Aneta220978 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [CENTER][SIZE="5"][SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="red"][CENTER]"On jest twoim przyjacielem twoim partnerem, twoim obrońcą, twoim psem. Ty jesteś jego życiem, jego miłością, jego panem. On będzie twój, wierny i posłuszny do ostatniego bicia jego serca. Ty jesteś mu winien zasłużyć na takie oddanie." [/CENTER][/SIZE] [/COLOR] [CENTER][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="6"][/FONT][COLOR="orange"][FONT="Comic Sans MS"]Kiedy zblizam sie do boksów, biegnie uszczesliwiony i od tej pory nie opuszcza mnie na chwilę. Nazywam go swoim osobistym ochroniarzem, bo taka role sam sobie przypisał, broni mnie absolutnie przed wszystkim:-x, pomaga karmic i poic inne psy, czuwa przy boksach, kiedy do nich wchodzę i straszy kazdego psa który krzywo spojrzy w moja stronę. Kocham go:loveu: bardzo ale nie ma mowy:shake::shake: o zabraniu do domu ze wzgledu na mojego psa, który nie toleruje zadnych zwierzat:shake::shake:. [/FONT][/COLOR][/SIZE] [FONT="Impact"][COLOR="red"][/FONT][/CENTER] [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"][COLOR="red"][CENTER][COLOR="orange"][FONT="Comic Sans MS"]Czy to może wreszcie już ty? Wiesz, tak bardzo długo tu czekam W klatkach wszystkich wielkie poruszenie Chyba lepiej będzie, jak zaszczekam Ty na pewno rozpoznasz mój głos Zawsze przecież się śmiałeś, jak wyję Tylko nie wyjdź z jakimś innym psem Bo ja tego już nie przeżyję Tutaj zawsze w misce coś jest Wszystkie psy tutaj raczej są miłe Czasem nawet mnie ktoś pogłaszcze Ale czemu mnie tu zostawiłeś? [/FONT][/COLOR] [FONT="Comic Sans MS"][/COLOR] [/FONT] [SIZE="6"]To niezwykły pies, bardzo uczuciowy i oddany, czasem przeraza mnie jego absolutna milosc bo nie moge jej odwzajemnic tak jak bym chciała i troche utrudnia kontakty z innymi psami. Bardzo zalezy mi na tym aby jego wielkie serduszko trafiło na kogos kto go nie zrani i da mu sie kochac bo jego wlasnie to uszczesliwia najbardziej. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/SIZE] [IMG]http://img121.imageshack.us/img121/7694/biay3.jpg[/IMG] [/FONT] [SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="orange"]Jeśli kiedyś duma nadmierna z człowieczeństwa w tobie zagości, pójdź do schroniska nie chcianych uczuć, przechowalni niepotrzebnych miłości. W każdej klatce mieszka ciężka dola. Między pręty smutek wciska nos. I na pewno nie załatwia sprawy wzruszenie ramion, no cóż, taki los. Może, kiedy tam się wybierzesz, smutne oczy zawładną twym sercem i już będzie jedna miłość potrzebna, jednej stanie się kres poniewierce. Potem będziesz miał już samą radość: psa z milionem merdających ogonów. Iz pewnością szybko się przekonasz, że to lepsze od fałszywych ukłonów. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="6"][COLOR="orange"][FONT="Comic Sans MS"] Jest bardzo opiekunczy w stosunku do szczeniąt:loveu:, miły dla suczek:loveu:, dogada sie z psem, który jest uległy ale na pewno nie powinien byc z psem, który lubi dominowac. Jego pyszczek nosi slady wielu walk, które stacza tu kazdego dnia,nie zaczepia psów ale nie daje sobie w kasze dmuchac i przy najmniejszej próbie dominacji ze str, innego samca podejmuje atak. [/FONT][/COLOR][/CENTER] [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="orange"][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE="5"] [/SIZE][/FONT] [IMG]http://img412.imageshack.us/img412/4746/biay4.jpg[/IMG] [CENTER] [SIZE="6"][FONT="Comic Sans MS"] [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="red"]Potrafi przejsc przez kazde ogrodzenie, przez co narazony jest na utarczki z psami biegajacymi wolno, dla których nie starczyło miejsc w kojcach. To rezolutny niezwykle oddany, 3-4 letni pies, mieszaniec z domieszką pitbula. Kochajacy i wierny, bedzie szczesliwy mogac kochac bezwarunkowo i na zawsze. :dog: [/COLOR][/FONT][/SIZE] [/FONT][/SIZE][/CENTER] [IMG]http://img443.imageshack.us/img443/7227/biay000.jpg[/IMG] [CENTER][FONT="Comic Sans MS"] [SIZE="6"][COLOR="orange"][FONT="Comic Sans MS"]w sobotę znów został zaatakowany przez psa, który sie do niego podkopal z sasiadujacego boksu :( :-(:-( ma bardzo pogryzione tylne łapy:-(, szczególnie jedna jest w strasznym stanie:-((([/FONT] [/CENTER]: [IMG]http://img690.imageshack.us/img690/731/biay0000000.jpg[/IMG] [CENTER][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="6"]Biały na gwałt potrzebuje bezpiecznego schronienia, przezył babeszjozę, wiele potwornych pogryzien:-(, a kazde kolejne osłabia go i może byc tym ostatnim:-(. W nim tez coraz mniej sił na walke z kolejnymi przeciwnościami losu, bardzo się o Niego boję :-( [/FONT][/COLOR][/SIZE] [/SIZE][/FONT] [/CENTER] [IMG]http://img193.imageshack.us/img193/2226/biays.jpg[/IMG] [CENTER][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"][COLOR="orange"] Siedzi samotny pomiędzy kratkami, Zaklęty w pustce i swej samotności. Spojrzy na ciebie smutnymi ślepkami w nadziei że dasz mu choć troche miłości. Nie trzeba majątku, by dać mu coś z siebie, by odmienić skazańca smutny los. Niewinny on przecież, i wart jest on ciebie Jak prosi przez kratki wystawiając nos. I mogę gwarantować, że da wszystko, co może, by podziękować ci za szansę, której mu nikt nie chciał dać. I zawsze na duchu cię wesprze, wspomoże I zyskasz kogoś wiernego do końca życia swego, który będzie dawać, ani myślał brać! [/CENTER] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="7"][COLOR="red"] [CENTER]POMÓŻ MI !!!!!!!!!!!!!!!![/CENTER] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE="6"]KONTAKT 602 224 136[/SIZE]
Madzialen Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Jestem, niestety moge tylko podniesc:( Jak bede miala chwile moge zrobic pare ogloszen tylko przydalby sie jakis tekst...
Tora&Faro Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 O mamo w jakim ten biedak jest stanie:( Trzeba rozreklamować wątek bo rzeczywiście może być źle....
tripti Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 on taki mało bullowaty jest... bo tak właśnie podesłałam go dziewczynom od bullowatych, no nic, ale bardzo biedny i potrzebuje pomoc!!!
anett Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Biały ma już wątek na dogo: [url]http://www.dogomania.pl/threads/186534-Kolejna-ofiara-pogryzienia-!!!-Kocha-ludzi-b%C5%82aga-o-pomoc!!!-DT-DS-deklaracje-na-hot[/url] jeżeli zdecydujecie się zabrać Białego ma załatwione miejsce w hoteliku
Aneta220978 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Nie wiem..Dziewczyna która opiekuje się psiakami w tym schronisku prosiła mnie żebym zrobiła mu wątek na dogo, więc zrobiłam...
tripti Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Aneta220978']Nie wiem..Dziewczyna która opiekuje się psiakami w tym schronisku prosiła mnie żebym zrobiła mu wątek na dogo, więc zrobiłam...[/QUOTE] to widać nie wiedziała, a tamten drugi wątek już od miesiąca... pies i reszta zgadza się, to może przeniesiemy się?
Ewanka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Do góry psino po lepszy los ... przydało by się biedaka stamtąd zabrać.
Ada-jeje Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Zamknijecie jeden watek, bo bedzie chaos i zamieszanie, trzeba sciagnac ciotki. Zeby uniknal smierci potrzebne sa deklaracje, oby nie bylo za pozno dla biedaka.
kizimizi Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 witam. Ktory watek jest właściwie aktualny i który bedzie prowadzony, bo oba byc nie moga. Ps. gdzie ten pies wogóle jest? to jakieś schronisko, tak?Go wet po tych pogryzieniach widział?
tripti Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 w związku z tym, że tamten istnieje dłużej i jest tam już więcej osób, to chyba najwygodniej by było zaprosić wszystkich stąd na ten drugi wątek... Anetko??? tak to jest schronisko, a weterynarz oglądał go w zeszłą sobotę tzn głównie pokaleczoną łapę, dostał antybiotyk i jakieś zabezpieczenie w spray'u, bo opatrunek i tak by ściągnął.
Aneta220978 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Zapraszam wszystkich na ten wątek. Zvpowodu nieporozumienia powstały dwa i jeden trzeba zamknąć, a ze ten pierwszy starszy padło na mnie:-) [url]http://www.dogomania.pl/threads/186534-Kolejna-ofiara-pogryzienia-!!!-Kocha-ludzi-b%C5%82aga-o-pomoc!!!-DT-DS-deklaracje-na-hot?highlight=Pogryziony[/url]
Recommended Posts