Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W takim razie dziękuję kleojoanno w imieniu Pradusia... zaraz wpiszę Cię do deklarowiczów. Długo nie odpisywałaś i po prostu myślałam, że zniknęłaś z dogo na zawsze.
Ta dzisiejsza wpłata to za sierpień bedzie?

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oba domki okazały się porażką o babce już wyjaśmniłam a chłopak chciałby żeby mu placić za utrzymanie psa! Bo poczytał na wątku, że w hoteliku więc on weźmie chetnie na stałe za jednorazową opłatą.
Tracę siły naprawdę do tych ludzi:placz:

Posted

[quote name='Ania102']Oba domki okazały się porażką o babce już wyjaśmniłam a chłopak chciałby żeby mu placić za utrzymanie psa! Bo poczytał na wątku, że w hoteliku więc on weźmie chetnie na stałe za jednorazową opłatą.
Tracę siły naprawdę do tych ludzi:placz:[/QUOTE]
Niektórym to się w główkach popsuło:stupid: A nie wymagał czasem żeby codziennie w południe piać na jego cześć?:diabloti:
Szkoda, biedny psiuń:-(

Posted

Niestety - trzeba jakoś z tymi problemami walczyć. Tez wczoraj odbierałam sunię z adopcji - zdemolowała mieszkanie. Ma lęk separacyjny - ładne fachowe określenie...-nikt o tym nie wiedział, ale co zrobić....
Znajdziemy jej inny dom, który z nią popracuje.

Posted

Zapraszam na bazarek dla Pradusia
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/193620-Trochę-ciuchów-i-kolczyków-dla-Prado-do-10.10.g.22[/URL]

[quote name='jamor']
a ja spuszcze z wieczora
[/QUOTE]
fajnie, że nas o tym informujesz:evil_lol:

Posted

Przepraszam, że na wątku Prado, ale nie wiem gdzie napisać, a to świętokrzyski wątek.
W miejscowości Suchedniów na stacji Orlen jest bezdomna jasnoruda suczka do kolan, lgnie do ludzi, rzucają jej jakieś bułki, nie jest wychudzona, ale trzeba byłoby jej pomóc. Byłam przejazdem, nie miałam czym zrobić zdjęcia. Będą pieniądze na jej sterylizację. Może ktoś od Was mógłby się tym zająć lub wrzucić tą info tam gdzie trzeba.
Trzymam kciuki za Prado:lol:

Posted

[quote name='Randa']Przepraszam, że na wątku Prado, ale nie wiem gdzie napisać, a to świętokrzyski wątek.
W miejscowości Suchedniów na stacji Orlen jest bezdomna jasnoruda suczka do kolan, lgnie do ludzi, rzucają jej jakieś bułki, nie jest wychudzona, ale trzeba byłoby jej pomóc. Byłam przejazdem, nie miałam czym zrobić zdjęcia. Będą pieniądze na jej sterylizację. Może ktoś od Was mógłby się tym zająć lub wrzucić tą info tam gdzie trzeba.
Trzymam kciuki za Prado:lol:[/QUOTE]

Tylko gdzie ją zabrać ????
Zima się zbliża - będzie jej ciężko. Chyba, że pracownicy jakos jej pomogą. Na stacji plus jest taki, że ktoś jest non stop. Ale sterylkę TRZEBA zrobić. Przecież nie może się ona szczenić :(

Posted

[quote name='Monday']Tylko gdzie ją zabrać ????
Zima się zbliża - będzie jej ciężko. Chyba, że pracownicy jakos jej pomogą. Na stacji plus jest taki, że ktoś jest non stop. Ale sterylkę TRZEBA zrobić. Przecież nie może się ona szczenić :([/QUOTE]
Dziewczyny tu nie ma DT, naprawdę. Sama wczoraj zobaczyłam koło lasu sukę- szkieleta-mój TZ zbladł, na oczy (poza zdjęciami na dogo) takiego czegoś nie widziałam. Zatrzymaliśmy się suczka uciekła do lasu i ślad po niej zniknął. Chciałabym jej pomóc ale jak. Pomyślałam o hotelu ale na Prado ledwo wyrabiam jak zauważyłyście. Jeśli chodzi o tą w Suchedniowie to służę pomocą np. w łapaniu ale DT nie znajdę przykro mi.