rita60 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 [quote name='luka1']No i nadal szukamy domu dla Misi. Już nawet nie bardzo wypuszcza się na spacery - znacznie wcześniej wraca. Upały widocznie i jej dają się we znaki.[/QUOTE] Dokładnie...lepiej poleżeć w cieniu;) Quote
luka1 Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 [FONT=lucida grande]Mam mały problem z Misią, a właściwie to ona ma problem. Każdego dnia biegnie do ludzi, których sobie wybrała. Spędza tam cały dzień. Niestety, ludzie ci uznali, że Misia ma być psem podwurzowy. Nie chcą jej w domu. Sunia przyzwyczajona do mieszkania w domu, nie wchodzi do budy stojącej na ich podwórku. W dzień jest jeszcze ciepło, ale noce są zimne. Miśka zmarznięta wraca do mnie. Najczęściej w środku nocy. Nie zawsze nie śpię i wtedy jest lament. Niestety nie mam możliwości zatrzymania jej w ciągu dnia żeby tam nie szła. Znowu skończy się leczeniem kataru i kaszlu.[/FONT] Quote
rita60 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Szkoda,ze tak kiepsko wybrała:shake:biedna sunia...a ludzie pewnie z podejsciem,jak to na wsi:roll: Quote
luka1 Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 no i Misia zdecydowałą. Przeniosłą się na stałe do sąsiadó. Ma mozliwość powrotu bo tam nie ma ogrodzenia. Każdego dnia jadę i widzę jak sobie leży na podwórku. Rozpoznaje samochód ale nie przybiega. Ludzie zrobili jej posłanie w garażu i tam spędza noce. Chcą podpisac umowę adopcyjną, a ja ciągle czekam, że Misia jednak wróci. Quote
rita60 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Teoretycznie sama wybrała domek,ale to chyba nie najlepsza decyzja... Quote
Recommended Posts