Aleksa. Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Yuki_ napisał(a):Ślicznie :) :):):) dOgLoV napisał(a):Widać że też mieliście ładną pogodę :loveu: Te fotki to z 24.12 :oops::oops: No ale słoneczko pięknie nam dawało po oczach :loveu: maryg22 napisał(a):http://i1149.photobucket.com/albums/o591/dorowa1/IMG_0788.jpg?t=1388849161 :loveu: A filmik z zabawy, no fajny :D Biedna Tosia :-( :evil_lol: Oj tam biedna :D nie umie się bronić :diabloti: Quote
Sonka95 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Te słoneczko razi w oczy :D http://i1149.photobucket.com/albums/o591/dorowa1/IMG_0789.jpg?t=1388935489 Piękne słoneczne fotki :loveu: Quote
rashelek Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 http://i1149.photobucket.com/albums/o591/dorowa1/IMG_0789.jpg?t=1388935489 widzę słoneczko strasznie po oczach dawało :lol: Quote
Aleksa. Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 OOO, to oddaje zdanie dory na temat robienia jej fot :D Quote
Ty$ka Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Mój te ma najwięcej od dupnej strony :lol: Ale zawsze wtedy zachwycam sie ogonkiem :p Quote
maxishine. Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Dziewczynki dziękują za wykonanie szarpaków :loveu: Zdjęcia zrobię w weekend :p Quote
Aleksa. Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Ty$ka napisał(a):Mój te ma najwięcej od dupnej strony :lol: Ale zawsze wtedy zachwycam sie ogonkiem :p rashelek napisał(a):dobra dupa nie jest zła! :D To chyba też zacznę zachwycać się jej tyłkiem :P Yuki_ napisał(a):Dziewczynki dziękują za wykonanie szarpaków :loveu: Zdjęcia zrobię w weekend :p Super, że już doszły :) już testowały ? :lol: Quote
maxishine. Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Aleksandra95 napisał(a):Super, że już doszły :) już testowały ? :lol: tak, już testowały. są zadowolone, ja również. :p Quote
Aleksa. Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Yuki_ napisał(a):tak, już testowały. są zadowolone, ja również. :p Cieszę się :multi: a ja chce choć na chwile śnieg, bo chce to powtórzyć :razz::multi: a w planach są dodatkowo inne psy :loveu: [video=youtube;kqjRM25yhjg]http://www.youtube.com/watch?v=kqjRM25yhjg[/video] Quote
Aleksa. Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 magdabroy napisał(a):Nie mogę obejrzeć filmu :placz: To z tamtego roku :p Quote
*Magda* Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Aleksandra95 napisał(a):To z tamtego roku :p Co z tego :mad::eviltong: Quote
Molowe Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Ale super! też bym kurczę chciała śnieg a podobno do końca stycznia ma go w ogóle nie być :( Quote
maxishine. Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 W tym roku szkolnym śniegu już nie będzie... Quote
rashelek Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 To Dora z Tizzy Cię ciągną? Jeden z psiaków niezbyt ucieszony, że musi biec :lol: Zimy ma nie być i bardzo dobrze :loveu: Quote
taxelina Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Snieg moze do Was pojsc, ja go tutaj nie chce ;) Quote
maxishine. Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Ola, muszę ci nagrać jak Kena i Figa próbują z moją pomocą się razem przeciągać :D Fidze dałam ten dwukolorowy bo jest twardszy. A Kena ma kolorowy A i z Kena idę w niedzielę na WOSP także wezmę jej szarpaka :) Quote
Aleksa. Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 magdabroy napisał(a):Co z tego :mad::eviltong: Dobrze, to jakiegoś dnia zrobię na YT kopię dla Ciebie :) w sensie zmienię muzykę na taką z YT :P Molowe napisał(a):Ale super! też bym kurczę chciała śnieg a podobno do końca stycznia ma go w ogóle nie być :( No właśnie w tamtym roku był, a teraz nie ma wcale :-( Yuki_ napisał(a):W tym roku szkolnym śniegu już nie będzie... Niech będzie chociaż na chwilę :shake: rashelek napisał(a):To Dora z Tizzy Cię ciągną? Jeden z psiaków niezbyt ucieszony, że musi biec :lol: Zimy ma nie być i bardzo dobrze :loveu: Tak! Mój pies daje z siebie wszystko, ale Tizzy nie jest zbytnio zadowolona :diabloti: deer_1987 napisał(a):Snieg moze do Was pojsc, ja go tutaj nie chce ;) Ok, daj to zrobię zaprzęg :multi: Yuki_ napisał(a):Ola, muszę ci nagrać jak Kena i Figa próbują z moją pomocą się razem przeciągać :D Fidze dałam ten dwukolorowy bo jest twardszy. A Kena ma kolorowy A i z Kena idę w niedzielę na WOSP także wezmę jej szarpaka :) O super :) Tak, jeden zrobiłam ciut lżejszy, bo nie wiedziałam, jak bardzo twarde chcesz :razz: WILK :loveu: Quote
maxishine. Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Moja Juna jest lepszym wilkiem :eviltong: Quote
Recommended Posts