeść? :shake: Za to ciastka :loveu: Mniam :loveu:[/QUOTE] Ja się objadłam :D przed chwilą :lol: ale i tak herbatke i delicje do pokoju wzięłam :lol: Quote
angineuuka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 mój pies też jest z zadupia :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 [quote name='Aleksandra95']Ja się objadłam :D przed chwilą :lol: ale i tak herbatke i delicje do pokoju wzięłam :lol:[/QUOTE] Ale ja dalej na Ciebie czekam. Z ciastkiem, herbatą, kotem śpiącym na myszce od komputera i psem :P Quote
Aleksa. Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 [quote name='Ty$ka']Ale ja dalej na Ciebie czekam. Z ciastkiem, herbatą, kotem śpiącym na myszce od komputera i psem :P[/QUOTE] nie mam auta :D chcesz mieć kota ? :D to zaproś mnie lepiej bez psa :lol: Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 [quote name='Aleksandra95']nie mam auta :D chcesz mieć kota ? :D to zaproś mnie lepiej bez psa :lol:[/QUOTE] Ale są autobusy :D np. :P Spoko, Dorę nie wpuści się do jednego pokoju i gites - wszyscy żyją. Koty w spokoju i Dora z oczami :D Quote
angineuuka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 ciekawe czy jakiś autobus z mojego zadupia jedzie do waszego zadupia :evil_lol: Quote
Recommended Posts