Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tora&Faro']Rzeczywiście widać zaczerwienienia...myślisz że ją to swędzi?

A jak grzecznie leży żabka kochana:loveu:[/QUOTE]
no niestety trochę się drapie. jak ułoży jej się śniadanie, zrobię jej "przegląd"

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja bym jej na Twoim miejscu zaaplikowała wyciąg ze skrzypu polnego z witaminami , wiem że bierze witaminy ale może skład nie ten , może trzeba zwiększyć dawkę którejś z nich , A, C, P, B1, B6, niacyna , biotyna .... to witaminy poprawiające stan skóry ....

Posted

[quote name='ronja']generalnie i tak jest coraz lepiej, ale choroba nie ustępuje.[/QUOTE]
Niedobrze :( miałam nadzieję, że leczenie będzie szybkie i krosty nie wrócą. Ale macie rację, skóra to taka niekończąca się historia...

Posted

A ja wczoraj poznałam Emisię osobiście! :) Kochana jest z niej dziewuszka, pokazała krostki na brzusiu i dała łepeczek do głaskania, a nawet buziaka! :) Jest mniejsza niż myślałam :) A jeśli chodzi o skórę - oj, trzeba się będzie uzbroić w cierpliwość...

Posted

[quote name='Nutusia']A ja wczoraj poznałam Emisię osobiście! :) Kochana jest z niej dziewuszka, pokazała krostki na brzusiu i dała łepeczek do głaskania, a nawet buziaka! :) Jest mniejsza niż myślałam :) A jeśli chodzi o skórę - oj, trzeba się będzie uzbroić w cierpliwość...[/QUOTE]

Kochana jest prawda?:) uwielbiam Emi:loveu:

Posted

[quote name='Tora&Faro']Kochana jest prawda?:) uwielbiam Emi:loveu:[/QUOTE]

Trudno nie być kochanym, będąc pod opieką Ronji! Od Kochanej Cioci, Krecik dostał suszoną rybkę, żeby szybciej z grzywacza chińskiego stał się znowu pekińczykiem, a po powrocie do domu okryliśmy w torebeczce dodatkowe pudełko... z łapkami! Cztery zadowolone ciamkające mordasy miały wczoraj używanie po kolacji! :)

Posted

jutro jedziemy na Białobrzeską. będziemy od 15.30 czekać na przyjęcie między umówionymi pacjentami. ponieważ my nie możemy wyjść z domu na dłużej niż 4 godziny (ze względu na chorą Rudzię), o 17 zmieni nas Gosia Tora&Faro, za co jej ogromnie dziękuję:loveu:

Posted

No co Ty Kochana...nie ma za co dziękować:) każda okazja żeby poprzytulać Emi jest na wagę złota:loveu:

PS a w ogóle to OPR zebrałam od Skittera że o nim nie wspominamy...jedziemy razem oczywiście:loveu: Emi będzie wyprzytulana za wszystkie czasy;)

Posted

[quote name='mysza 1']Nutusia, a Misia nie poznałaś? To jest słodziak ;)[/QUOTE]

Niestety nie, bo Marta się śpieszyła z Didi do weta, a i tak zajęłam jej więcej czasu niż miała :) Będzie okazja następnym razem. Dajcie znać jak będziecie jechać, przyjadę i Was uściskać. A wracając może i nas odwiedzicie - bo jak wynika ze snu Ronji - to 10 min na piechotę przez pola! :)

Posted

Cioteczki dzisiaj ostatni dzień bazarku ze srebrną biżuterią którą przysłała mi WiosnA dla Emi. Prawie wszystko sprzedanie z wyjątkiem 1 sztuki :multi::multi::multi:
145 zł jest na razie. Jakby ktoś chciał jeszcze zajrzeć to zapraszam
[url]http://www.dogomania.pl/threads/191202-srebrna-bi%C5%BCuteria-dla-Emi-do-26.08.2010-godz-22-00[/url]

Posted

[quote name='Tora&Faro']No co Ty Kochana...nie ma za co dziękować:) każda okazja żeby poprzytulać Emi jest na wagę złota:loveu:

PS a w ogóle to OPR zebrałam od Skittera że o nim nie wspominamy...jedziemy razem oczywiście:loveu: Emi będzie wyprzytulana za wszystkie czasy;)[/QUOTE]
przepraszam Skittera:)

my za godzinę ruszamy zająć kolejkę tych bez kolejki;)

Posted

[quote name='Ewanka']Trzymamy kciuki za zdrowie Emi.[/QUOTE]

[quote name='Buster']Trzymamy mocno łapki zaciśnięte za Emi!!![/QUOTE]

Też się dołączam do kciuków i łapek i czekam na wieści od weterynarza.

Posted

[quote name='ronja']są nowe duże krosty w sierści i ta pokrzywka na udzie trochę rozdrapana...[/QUOTE]

Dr, powie tak musi byc.....Ja wierze w to co mowi i robi:)

Posted

Już po wizycie, rozmawiałam z Torą&Faro, udało się załapać na wizytę na zmianie Ronji więc Tora&Faro i Skitter nie musieli zawozić Emi do domu. Ale byli w czasie wizyty, dziękuję Wam.
Gosia opowiedziała o wizycie, wszystko idzie ku lepszemu a i doktor ponoć w dobrym humorze był ;)
Nie chcę niczego przekręcić więc czekam na relację Ronji.
Marta, bardzo Wam dziękuję, że tyle czasu spędziliście na Białobrzeskiej:loveu: