Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ellig']Ile lat moze miec Emi , dostalam takie pytanie na FB?[/QUOTE]
Myślę, że 5-6. Weci co prawda ocenili na więcej ale patrzą po zębach, które wg mnie ktoś jej zniszczył :(
Jest za to strasznym słodziakiem:loveu: kocha być z ludźmi.

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ronja']Emitka została w lecznicy. Weci nie byli zadowoleni, że dostała obiad (Malutka też nie była przegłodzona do końca, choć trzymaliśmy się 12 godzin).[/QUOTE]

Myślę, że nie będzie z tego powodu żadnych problemów. Ona i tak wszystko strawiła... Może weci dmuchają na zimne, ale naprawdę 12 godzin bez jedzenia wystarcza...

Posted

[quote name='Tora&Faro']Mamy jakieś wieści?[/QUOTE]
Właśnie rozmawiałam z Bartkiem, zaraz do mnie oddzwoni. Mówi, że skoro lekarze nie dzwonią to znaczy, że jest ok.

Edit: Już wiem- Emisia już po, guz też wycięty. Bartek zaraz po nią jedzie. Ufff.

Posted

[quote name='mysza 1']Właśnie rozmawiałam z Bartkiem, zaraz do mnie oddzwoni. Mówi, że skoro lekarze nie dzwonią to znaczy, że jest ok.[/QUOTE]

Dobrze to czekamy....

Posted

Emi posypia sobie. Łapka zabandażowana i kołnierz.
Wstepne koszty to 200zł sterylka, 150zl wycięcie guza, 115zł badanie histopatologiczne, 38zł (chyba) leki + 2 x 15zl transport (zawiezienie i odbiór). dokładne koszty bedę znala jak pojedziemy z Emi na kontrolę i antybiotyk za 3 dni

Posted

Przyszłam do Was na żebry :(
Dziewczyny, proszę, chociaż 5 zł miesięcznie deklaracji, bo mam tylko 3, a sama nie utrzymam Spajkiego. Zajrzyjcie proszę.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/196909-M%C5%82odziutki-niepozorny-Spajku%C5%9B.-Na-dniach-trafi-do-schronu.-Pom%C3%B3%C5%BCcie-go-uratowa%C4%87-%28[/url]

Posted

[quote name='ronja']Emitka dziś jak wrócę z pracy pojedzie do weta na kontrolę. chyba wszystko jest ok. jest wesoła, ma apetyt.[/QUOTE]
Jak Emitka ma apetyt to na pewno jest wszystko ok:)

Posted

[quote name='iriska111']Sledze losy Emi od jakiegos czasu i trzymam kciuki za jej nowy domek, przyznaje sie tez do zakupu cegielki na all ;)
Prosilabym o podanie mi facebooka Emi :)[/QUOTE]
Dziekujemy:)
Emi miala na FB "wydarzenie"ale skonczylo sie Allegro to i "wydarzenie" rowniez sie konczy:)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Emisia nabrała sił, zyskała dodatkowe ciałko, to i operację zniosła dobrze:-) Nabrała sił przez ten czas spędzony u Ronji:-)[/QUOTE]

Ewa nie ma juz Allegro z twojego podpisu :)