Pinesk@ Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Piękny chłopaczek, ślicznie wygląda :) Oj Łapusiu domek Ci się wspaniały trafił :) Quote
plina Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Prosimy o zdawanie relacji co jakiś czas ;) Takie szczęśliwe zakonczenia poprawiają humor! Quote
Guest justys187 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Łapuś ma się bardzo dobrze:)w tygodniu puściłam go se smyczy, modląc się żeby nie uciekł :modla:...taki mały sprawdzian przed pójściem do parku Oruńskiego, sprawdzian zdany wzorowo:)Jak tylko poprawi się pogoda porobię fotki tej szczęśliwej mordce. A jak na razie wygłupy z pańcią :sweetCyb: Quote
plina Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 justys187 napisał(a):Łapuś ma się bardzo dobrze:)w tygodniu puściłam go se smyczy, modląc się żeby nie uciekł :modla:...taki mały sprawdzian przed pójściem do parku Oruńskiego, sprawdzian zdany wzorowo:)Jak tylko poprawi się pogoda porobię fotki tej szczęśliwej mordce. A jak na razie wygłupy z pańcią :sweetCyb: Ja się tak denerwowałam że mi się ręce trzesły jak pierwszy raz puszczałam luzem Perełkę moją. Na szczęście było ok. Życzę szczęścia Tobie, bo Łapek na pewno jest na 100% szczęśliwy :) Quote
Guest justys187 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Witam!!! czy mógł by, mi ktoś poradzić, łapuś w ostatnim czasie bardzo zeszczuplał, mimo tego że dostaje regularnie jedzenie, czasami zje więcej, a czasami odkłada sobie jedzenie na raty, i trochę się tym martwię, zastanawiam się czy nie jest spowodowane jakąś chorobą! No i nowe fotki łapcia do obejżnia:) pozdrawiam Quote
Pinesk@ Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 A może potrzebne odrobaczanie? ;) Jak dalej bedzie chudł- kontrola u weterynarza. Jejku ależ on śliczny! :) Piękne ma oczka :) Quote
Guest justys187 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Masz rację pinesk@, z łapkiem już jest ok, ale i tak muszę się wybrać z nim na kontrolę, wydaje mi się że ma chore ucho, zapiszczy, jak tylko mocniej się go dotknie. Jeżeli się uda to załatwie to przed naszym niedzielnym wyjazdem na wakacje, w najgorszym wypadku dopiero w przyszlym tygodniu. Razem z mężem myślimy o adoptowaniu jeszcze jednej psinki, ale troche mniejszej i suni, i pytanie do ciebie, bo na głownej stronie OTOZ ANIMALS sa duze psy, czy nie ma tam jakies slicznej suni? Quote
Guest justys187 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Myślimy nad adopcja Pożarówki prześliczna sunia!!! Quote
Pinesk@ Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Pożarówna ma już dom. Małych suniek mamy trochę ślicznych, jeżeli określiłabyś wiek, może wymagania co do charakteru to mogłabym pomóc :) Łapusiek śliczny chłopak, dzięki za stałą relację ! :) Quote
Guest justys187 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Myślę że tak do 7 roku życia, fajnie by było, gdyby się dogadywała z psem, no i z dziećmi, dużych wymagań nie mam! Quote
Pinesk@ Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Jutro jestem w schronisku to zobacze porobie zdjecia, podeślę ;) Quote
plina Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Gdyby nie granica wieku zaproponowałabym Perełkę :oops: http://imageshack.us/photo/my-images/219/img2401fn.jpg/ Quote
plina Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Perełka ma 9 lat i na swoich wymarzonych ludzi czeka od 2009 roku. Nie wiem co sprawia, że nikt jej nie chce - za brzydka czy za stara? Ale przecież i starsze pieski znajdowały domy... Perełka jest u mnie w domu tymczasowym, więc jej charakter znam na 100% Quote
Guest justys187 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Plina mogła byś przesłać mi na e-maila [email protected] wiecej zdjęć perełki, było by super:) aha i opowiedz troche o niej, jestem bardzo ciekawa:) Quote
plina Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Wysłane :) Masz może jeszcze jakieś zdjęcia zdjęcia Łapka? :) Quote
Guest justys187 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Dzieki :) Tak oczywiscie przesle je na poczte ok Quote
Guest justys187 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Plina mogła bys przeslac swoj e-mail bo nie chcacy usunełam twoj go z poczty :) A Perełka jest śliczna Quote
plina Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Kontakt email mam w sygnaturze: [email protected] Quote
Recommended Posts