Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wielkie dzięki, to faktycznie bardzo terier walijski. Zdjęć lepszych nie mam na razie bo mi aparat padł. Jest jeszcze chudzieńki ale już nabrał animuszu i musi siedzieć w boksie. Wypuszczany jest gdy zamykam Harrego, Burego i Dizla - większe psy wyzwalają w nim chęć do walk. Działa jak diabeł tasmański. Psiska zaskoczone atakiem dostają wciry od kurdupla. Na podwórku jest ustalony porządek - nikt nikogo nie gryzie bo wszyscy są równi, a tu taki brudas chce zburzyć układy.

Posted

Szogun oberwał w ucho od Harrego. Krew się polała i Morusek wpadł w rozpacz. Lizał brata i piszczał, a Szogun odwdzięczył mu się kłapnięciem w nocha.

Posted

luka1 napisał(a):
No ta trójka to chyba już na stałe u mnie zostanie. :shake:

Miejmy nadzieje,ze nie...pewnie potencjalny domek gdzies jest...tylko gdzie ????????

• 4 weeks later...
Posted

Na tych zdjęciach jest ładniejsza niż w rzeczywistości :lol: A Szogunka-sikacza i Moruska-lizaka masz może? one nie mają oddzielnego wątku.

Posted

Misia jest bardzo biedną psiną. Aby ją uchronić przed pogryzieniem ze strony mniej cywilizowanych "nelek" nie może biegać z całą watahą.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Misia wczoraj nagrabiła sobie. Zrujnowała pół ściany w gabinecie. To czego dokonała nie mieści się w głowie, dziś spędzi dzień w kenelu.

Posted

luka1 napisał(a):
Misia wczoraj nagrabiła sobie. Zrujnowała pół ściany w gabinecie. To czego dokonała nie mieści się w głowie, dziś spędzi dzień w kenelu.

No to rzeczywiście ją poniosło...nieładnie mała:shake:badz grzeczna;)

Posted

[quote name='luka1']smutny los suni nadal się ciągnie. Nie jest niestety lubiana przez resztę stada. Nie wiedzieć czemu wszystkie psy na nią warczą.[/QUOTE]
Czasami psy mają coś w sobie...to jak wsród ludzi cioteczko:razz: