Pinesk@ Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Łapek (nr 135/10) to ok 7 letni, sliczny pies o przesympatycznej mordce. Ma stale uśmiechnięty pyszczek. Jest niezmiernie wesoły i bardzo lubi się przytulac, lubi głaskanie. Kocha podjadac smakołyki. Uwielbia się bawić. Gdy widzi piłeczkę jest najszczęśliwszym psem na świecie. Nie jest typem rozrabiaki, to raczej spokojny kanapowiec. Łapek to bardzo fajny psiak, który uwielbia ludzi. Nadaje się do domu ze starszymi dziećmi. Psiak idealny- chciałoby się powiedziec... Niestety, los chciał ze nasz Łapuś urodził się troszkę inny niż wszystkie psiaki.. Ale w tej jego „inności” jest swoisty urok. Łapek ma zdeformowane łapki, które stawia jak kangurek. To nie jest choroba, którą trzeba leczyć- Łapek po prostu taki już jest. Oczywiście tę wadę można operować, ale nie jest to konieczne, gdyż Łapek świetnie sobie radzi w życiu. Może tylko troszkę wolniej biega i może troszkę szybciej się męczy niż jego koledzy. Łapek już się do tego przyzwyczaił, nie wie nawet jak to jest poruszać się „normalnie”, gdyż od urodzenia ustawia swoje łapki trochę inaczej. Niestety Łapek przez to ma mierne szanse na dom... Łapek nie potrzebuje dużo ruchu. Idealnie byłoby gdyby trafił do domu z ogródkiem, żeby mógł spacerować po miękkim, trawiastym podłożu. Niestety Łapuś już jakiś czas jest w schronisku i bardzo się boi, że zaczyna stawać się niewidoczny… A tak bardzo pragnie znaleźć pana, któremu odda całe swe serce i będzie mógł udowodnić jak oddanym i wiernym może być przyjacielem. Łapek w towarzystwie ludzi czuje się wspaniale, nabiera energii, radośnie merda ogonem. Bardzo pragnie by ktoś go zauważył i pokochał… Może właśnie Ty szukasz czworonożnego przyjaciela na lata? I może właśnie w Twoim sercu znajdzie się miejsce dla Łapka? Łapka można również adoptować tymczasowo. Zadzwoń do schroniska i zapytaj o adopcję: ( 58 ) 531 96 56 lub napisz: [email protected] strona schroniska: www.tczew.otoz.pl 83-110 Tczew ul. Malinowska FILMIK: http://www.youtube.com/watch?v=tdMm3_6Gep4 Quote
Pinesk@ Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 allegro, alegratka, olx tczewskie i gumtree zrobione. Quote
Pinesk@ Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 FILMIK Z ŁAPKIEM: http://www.youtube.com/watch?v=tdMm3_6Gep4 Quote
Pinesk@ Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 ....................................... Quote
Pinesk@ Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 .................................. Quote
Pinesk@ Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Ogłoszenia na wagę złota, jak możesz porobic trochę ogłoszen- będę wdzieczna! :) Quote
plina Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Zapomniałam, zapomniałam! Na szybkiego zrobiłam trzy - dziś już żadnego nie zrobię, padam na łeb.. Jutro mam nadzieje zrobić duużo więcej [FONT="]:oops: [/FONT][FONT="]morusek.pl[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]kupiepsa.pl[/FONT] [FONT="]zwierzeta.swiatogloszen.net.pl[/FONT][FONT="] [/FONT] Quote
Pinesk@ Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Łapek i sobotnia zabawa na wybiegu :) http://www.youtube.com/watch?v=4ejwLcXyPgg Quote
Pinesk@ Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 podbiję Łapka bo nikt do niego nie zagląda a domku wciąż brak... Quote
Itske Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Czy Łapek ( a cóż to za piętnujące imię dla tego przystojnego faceta?) jest wykastrowany? Jak dogaduje sie z sukami i kotami? I czy w ogóle ktoś się nim zainteresował? Quote
Pinesk@ Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Łapek nie jest wykastrowany ale przed adopcją moze zostac ciachnięty jeżeli byłaby taka potrzeba. Z sukami się dogaduje. Do kotów reakcji nie znam niestety. był jeden telefon o niego, dość konkretny, państwo mieli przyjechać ale niestety do dziś się nie zjawili i już nie telefonowali. A ta po za tym to raczej zainteresowania nie wzbudza. Quote
Itske Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 lubię takie bidy, których nikt nie chce. Wysyłam Lapka dalej po znajomych ( i wywieszam go w firmie (a w roku pzrewija się kilka tysięcy osób) Quote
kagome19 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Łapek byłby idealny dla starszej osoby jak i dla młodszej Quote
Itske Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 A jak on sobie radzi na schodach? czy schody odpadają? Quote
Pinesk@ Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Sprawdzę dziś ale myślę, że schody raczej nie. Idealny byłby dom z ogrodem. Quote
Guest justys187 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Śliczna psinka :) myślę o adoptowaniu tego uroczego pieska, ale mam kota i nie wiem jak sie z nim będzie dogadywał, wie może ktoś jak Łapek reaguje na koty? z góry dziękuję za odpoowiedz Quote
Pinesk@ Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Witaj :) 'Eksperymentów' na kotkach nie robimy z psiakami ale najlepiej przedzwoń bezpośrednio do schroniska, powinni więcej na temat kotków może wiedzieć, numer powyżej w pierwszym poście, [SIZE=2][B][COLOR=#ff1616]( 58 ) 531 96 56 [/COLOR][/B][/SIZE]:) Quote
Guest justys187 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Witam:) Dzięki.. już dowiadywałam sie na ten temat w schronisku ale myślałam że wiecie więcej coś na ten temat...w sobotę jadę go odwiedzić z córeczką mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i będę mogła zabrać go do domu!!! Quote
Pinesk@ Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 O kurcze, justys! Trzymam mocno, mocno kciuki żebyście przypadli sobie do gustu !! :) :) :) Quote
Guest justys187 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Przeuroczy Łapek już w naszym domku :):) Quote
Recommended Posts