Ania102 Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Podnoszę w niedzielny,deszczowy wieczór... Ciekawe co tam u Ciebie Prado? Quote
Ania102 Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Admin zmienił wątek ze względu na te rozliczenia więc postaram się prowadzić wszystko tak jak należy. Jestem otwarta na wszelkie propozycje i proszę o dalszą pomoc dla Prado. Quote
mrs.ka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='jamor']w sprawie oka to moze zrobie jakis prosty test. załoze mu opaske na chore i poobserwuje jego zachowanie a po tem załoze mu na zdrowe. jesli bedzie roznica w zachowaniu to znaczy ze zle widzi, jesli zrobi dzwona w mur to wcale nie widzi. mozna oczywiscie tradycyjnie z literkami, ale moze slabo gadac.[/QUOTE] Jamor mnie rozwalił tymi swoimi testami, ja proponuje test z tarczą i:2gunfire: tylko załóż mu słuchawki na uszy ,żeby chociaż słuchu nie stracił Quote
Ania102 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [quote name='mrs.ka'] ciekawe czy przeżył jamorowe testy:evil_lol: [/QUOTE] Miejmy nadzieję... Matko za hotel zapłacone jest do 10 lipca... Co tu jeszcze zrobić? Wstawię jeszcze dzisiaj jak mi dogo nie bedzie zamulać jeden bazarek... No kontrolka przedadopcyjna Niuni trwa- umieram z ciekawości Quote
Monday Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Prado ma aktualne gumtree - niestety przez dwa tygodnie nie zrobię mu ogłoszeń. Dzisiaj zrobiłam allegro na 14 dni [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1166948534[/url] Nie mogłam wyróżnionego, bojuż innemu psiakowi zrobiłam i z finansami kiepsko. Dajcie go do Oferty warszawskiej. Ogłoszenie ze zdjęciem... Quote
mrs.ka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [B]Monday [/B]bardzo dziekujemy za te ogłoszenia :loveu: na pewno Ania102 dopilnuje żeby miał jak najwięcej ogłoszeń. A póki co to aktualne wieści od Jamora dotyczące testów na oko [quote name='jamor']Byłem z prado u miejscowego veta aby skonsultowac Twoje zalecenia. vet obejrzał oko. okreslił , jako bardzo dawne uszkodzenie mechaniczne , ale nie ma zadnego stanu zapalnego, zadnej infekcji i abtybiotyk nie powinno podawac sie jako srodek profilaktyczny. NIepokojący jest jednak odcien głebi zrenicy, ale vet nie okulistyczny wiec bez szczegółowej diagnozy. Z psami był juz na wybiegu, z PKsem i wyłupkiem. Ignorował ich, wszystko ok. a to zdjecie z mojego eksperymentu [IMG]http://images8.fotosik.pl/405/2dcd43fc2093d7d7.jpg[/IMG][/QUOTE] [quote name='jamor']przy zakrytym prawym oku, pies patrzac lewym miał głowe w pozycji normalnej, pewnej, zadnych braków zaburzen pozycji. Przy zakrytym lewem łeb opuszczony, nie pewnosc i próba znalezienia schronienia. Wszedł do garazu i zaliczył dzwona i zaparkowany samochód. 30 sekund i uwolniłem go z tego opatrunku bo czułem ze chłopak sie stresuje. Mam przeczucie , ze Prado widzi na te oko jednak ze sporą wadą.[/QUOTE] Quote
monika083 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 biziu jak on wyglada w tym bandazu:-? moj bidulek kochany. Jamor ,dziekujemy za test okulistyczny;) Fajnie ,ze z innymi psiakami nie wdaje sie w bijatyki:evil_lol: Quote
Ania102 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Monday dzięki za radę! Odpocznij sobie na tych wakacjach (gdzie dokładnie jedziecie?)i żebyś pogodę miała! Twój psiak juz u Jamora? Quote
Ania102 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Witaj Prado!Ciekawa jestem co tam u Ciebie... Wieczorem wrzucę na pierwszą rozliczenia z bazarków i wielkie podziękowania dla moniki083 za jej bazarki.Z jednego pieniądze już są 40 zł:) Quote
monika083 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 za drugi wysle Ci Aniu dzisiaj wieczorem -chyba 70 zl :) posprawdzam wszystko wieczorem. Quote
Ania102 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Ja postaram się dzisiaj wszystko ogarnąć i wpisać w 1wszy poście, zadzwonię jeszcze do Jamora i dopytam o wizytę weterynaryjną jakie koszty...wczoraj się nie udało bo Jamor za psami na Ukrainie wylądował- poczciwy człowiek:) Quote
mrs.ka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='Ania102']bo Jamor za psami na UK wylądował- poczciwy człowiek:)[/QUOTE] a co znaczy ten skrót UK? bo ja zawsze myślałam ,że to United Kingdom:cool3: ale po co Jamor miałby lecieć i lądować z psami w Anglii???? Quote
monika083 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 ja wlasnie tez nie zaczailam z tym uk:hmmmm: Quote
Ania102 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Rozmawiałam z Jamorem. Prado ma się dobrze, coraz lepiej :) Wizyta u weterynarza była gratisem:) Co do opłaty za hotelik to Jamor nie wystawi Prado rzeczy za furtkę jeśli bedą opóźnienia- taki dobry z iego wujek;):eviltong: 0d 10-31.07 jest 315 zł, z bazarków wyszło 223 zł ( 2 moich i 2 moniki083), jeszcze nie mam wszystkich pieniędzy na koncie ale póki co brakuje 92 zł za lipiec. I żadnych perspektyw na sierpień:shake::-( Co robić dalej? Quote
Ania102 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Dzięki i za to:) a jaki nieszczęśliwy był zanim znalazł się u Jamora- to jest dla niego przejściówka do lepszego świata:) Quote
Ania102 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 I kolejny tym razem cegiełkowy bazarek dla Prado:) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/190042-KUP-CEGIEŁKĘ-Tylko-3-zł-a-pomoże-utrzymać-Prado-w-hotelu[/URL] Monika proszę przejrzyj czy wszystko w porządeczku... Quote
monika083 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 bazarek ok:) Aniu ,przelam 70 zl z bazarku. Quote
mrs.ka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 dziewczyny bardzo się staracie :) w krytycznej sytacji zawsze PRADO ma u mnie bezpłatny tymczas Quote
Ania102 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Zobaczymy. U Jamora Prado ma zapewnione to czego mu potrzeba a tu jeśli ja nie dam rady dojeżdzać tak często to on znowu zdziczeje. Myślę, że trzeba mu oszczędzić tych zmian i skupić się na szukaniu domu na stałe. Musimy go przede wszystkim odwiedzić. Mnie przeraża fakt że jego dawny właściciel zbiera nowe psy. Quote
Ania102 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Zaglądam do Ciebie Prado, ciekawe jak Ty się tam u Jamora sprawujesz... Żeby ktoś się zadeklarował na ten hotelik, to naprawdę byłaby niespodzianka. Co jeszcze można zrobić? Quote
Recommended Posts