Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER][SIZE="5"][SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="red"][CENTER]"On jest twoim przyjacielem
twoim partnerem,
twoim obrońcą,
twoim psem.
Ty jesteś jego życiem,
jego miłością,
jego panem.
On będzie twój,
wierny i posłuszny
do ostatniego bicia jego serca.
Ty jesteś mu winien
zasłużyć na takie oddanie."
[/CENTER][/SIZE]
[/COLOR]
[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="6"][/FONT][COLOR="orange"][FONT="Comic Sans MS"]Kiedy zblizam sie do boksów, biegnie uszczesliwiony i od tej pory nie opuszcza mnie na chwilę. Nazywam go swoim osobistym ochroniarzem, bo taka role sam sobie przypisał, broni mnie absolutnie przed wszystkim:-x, pomaga karmic i poic inne psy, czuwa przy boksach, kiedy do nich wchodzę i straszy kazdego psa który krzywo spojrzy w moja stronę.

Kocham go:loveu: bardzo ale nie ma mowy:shake::shake: o zabraniu do domu ze wzgledu na mojego psa, który nie toleruje zadnych zwierzat:shake::shake:. [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT="Impact"][COLOR="red"][/FONT][/CENTER]

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"][COLOR="red"][CENTER][COLOR="orange"][FONT="Comic Sans MS"]Czy to może wreszcie już ty?
Wiesz, tak bardzo długo tu czekam
W klatkach wszystkich wielkie poruszenie
Chyba lepiej będzie, jak zaszczekam
Ty na pewno rozpoznasz mój głos
Zawsze przecież się śmiałeś, jak wyję
Tylko nie wyjdź z jakimś innym psem
Bo ja tego już nie przeżyję
Tutaj zawsze w misce coś jest
Wszystkie psy tutaj raczej są miłe
Czasem nawet mnie ktoś pogłaszcze
Ale czemu mnie tu zostawiłeś? [/FONT][/COLOR]
[FONT="Comic Sans MS"][/COLOR]
[/FONT]
[SIZE="6"]To niezwykły pies, bardzo uczuciowy i oddany, czasem przeraza mnie jego absolutna milosc bo nie moge jej odwzajemnic tak jak bym chciała i troche utrudnia kontakty z innymi psami.
Bardzo zalezy mi na tym aby jego wielkie serduszko trafiło na kogos kto go nie zrani i da mu sie kochac bo jego wlasnie to uszczesliwia najbardziej. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/SIZE]

[IMG]http://img121.imageshack.us/img121/7694/biay3.jpg[/IMG]

[/FONT]
[SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="orange"]Jeśli kiedyś duma nadmierna
z człowieczeństwa w tobie zagości,
pójdź do schroniska nie chcianych uczuć,
przechowalni niepotrzebnych miłości.

W każdej klatce mieszka ciężka dola.
Między pręty smutek wciska nos.
I na pewno nie załatwia sprawy
wzruszenie ramion, no cóż, taki los.

Może, kiedy tam się wybierzesz,
smutne oczy zawładną twym sercem
i już będzie jedna miłość potrzebna,
jednej stanie się kres poniewierce.

Potem będziesz miał już samą radość:
psa z milionem merdających ogonów.
Iz pewnością szybko się przekonasz,
że to lepsze od fałszywych ukłonów.

[/COLOR][/FONT][/SIZE]

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="6"][COLOR="orange"][FONT="Comic Sans MS"]
Jest bardzo opiekunczy w stosunku do szczeniąt:loveu:, miły dla suczek:loveu:, dogada sie z psem, który jest uległy ale na pewno nie powinien byc z psem, który lubi dominowac.
Jego pyszczek nosi slady wielu walk, które stacza tu kazdego dnia,nie zaczepia psów ale nie daje sobie w kasze dmuchac i przy najmniejszej próbie dominacji ze str, innego samca podejmuje atak. [/FONT][/COLOR][/CENTER]
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="orange"][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE="5"]
[/SIZE][/FONT]
[IMG]http://img412.imageshack.us/img412/4746/biay4.jpg[/IMG]
[CENTER]
[SIZE="6"][FONT="Comic Sans MS"]
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="red"]Potrafi przejsc przez kazde ogrodzenie, przez co narazony jest na utarczki z psami biegajacymi wolno, dla których nie starczyło miejsc w kojcach.
To rezolutny niezwykle oddany, 3-4 letni pies, mieszaniec z domieszką pitbula. Kochajacy i wierny, bedzie szczesliwy mogac kochac bezwarunkowo i na zawsze. :dog:
[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[/FONT][/SIZE][/CENTER]

[IMG]http://img443.imageshack.us/img443/7227/biay000.jpg[/IMG]

[CENTER][FONT="Comic Sans MS"]
[SIZE="6"][COLOR="orange"][FONT="Comic Sans MS"]w sobotę znów został zaatakowany przez psa, który sie do niego podkopal z sasiadujacego boksu :( :-(:-(
ma bardzo pogryzione tylne łapy:-(, szczególnie jedna jest w strasznym stanie:-((([/FONT] [/CENTER]:

[IMG]http://img690.imageshack.us/img690/731/biay0000000.jpg[/IMG]

[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="6"]Biały na gwałt potrzebuje bezpiecznego schronienia, przezył babeszjozę, wiele potwornych pogryzien:-(, a kazde kolejne osłabia go i może byc tym ostatnim:-(. W nim tez coraz mniej sił na walke z kolejnymi przeciwnościami losu, bardzo się o Niego boję :-(
[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]

[IMG]http://img193.imageshack.us/img193/2226/biays.jpg[/IMG]

[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"][COLOR="orange"]
Siedzi samotny pomiędzy kratkami,
Zaklęty w pustce i swej samotności.
Spojrzy na ciebie smutnymi ślepkami
w nadziei że dasz mu choć troche miłości.
Nie trzeba majątku, by dać mu coś z siebie,
by odmienić skazańca smutny los.
Niewinny on przecież, i wart jest on ciebie
Jak prosi przez kratki wystawiając nos.
I mogę gwarantować, że da wszystko, co może,
by podziękować ci za szansę,
której mu nikt nie chciał dać.
I zawsze na duchu cię wesprze, wspomoże
I zyskasz kogoś wiernego do końca życia swego,
który będzie dawać, ani myślał brać! [/CENTER]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="7"][COLOR="red"]
[CENTER]POMÓŻ MI !!!!!!!!!!!!!!!![/CENTER]
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE="6"]KONTAKT 602 224 136[/SIZE]

Posted

on taki mało bullowaty jest... bo tak właśnie podesłałam go dziewczynom od bullowatych, no nic, ale bardzo biedny i potrzebuje pomoc!!!

Posted

Biały ma już wątek na dogo:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/186534-Kolejna-ofiara-pogryzienia-!!!-Kocha-ludzi-b%C5%82aga-o-pomoc!!!-DT-DS-deklaracje-na-hot[/url]
jeżeli zdecydujecie się zabrać Białego ma załatwione miejsce w hoteliku

Posted

[quote name='Aneta220978']Nie wiem..Dziewczyna która opiekuje się psiakami w tym schronisku prosiła mnie żebym zrobiła mu wątek na dogo, więc zrobiłam...[/QUOTE]

to widać nie wiedziała, a tamten drugi wątek już od miesiąca... pies i reszta zgadza się, to może przeniesiemy się?

Posted

Zamknijecie jeden watek, bo bedzie chaos i zamieszanie, trzeba sciagnac ciotki. Zeby uniknal smierci potrzebne sa deklaracje, oby nie bylo za pozno dla biedaka.

Posted

witam.

Ktory watek jest właściwie aktualny i który bedzie prowadzony, bo oba byc nie moga.

Ps. gdzie ten pies wogóle jest? to jakieś schronisko, tak?Go wet po tych pogryzieniach widział?

Posted

w związku z tym, że tamten istnieje dłużej i jest tam już więcej osób, to chyba najwygodniej by było zaprosić wszystkich stąd na ten drugi wątek... Anetko???

tak to jest schronisko, a weterynarz oglądał go w zeszłą sobotę tzn głównie pokaleczoną łapę, dostał antybiotyk i jakieś zabezpieczenie w spray'u, bo opatrunek i tak by ściągnął.

Posted

Zapraszam wszystkich na ten wątek. Zvpowodu nieporozumienia powstały dwa i jeden trzeba zamknąć, a ze ten pierwszy starszy padło na mnie:-)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/186534-Kolejna-ofiara-pogryzienia-!!!-Kocha-ludzi-b%C5%82aga-o-pomoc!!!-DT-DS-deklaracje-na-hot?highlight=Pogryziony[/url]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...