Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania102 napisał(a):
Edytowałam poprzedniego zanim Twojego posta mrs.ka przeczytałam:lol: Mnie też te uszy urzekły.Cudo!!!

dobrze,że nam się serwer nie zawiesił:evil_lol: normalnie godziny szczytu ale chyba tylko ...dla nas:evil_lol: wklej jeszcze jakieś foty z albumu Prado,plizzz

Posted

Monday napisał(a):
Czy z ogłoszeniami już ruszamy?

myślę ,że tak:)
co prawda dopiero w przyszłym tygodniu zabieram go do siebie i zobaczymy jak się zachowa ale myślę,że nie będzie z nim jakiś większych problemów.No i jeszcze pozostaje kastracja ale nie wiem kiedy bo narazie ledwo za hotelik zapłacone.
A tutaj link do jego albumu od Jamora

http://jamor.fotosik.pl/albumy/769131.html

Posted

A możecie jakiś tekst dać do ogłoszeń?Jaki on się teraz zachowuje?Jakiego domu i Pana mu potrzeba?Dzieci,inne psy,suki,koty,chodzenie na smyczy,aktywność itd-jak w tej kwestii?

Posted

Zuzka2 napisał(a):
A możecie jakiś tekst dać do ogłoszeń?Jaki on się teraz zachowuje?Jakiego domu i Pana mu potrzeba?Dzieci,inne psy,suki,koty,chodzenie na smyczy,aktywność itd-jak w tej kwestii?

Hm...w tej kwestii...to chyba za wcześnie o tym mówić.
Więc z ogłoszeniami poczekajmy może jeszcze trochę, on od niedawna zaczął się otwierać na człowieka i czworonożne towarzystwo.

A jak dzieci????
Może jamor coś powie.

Posted

przedewszystkim to nie ma co go opisywać jako "pieska rodzinnego" bo taki na pewno nigdy nie będzie i wcale bym się nie zdziwiła gdyby Jamor nie miał ochoty sprawdzać czy lubi dzieci,a u mnie dzieci nie ma i też bym tego nie sprawdzała bo Prado narazie sam musi być traktowany jak dziecko. Ja uważam ,że w ogłoszeniach trzeba jasno napisać ,że pies jest po przejsciach,ma dobre efekty w socjalizacji ale potrzebuje opiekuna ,który bedzie uczył go życia od nowa. W ogłoszeniu można tylko zaznaczyć,że jest inteligentny,nie przejawia agresji do ludzi ,zachowuje się w zależności od sytuacji w jakiej się znalazł. Jesli będzie czuł się zagrozony instynktownie pokazuje uzębienie. Ja wiem ,że to mało zachęcający opis ale obiektywny. Przecież i tak nie wydam go rodzinie z małym dzieckiem i kotem.

Posted

Ania, a może allegro cegiełkowe, jakaś zbiórka kasy na hotelik... co myślisz?

A czy ma ktoś pomysł co z kontem? Można na prywatne zbierać (oczywiście rozliczając się)?

Posted

Weronia napisał(a):
Ania, a może allegro cegiełkowe, jakaś zbiórka kasy na hotelik... co myślisz?

A czy ma ktoś pomysł co z kontem? Można na prywatne zbierać (oczywiście rozliczając się)?

Mi się oczywiście podoba tyle,że co z kontem? Mamy jeszcze zamiar go wykastrować więc kasa by się przydała