Luzia Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 [quote name='Aleksandra95']Zdecydowanie :D a teraz cwaniak piszczał żebym go na raczki wzięła.. ;p wzięłam, a ten wszedł za mnie i rozłożył się na fotelu i poszedł spać, a ja na brzegu samym siedze :D i plecy mnie bolą :D[/QUOTE] Rozpuścisz go i nikt go nie będzie chciał :eviltong: Albo odda potem :lol: Ja czytam jak ludzie rozpuszczają psy na DT, to czuję się wredną, zimną suką :diabloti: Quote
Aleksa. Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='Luzia']Rozpuścisz go i nikt go nie będzie chciał :eviltong: Albo odda potem :lol: Ja czytam jak ludzie rozpuszczają psy na DT, to czuję się wredną, zimną suką :diabloti:[/QUOTE] To co Ty robisz ? :diabloti: jak go nie wezmę to drze ryja ciągle :diabloti:ale masz racje śpi.. to go przeniosę do klatki :evil_lol: Quote
Luzia Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Oj nie chcesz widzieć :siara: Lepiej nie ruszaj bo się obudzi :diabloti: Quote
Aleksa. Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='Luzia']Oj nie chcesz widzieć :siara: Lepiej nie ruszaj bo się obudzi :diabloti:[/QUOTE] Chciałam mu zrobić zdjęcie, to już oczy otworzył :D przyniosłam transporter do pokoju i w nim zamknęłam ;D ale śpi :D Quote
Misia&Ruby Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Spóźnione Wszystkiego najlepszego dla Dorki! :new-bday: :multi: Wygłaszcz ją ode mnie porządnie :D Quote
Aleksa. Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Martel chyba ma parwo :placz: jestem załamana,pies ledwo żywy..:(:(:( Quote
betty_labrador Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 wszystkiego naj dla Dorki, kolejnych cudownych lat w domu i w lesie :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='Aleksandra95']Martel chyba ma parwo :placz: jestem załamana,pies ledwo żywy..:(:(:([/QUOTE] Ojej :( Diagnoza weta czy kogoś innego? Quote
vege* Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Biedny Martiś :( Trzymamy wszyscy kciuki, żeby było dobrze :( Quote
Aleksa. Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Wszelkie objawy wskazują na parwo. :( Jest w lecznicy, robią mu testy.. oby jednak to było coś innego :placz: Quote
Sonka95 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 O nie :-( biedaczek :-( ... mam nadzieje , że to nie parwo Quote
Aleksa. Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Miał wczoraj testy i prawdopodobnie to jakieś beztlenowce. To i tak podobne do parwo.. więcej będzie wiadomo za ok. 2-3 dni bo teraz ma podany lek i trzeba czekać na reakcje organizmu. był pod kroplówka wczoraj. No nic trzeba czekać. ;) Quote
Aleksa. Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Na razie bez zmian. Pojechał znowu na kroplówkę Quote
Aleksa. Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 [video=youtube;IAXvZmRU8_8]http://www.youtube.com/watch?v=IAXvZmRU8_8[/video] Quote
Aleksa. Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 [quote name='magdabroy']Fajnie, że masz możliwość być DT ;)[/QUOTE] To był tylko chwilowy ;) A filmik nagrany kilka dni temu. :) zreszta mam ich kilka :) Quote
*Magda* Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 [quote name='Aleksandra95']To był tylko chwilowy ;) A filmik nagrany kilka dni temu. :) zreszta mam ich kilka :)[/QUOTE] Ale to zawsze coś ;) Fajnie, będzie co oglądać :) Quote
betty_labrador Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 filmik super :D Podoba mi sie jak Dora takie pozy na plecach przybiera :D dużo zdrowia dla maluszka :) :kciuki: Quote
Aleksa. Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 [quote name='magdabroy']Ale to zawsze coś ;) Fajnie, będzie co oglądać :)[/QUOTE] Tylko muszę jeszcze zgrać :p [quote name='unikatowydiament']kciuki trzymamy i zdrówka życzymy[/QUOTE] Przyda sie ! Dzięki :) [quote name='Sonka95']Fajny filmik i jak słodko razem leżą :loveu:[/QUOTE] Martel na początku bał się Dory, a potem, jak nawet widać na filmiku sam ją zaczepiał :D [quote name='betty_labrador']filmik super :D Podoba mi sie jak Dora takie pozy na plecach przybiera :D dużo zdrowia dla maluszka :) :kciuki:[/QUOTE] Te jej pozy na plecach to juz norma :D Przydadza się :) Dzięki :) Martel szybko uczy się, jak odpowiednio się śpi [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-icdhNOyBYNU/Uc6mp9kqQhI/AAAAAAAAB14/q7bGBW3h1jw/s640/P1180859.JPG[/IMG] Quote
Recommended Posts