rita60 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='luka1']http://allegro.pl/show_item.php?item=1612338949 luka ta bida jest bardzo w typie teriera walijskiego:-(wrzuce na forum terierkowe,może ktos kupi cegiełke na leczenie. Gdybys mogła przesłac mi jakies foty Marleja,bo ze strony fundacji i allegro nie mozna skopiowac:shake: Quote
luka1 Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 wielkie dzięki, to faktycznie bardzo terier walijski. Zdjęć lepszych nie mam na razie bo mi aparat padł. Jest jeszcze chudzieńki ale już nabrał animuszu i musi siedzieć w boksie. Wypuszczany jest gdy zamykam Harrego, Burego i Dizla - większe psy wyzwalają w nim chęć do walk. Działa jak diabeł tasmański. Psiska zaskoczone atakiem dostają wciry od kurdupla. Na podwórku jest ustalony porządek - nikt nikogo nie gryzie bo wszyscy są równi, a tu taki brudas chce zburzyć układy. Quote
luka1 Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Szogun oberwał w ucho od Harrego. Krew się polała i Morusek wpadł w rozpacz. Lizał brata i piszczał, a Szogun odwdzięczył mu się kłapnięciem w nocha. Quote
luka1 Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 No ta trójka to chyba już na stałe u mnie zostanie. :shake: Quote
rita60 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 luka1 napisał(a):No ta trójka to chyba już na stałe u mnie zostanie. :shake: Miejmy nadzieje,ze nie...pewnie potencjalny domek gdzies jest...tylko gdzie ???????? Quote
rita60 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Ja zagladam...ale pewnie u psiaków bez zmian...niestety:shake: Quote
luka1 Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 bez zmian, ale czy niestety :evil_lol: one tak nie myślą niestey;) Quote
luka1 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Na tych zdjęciach jest ładniejsza niż w rzeczywistości :lol: A Szogunka-sikacza i Moruska-lizaka masz może? one nie mają oddzielnego wątku. Quote
anka_szklanka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='luka1']Na tych zdjęciach jest ładniejsza niż w rzeczywistości :lol: A Szogunka-sikacza i Moruska-lizaka masz może? one nie mają oddzielnego wątku.[/QUOTE] mam, cierpliwości ;) Quote
luka1 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 podniosę Misię, a co? Ona też czeka na dom. Quote
luka1 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Misia jest bardzo biedną psiną. Aby ją uchronić przed pogryzieniem ze strony mniej cywilizowanych "nelek" nie może biegać z całą watahą. Quote
rita60 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Czy one sie doczekaja swoich domków........małe już prawie dorosłe. Quote
luka1 Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 nie wiem czy jeszcze ktoś nie wie że szukamy domu Quote
luka1 Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Misia wczoraj nagrabiła sobie. Zrujnowała pół ściany w gabinecie. To czego dokonała nie mieści się w głowie, dziś spędzi dzień w kenelu. Quote
rita60 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 luka1 napisał(a):Misia wczoraj nagrabiła sobie. Zrujnowała pół ściany w gabinecie. To czego dokonała nie mieści się w głowie, dziś spędzi dzień w kenelu. No to rzeczywiście ją poniosło...nieładnie mała:shake:badz grzeczna;) Quote
luka1 Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 smutny los suni nadal się ciągnie. Nie jest niestety lubiana przez resztę stada. Nie wiedzieć czemu wszystkie psy na nią warczą. Quote
rita60 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='luka1']smutny los suni nadal się ciągnie. Nie jest niestety lubiana przez resztę stada. Nie wiedzieć czemu wszystkie psy na nią warczą.[/QUOTE] Czasami psy mają coś w sobie...to jak wsród ludzi cioteczko:razz: Quote
Recommended Posts