Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boskie foteczki, śliczna Droa. :loveu:
Ale dłuugi ten język. :lol: Dzisiaj się śmiałam na treningu z psów, które jak biegną, to język lata na wszystkie strony. :evil_lol:

Posted

[quote name='westie_justa']ale ładnie zielono :grins:
w końcu bez deszczu :)
[quote name='darii_iia']Boskie foteczki, śliczna Droa. :loveu:
Ale dłuugi ten język. :lol: Dzisiaj się śmiałam na treningu z psów, które jak biegną, to język lata na wszystkie strony. :evil_lol:

zabawne są te ich jęzory :D
[quote name='A&L']A po co jej dwie obroże?

a jedną tą czerwoną to ona zawsze ma.:D :)
dobranoc.

Posted

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa truskawki :eating: :sabber:
Ja przeżywam w tym roku jakiś koszmar, bo dostałam uczulenia na truskawki :placz: Zjadłam ich kilka i przez tydzień miałam jakąś okropną wysypkę. Niestety uwielbiam je i ich nie wykluczę z diety. Najwyżej będę wyglądać jak podczas ospy :grins:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Zapraszamy jak najbardziej:smile:

Dorka jako husky ma pewnie masę energii, jak ją męczysz aby się nie nudziła?

A ciasto bardzo smakowicie wygląda;)

Byłam :razz:
hmm. Dora szczerze bardzo szybko się męczy wystarczy jej spacer ;) brak kondycji po części moja wina, bo szkoła pochłania mi bardzo dużo czasu :shake: ale dzisiaj byłyśmy godzinie a jej po 20 minutach tak gorąco było, że większość czasu byłam z nią nad wodą. ;) szkoda tylko że nie pływa. Choć dzisiaj troszkę głębiej weszła :eviltong:

A&L napisał(a):
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa truskawki :eating: :sabber:
Ja przeżywam w tym roku jakiś koszmar, bo dostałam uczulenia na truskawki :placz: Zjadłam ich kilka i przez tydzień miałam jakąś okropną wysypkę. Niestety uwielbiam je i ich nie wykluczę z diety. Najwyżej będę wyglądać jak podczas ospy :grins:

ufff dobrze że ja nie mam. :razz:

magdabroy napisał(a):
Złapała ??

oczywiście że tak :lol:

Posted (edited)

Aleksandra95 napisał(a):
Byłam :razz:
hmm. Dora szczerze bardzo szybko się męczy wystarczy jej spacer ;) brak kondycji po części moja wina, bo szkoła pochłania mi bardzo dużo czasu :shake: ale dzisiaj byłyśmy godzinie a jej po 20 minutach tak gorąco było, że większość czasu byłam z nią nad wodą. ;) szkoda tylko że nie pływa. Choć dzisiaj troszkę głębiej weszła :eviltong:

to dobrze że Dorce dużego wysiłku do szczęścia nie potrzeba i wystarczą jej spacery;) mi np szkoda takich haszczaków które nie dość że stoją na łańcuchu to właściciel nie potrafi zapewnić im wystarczającego ruchu.
U mnie jak psy zobaczą wodę to ja nie zdążę ich złapać a one już w wodzie siedzą:lol:

Edited by Klaudia&Aza