Aleksa. Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='Misia&Ruby']Super filmik :) Fajnie Wam idzie w agi :) Haha :D Może już Dora będzie miała nauczkę i więcej nie będzie ganiała kotów...? :lol:[/QUOTE] [quote name='betty_labrador']hahaha :-D szkoda ze nie zrobilas fotki :P Dora bedzie miec nauczke ze koty sa agresywne :eviltong:[/QUOTE] Gucio, dla niej to ni nauczka.;) ona nadal chciała kota dopaść.:D nie mogłam jej złapać stałam miedzy nimi i w pajęczyny wpadałam ble..:p [quote name='Paula03']Filmik fajny :) Już nie mogę doczekać się obozu :loveu: Słodkie kotecki :loveu: Haha historia ze spaceru świetna :D Musiałaś się trochę wystraszyć :)[/QUOTE] Na obozie chyba agi odpuścimy..:( te upały są dla Dory nieznośne.. do tego ćwiczymy na surowe mięso.. niby pozwolili korzystać z zamrażalnika, ale Dora robi na rzadko po każdym treningu wtedy...:/ a na kiełbase hmm nie wiem- zobaczymy.:) w każdym bądź razie będziemy Wam kibicować i spędzimy wspólnie czas !:) oj, strasznie się wystraszyłam, szczególnie, że myślałam ze gryzie sie z psem.. no pisk był okrutny:mdleje: Quote
Klaudia&Aza Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 U mnie też jak psy kota zobaczą to wtedy nic się nie liczy:D Może teraz Dora będzie bardziej zrażona do kotów... albo bardziej do nich wrogo nastawiona:evil_lol::diabloti: Quote
Lucky. Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 ale sobie Dora drepcze na tym filmiku :D kiedy na obóz jedziecie ? : > Quote
Kirinna Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='Aleksandra95'] Na obozie chyba agi odpuścimy..:( te upały są dla Dory nieznośne.. do tego ćwiczymy na surowe mięso.. niby pozwolili korzystać z zamrażalnika, ale Dora robi na rzadko po każdym treningu wtedy...:/ a na kiełbase hmm nie wiem- zobaczymy.:) w każdym bądź razie będziemy Wam kibicować i spędzimy wspólnie czas !:) y[/QUOTE] nie odpuszczajcie sobie, najwyżej raz przetruchtacie torek nawet na mediumach byle cos zrobic. mój tez tylko na surowe mięsko chyba że ma zły dzie to na kotleta schabowego tudzież jakiś pasztet Quote
motyleqq Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 haha na kotleta, dobre :lol: jak się dopiero zaczyna, to w ogóle się nie ustawia wysoko tyczek, Dora na pewno nie skacze przez swoją docelową wysokość Quote
Aleksa. Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']U mnie też jak psy kota zobaczą to wtedy nic się nie liczy:D Może teraz Dora będzie bardziej zrażona do kotów... albo bardziej do nich wrogo nastawiona:evil_lol::diabloti: haha no zobaczymy.:D [quote name='Lucky.']ale sobie Dora drepcze na tym filmiku :D kiedy na obóz jedziecie ? : > jedziemy 31 lipca.:lol: [quote name='Kirinna']nie odpuszczajcie sobie, najwyżej raz przetruchtacie torek nawet na mediumach byle cos zrobic. mój tez tylko na surowe mięsko chyba że ma zły dzie to na kotleta schabowego tudzież jakiś pasztet no to jak rozmawiałyśmy-wezmę jakieś mięso.. najwyżej będzie załatwiała się źle.:D [quote name='motyleqq']haha na kotleta, dobre :lol: jak się dopiero zaczyna, to w ogóle się nie ustawia wysoko tyczek, Dora na pewno nie skacze przez swoją docelową wysokość no oczywita sprawa.:D skakałyśmy moze 30 cm ? :D mam marne 3 fotki z wczoraj z telefonu.;p ta po co patrzeć na mnie :p Quote
Yuveza Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Wilk :diabloti: https://lh6.googleusercontent.com/-OEpq6ui032c/T_Xtj3pZbpI/AAAAAAAAAtc/4VsvhgKYiHo/s640/IMG20120704_002.jpg I co, Dora chodzi spuszczona :mdrmed: Quote
Aleksa. Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='westie_justa']Wilk :diabloti: https://lh6.googleusercontent.com/-OEpq6ui032c/T_Xtj3pZbpI/AAAAAAAAAtc/4VsvhgKYiHo/s640/IMG20120704_002.jpg I co, Dora chodzi spuszczona :mdrmed: Wilk.:D chodzi, jak mam dosyć targania smyczy. :D zawsze spuszczam i mówię, najwyżej wrócę bez psa.;p Quote
kajkoowa Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Agilitująca Dora :loveu: Ja w sumie ten obóz coraz bardziej traktuję jak wakacje i nie mam już jakichś wysokich wymagań względem mojego psa, noo, mam nadzieję, że nie będzie rozrabiał za bardzo :D Dodatkowe frisbee sobie chyba odpuszczę ;) Quote
Aleksa. Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 moje kochane, piękne znalazło domek, ale ciekawe czy to ten na zawsze ! oby było jej dobrze Quote
Aleksa. Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='Kaja10014']Agilitująca Dora :loveu: Ja w sumie ten obóz coraz bardziej traktuję jak wakacje i nie mam już jakichś wysokich wymagań względem mojego psa, noo, mam nadzieję, że nie będzie rozrabiał za bardzo :D Dodatkowe frisbee sobie chyba odpuszczę ;)[/QUOTE] nom.:loveu: Ja się własnie bardzo boję zachowania Dory, to będzie jej pierwszy wyjazd poza dom.;) Quote
*Magda* Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='Aleksandra95']http://img196.imageshack.us/img196/938/img8403q.jpg moje kochane, piękne znalazło domek, ale ciekawe czy to ten na zawsze ! oby było jej dobrze Cudeńko :loveu: Mam nadzieję, że to będzie domek na całe życie ;) Quote
Klaudia&Aza Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Super, że znalazła domek oby była tam szczęśliwa:) Quote
Aleksa. Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='magdabroy']Cudeńko :loveu: Mam nadzieję, że to będzie domek na całe życie ;) [quote name='Klaudia&Aza']Super, że znalazła domek oby była tam szczęśliwa:) oby, oby.:0 wiecie znałam ją takk krótko.. a tak ją polubiłamm.. Quote
Aleksa. Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 kolory teraz są ładne ! :) bla bla bla mam nadzieję, że uda nam się dziś spotkać i Dorcia może zostanie obfocona ?: D Quote
betty_labrador Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 dzieki :) teraz widze jak poprzednie byly okropnie żółte :D kurde ta pogoda robi sie coraz bardziej nieprzewidywalna :roll: jasne-mozemy zrobic sesyjkę :) zaraz kolejne Quote
Fantowa Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 http://img690.imageshack.us/img690/5763/img8342cs.jpg :loveu: Quote
betty_labrador Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 seria kolejnych fotek z Maxem :) dalej do adopcji. Quote
Aleksa. Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 Dzięki za Maxika :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paula03 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 http://img196.imageshack.us/img196/938/img8403q.jpg Cuuuudo :loveu: Quote
Recommended Posts