Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[INDENT][quote name='alice midnight'] [INDENT]cioteczki jesliby bardzo ciężko z finansami było, mogę poprosic kundelkową skarbonkę o dofinansowanie transportu, mam tam sd..nie będzie to pewnie wiele, ale zawsze coś!

[B]Ania102[/B] daj tylko znać!

mocniuchno trzymam kciuki za Prada nieustannie [/INDENT][/QUOTE]

Dzięki Olu, z transportem się uporamy. Bazarek agni wystarczy na opłacenie stycznia i ponad. Jeszcze paszport, czip i to leczenie wargi ale to rozlicze się z Jamorem jak ogarne wszystko. Na transport mam 100 od mamy mojego tz, postaram się wyskubać coś od kuzynki. Bedziemy jechać po mojej wypłacie a najwyżej później zrobię bazarek na chociaż częściowy zwrot kosztów.
Teraz tyle się w tym moim zyciu działo, że nie mam głowy do szczegółów.
Mam tylko nadzieję, ze wszystko bedzie ok.
Z Prado jedzie mały bonusik do tymczasu (ale nie ma jej na dogo, taka maliza ciachnieta kiedyś przeze mnie a teraz zycie ja pokrzywdziło, bo Pan który ja karmił zmarł i psina sama została na terenie firmy gdzie nie przez wszystkich jest mile widziana).
Martwię się tylko czy samochód da radę w tej podrózy, bo jak kiedys jechaliśmy do Jamora to poślizg mieliśmy 2h na kastację, bo coś tam odpadało przez pół drogi aż w końcu tz musiał odrywać.

[/INDENT]

Posted

Agni czekaj jeszcze. Jamorowi zapłacę później a na transport i tak i tak muszę pożyczyć jeśli wypłata nie wpłynie. Ale może wpłynie, w końcu mój zakład pracy tak rzadko zawodzi:angryy:

Alice midnight, no chciałabym żeby wreszcie nastały słoneczne dni, bo ostatnio wszystko po prostu się pieprzy u mnie.

Posted

Prado jedzie dzisiaj do Niemiec.Ania ma klopoty z netem ,dlatego nic juz nie pisala ,po weekendzie opisze wszystko. Trzymajcie kciuki ,zeby szczesliwie dojechali ,i zeby Pradzio szybko ds znalazl:)

Posted

[quote name='monika083']Prado jedzie dzisiaj do Niemiec.Ania ma klopoty z netem ,dlatego nic juz nie pisala ,po weekendzie opisze wszystko. Trzymajcie kciuki ,zeby szczesliwie dojechali ,i zeby Pradzio szybko ds znalazl:)[/QUOTE]

to super ale nie mogę doczytać - czy on tam jedzie do DT ?

Posted

[quote name='agni']to super ale nie mogę doczytać - czy on tam jedzie do DT ?[/QUOTE]

z tego co wiem ,to taki domowy tymczas ,Prdzio bedzie mial dom i ogrod do dyspozycji , i bedzie szukany ds. Wiem ,ze beda info i fotki ,i juz doczekac sie nie moge:)

Posted

zajrzyjcie dziewczyny ,jakie bidy okropne:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/201602-Dwa-psy-%281-z-nich-jest-ONkowaty%29-w-tragicznej-w-Pułtusku-Błagam-o-pomoc!!!?p=16251974#post16251974j"]http://www.dogomania.pl/threads/201602-Dwa-psy-%281-z-nich-jest-ONkowaty%29-w-tragicznej-w-Pułtusku-Błagam-o-pomoc!!!?p=16251974#post16251974j[/URL]

Posted

[quote name='viola005']Ale wiadomosc! no kurcze, doczekal sie biedak, zycze nowej drogi uslanej rozami niemieckimi!
to znaczy ze juz nie wysylam deklaracji staklej za luty, tak?[/QUOTE]

Na to wygląda- mi Ania napisała, żebym sobie szukała innego psiaka do deklaracji :)

Posted

[quote name='JOHANNALIND']Na to wygląda- mi Ania napisała, żebym sobie szukała innego psiaka do deklaracji :)[/QUOTE]

[B]to może kochaniutkie zajrzycie na wątek małej czekoladowej suni :cool3: której potrzeba deklaracji a na chwilę obecna ma 0 zł !!!![/B]
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/200894-Roczna-czekoladowa-sunia-zabrana-z-ulicy-b%C5%82aga-o-na-hotelik-300z%C5%82-mies[/URL].!!!

ja będę dla niej robić bazarek :evil_lol: ale dopiero po 13.02

Posted

Cioteczki Prado teraz jest na domowym tymczasie, zamiast budy ma do dyspozycji kanape. On chyba marzył o kanapie od kiedy był u mnie w domu na 3 dni po kastracji.
Całą drogę był grzeczniutki, jako, że dostał obiad nie podawałam mu nic uspokajającego.
Załamało mnie tylko to, że gdy po niego pojechaliśmy za nic nie chciał wyjść z budy. Bał się chyba mojego tz zreszta jak pojawiliśmy się w hotelu to wszystkie psiaki zaczęły szczekać. Wydaje mi się, że on nadal boi się hałasu. Teraz grzeje dupcię u niemieckiej rodzinki w towarzystwie małej, kulawej suni i 2 szczeniaków.
Bedę miałą na bieżąco informacje, mam nadzieję, ze znajdzie tam dom, a jeśli ktoś się zgłosi tutaj i zapewni mu wymarzone przeze mnie warunki to pojadę na własny koszt po niego.
Naprawdę chcę z całego serca, żeby szybko odnalazł człowieka na zawsze bo ten pies bardzo tego potrzebuje. Gdybym tylko miała swój dom, trochę wiecej kasy...
Serce mi pekało jak widziałam Aresika u Jamora,czemu te psiaki tak długo muszą czekać.

Cioteczki zdjęcia mam z nowego dt, ale wstawię w środę. Jeszcze nie ogarnęłam wszystkiego po wyjeździe a szczególnie swojego uczulenia...

Jeszcze nie rozliczyłam się z Jamorem za styczeń, paszport i leczenia szczęki. Agni jesli już możesz to przeslij mi za bazarek to przeleje Jamorowi.

Deklaracji już nie wysyłajcie. Muszę oddać Kmurdz za 2 miesiące, transport był we własnym zakresie (tzn miałam dofinansowanie spoza dogo od mamy mojego tz)

Prado to jeden z nielicznych psów który wyszedł cało z posesji starachowickiego hycla.