Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeeej, dziękuję bardzo za fotki.:loveu: jakie słodziaki.:loveu: i tak fajnie się dogadują :lol:

to był wczoraj nasz piąty trening a zmiany są :)

pies jeszcze tor nie rozłożony, a ona już do tunelu biec chce.:D na starcie została, mimo że nie lubi się z psem który jest z nami w grupie a był koło niej.:o ja mogłam przebiec sobie sama toor żeby ogarnąć te głupie zmiany a ona siedziała.:o nie no szok.:lol:

zreszta pierwszy przebieg udany od razu najdziwniejsze ze tak biegła ze nie nadążałam za nią.:o co jest dziwne zawsze ona szła sobie.:p potem się zmęczyła, było gorąco to zwolniła :D mam jakiś filmik ale chyba z tego co nam nie do końca wyszło zaraz zerkne ;)

Lucky biegamy w mini klubie D-force taki nieoficjalny klub.:) mały terenik tunele i hopki na razie.;)

Posted

[quote name='paulaa.']właśnie, hopki i tunele... zmontujmy jakąś prowincjonalną kładke, ostatnio nawet miałam taki plan. :D tylko nie mam pojęcia jak się za to zabrać

a buduj.:D

dziś byłam z koleżankami w przytulisku.:D Monia fotograf.:loveu: zapowiedź

Posted

chyba zapomnieli o nas. :(

moje beznadziejne prowadzenie.:D reka schowana przez to pies do tunelu nie wbiega :splat:

[video=youtube;6TX2OeKxmBY]http://www.youtube.com/watch?v=6TX2OeKxmBY[/video]

Posted

[video=youtube;hAygZhPCHEI]http://www.youtube.com/watch?v=hAygZhPCHEI&feature=youtu.be[/video]

co to było ?! :splat: nie moge sama ze sobą.:D :splat:

Posted

[quote name='Natalia&Cody']Widzę, że Dora polubiła Agi, a tunel to już chyba wogóle :loveu: :D

haha, no tunel lubi :cool3:

[quote name='betty_labrador']ojeziu jakie super slodziaki z tego przytuliska :loveu: oby szybko domek znalazły :)

a filmiki boskie :D takie żwawe :evil_lol: ale tak to dobrze Wam idzie :)

też bym chciała aby nowy domek znalazły ;)

[quote name='paulaa.']https://lh4.googleusercontent.com/-YS2EuVEpUuY/T9Ju1bmEh-I/AAAAAAAAAXk/wfHHw9-_CbQ/s512/P1140764.JPG
ale słodko mu w kucyku. :loveu:

a Dora nakręcona wreszcie, aż miło poptarzeć. :smile:

taaak, będę go czesała jak tylko go spotkam. :evil_lol: taki słodziak :lol:

[quote name='understandme']http://img837.imageshack.us/img837/354/dsc4976tw.jpg

najbardziej to ja lubię Dorę w wydaniu latającym :loveu:

:loveu::loveu:

widzę że ten filmik się nie dodał

[video=youtube;2Oo3X22UyDY]http://www.youtube.com/watch?v=2Oo3X22UyDY&feature=player_embedded[/video]

Posted

Śliczne psiaki:loveu:
Filmików na razie nie obejrzałam, bo mi internet muli, ale jak tylko będę miała mozliwoś to je pooglądam ;)

Ola, jedziesz w tym roku na jakiś psi obóz? ;)

Posted

monika15 napisał(a):
Śliczne psiaki:loveu:
Filmików na razie nie obejrzałam, bo mi internet muli, ale jak tylko będę miała mozliwoś to je pooglądam ;)

Ola, jedziesz w tym roku na jakiś psi obóz? ;)

świetne, świetne:)

tak, jedziemy na grafa :D

Posted

[quote name='Aleksandra95']świetne, świetne:)

tak, jedziemy na grafa :D

Koniecznie zdaj relacje jak taki obóz wygląda, bo planuję właśnie za rok spakować psa i gdzies się z nim udać ;) (chociaz nie wiem czy wtedy nie będę już za stara na takie wyjazdy:evil_lol: )
Jak powiedziałam mojej mamie, ze są takie obozy dla psów to ona od razu na to: Co!? To weź jeszcze poszukaj może są jakieś wolne miejsca. Kupie Ci wszystko co potrzeba, ale jedź to bedę miała trochę spokoju"
Moja kochana mamusia:diabloti:

Posted

[quote name='monika15']Koniecznie zdaj relacje jak taki obóz wygląda, bo planuję właśnie za rok spakować psa i gdzies się z nim udać ;) (chociaz nie wiem czy wtedy nie będę już za stara na takie wyjazdy:evil_lol: )
Jak powiedziałam mojej mamie, ze są takie obozy dla psów to ona od razu na to: Co!? To weź jeszcze poszukaj może są jakieś wolne miejsca. Kupie Ci wszystko co potrzeba, ale jedź to bedę miała trochę spokoju"
Moja kochana mamusia:diabloti:
to jedź w tym roku O! :D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
to jedź w tym roku O! :D

Nie ma juz niestety miejsc na IV turnusie, a ja wolałabym żeby na obozie były osoby choć trochę mi znajome (no np. z Dogo) ;)
Zresztą muszę jeszcze popracowac z psem nad skupieniem i jego zachowaniem przy innych psach, bo niestety często powracaja zle nawyki. :(

Posted

monika15 napisał(a):
Nie ma juz niestety miejsc na IV turnusie, a ja wolałabym żeby na obozie były osoby choć trochę mi znajome (no np. z Dogo) ;)
Zresztą muszę jeszcze popracowac z psem nad skupieniem i jego zachowaniem przy innych psach, bo niestety często powracaja zle nawyki. :(

Zawsze możesz jechać na V my będziemy. :smile: Na VI chyba też sporo osób z dogo jedzie z tego co się orientuje. ;)
U nas też ze skupieniem extra nie jest, ale po obozie w zeszłym roku, tylko innym, było dużo lepiej, dlatego w tym roku też jedziemy ;)