Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Jaka słodka ta Margaretka :loveu:

spanielek też śliczny :loveu:[/QUOTE]

no słodziaki :):)

[quote name='magdabroy']Ale fajnie Margaretka wygląda w za dużej czapce :D:loveu:[/QUOTE]

ah, brat jej swoją założył :D

mała od 1 czerwca raczkuje :D

Posted

[quote name='Aleksandra95']
ah, brat jej swoją założył :D

mała od 1 czerwca raczkuje :D[/QUOTE]

Theoś woli się czołgać niż raczkować :D Ale za to już chodzi trzymany za rączki :)

Posted

[quote name='magdabroy']Theoś woli się czołgać niż raczkować :D Ale za to już chodzi trzymany za rączki :)

Ooo, to niedługo będzie sam biegać :) :loveu:

i ostatnia fotka na dzisiaj ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']mniam mniam :loveu:
:)
[quote name='Luzia']Zamiast dziecku zdjęcia robić, to psa fociła - wariatka :diabloti:
I dziecko ma fotki :p
[quote name='Ana :)']Jakie słodkie :))

[quote name='Sonka95']Piękna jest ta spanielka :loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-vnf0MVWEdRA/UbTDCXmEXWI/AAAAAAAABuQ/467Wpc6-kqg/s640/DSC_0394.jpg

[quote name='betty_labrador']spanielka fajna psina :)

Margaretka słodka dziewczynka -rośnie jak na drożdżach :) :loveu:

:):)
[quote name='dOgLoV']Dzień doberek ;)

Dzień dobry :D

Posted

[quote name='magdabroy']Hejka :)[/QUOTE]
cześć :)
[quote name='Sonka95']Widziałam ten tunel :) Trafiłaś na świetną okazje :)[/QUOTE]
No okazja to po pierwsze, a drugie to to że dobry powód by spotkać się z koleżanką i psiakami :diabloti: ale i tak miałam w planach kupić taki sam tunel tylko że zapłaciłabym ok 130 zł, a na podwórko taki będzie ok :)

Posted

[quote name='Sonka95']No ja właśnie znalazłam sporo ofert na allegro z tym samym tunelem za ponad 100 ;) Ty masz fanie , bo masz podwórko i masz gdzie ćwiczyć :cool3:[/QUOTE]

no ale mój pies nie jest tak chętny jak ja :evil_lol:

Posted

Jak tylko zobaczyłam ten tunel, to pomyślałam sobie, że już pewnie nieaktualny i miałam rację :lol:. Bardzo fajna okazja, ja te tunele najtaniej znalazłam chyba za 150zł (6m), a z trixie praktycznie takie same są chyba 100zł droższe.

Posted

[quote name='Illusion']Jak tylko zobaczyłam ten tunel, to pomyślałam sobie, że już pewnie nieaktualny i miałam rację :lol:. Bardzo fajna okazja, ja te tunele najtaniej znalazłam chyba za 150zł (6m), a z trixie praktycznie takie same są chyba 100zł droższe.

A Dora ten tunel już testowała na treningach z Werką :):) :D wiesz co na allegro są łącznie z wysyłką ok 130 zł :):)
[quote name='ania90']https://lh4.googleusercontent.com/-hKhNLFXUbos/UbTLroCNBgI/AAAAAAAABvo/z5btOMEuk3k/s512/DSC_0380 (2).jpg :loveu:

Słodka :loveu: