Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bakusiowa']Blekuś bardzo dziękuje cioteczce.[/QUOTE]

Blekuś został dofinansowany w kwocie 50,- zł; mam nadzieję że na FB ktos wypatrzy to piękne i ufne stworzenie.

A tymczasem Bleki trzymam kciuki za twe lepsze jutro.

Posted

witam. Black jest cały, zdrowy i wyspany. Przez parę dni był pod opieką mojej przyjaciółki bo ja wyjeżdżałam i po prostu rozkochał ją w sobie. Już nie jest nachalny w kontakcie z ludźmi, ale ciągle jest przytulaśny i umie zmobilizować człowieka do głaskania psa. Nie przepada za spacerem w mróz, szybki sik i do domu.
Jak tylko gaśnie światło, psia mordka wślizguje się pod kołdrę, a za nią reszta psa, jak psi duch, bezszelestnie i dopiero pod kołdrą wzdycha z ulgą.
Nie lubi naszego sąsiada, wielbiciela trunków i parę razy przywołał gościa do porządku.
Tak poza tym jest spokojny, ufny i niezwykle kochany.

Posted

pracujemy nad tym, ale ona wynajmuje mieszkanie i właścicielka boi się, że będzie miała schronisko.
Przedwczoraj wygnałam sybarytę na długi spacer: poszedł ze mną do pracy. Wymarzł się po drodze i strasznie śmiesznie wyglądał jak biegł na 3 nogach, co chwilę zmieniając tą czwartą. A teraz znowu nie daje się wypędzić na podwórko, chyba, że obcy pies chodzi pod "jego" płotem' Ulubioną rozrywką jego, ku udręce sąsiadów i ojej jest obszczekiwanie się z niewidzialnym nieprzyjacielem, przez płot, który nie pozwala się pieskom zobaczyć i mają taką "ścieżkę zdrowia" pod płotem, gdzie wydeptali śnieg do czarnej ziemi. W tych szczekliwych eskapadach towarzyszy mu nasza sunia, śliczna Maxi.
Pozdrawiamy z mroźnej Długiej Kościelnej

Posted

Jak się dzisiaj ogarnę to wyróżnię Blekusiowi ogłoszenie na tablica.pl. Będzie na cały miesiąc. Może uda się ogłosić w jakiejś warszawskiej gazecie ale muszę czekać bo to nie ode mnie zależy.

Posted

[INDENT] [B]Zapraszam serdecznie na psi bazarek dla Murzynka[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/222507-BAZAREK-DLA-MURZYNKA-Wszystko-dla-Psa-i-o-Psie-do-15-go-lutego-godz.-20-00?p=18579369#post18579369"]http://www.dogomania.pl/threads/2225...9#post18579369[/URL] [/INDENT]

Posted

[quote name='Rajska Babka']pracujemy nad tym, ale ona wynajmuje mieszkanie i właścicielka boi się, że będzie miała schronisko.
Przedwczoraj wygnałam sybarytę na długi spacer: poszedł ze mną do pracy. Wymarzł się po drodze i strasznie śmiesznie wyglądał jak biegł na 3 nogach, co chwilę zmieniając tą czwartą. A teraz znowu nie daje się wypędzić na podwórko, chyba, że obcy pies chodzi pod "jego" płotem' Ulubioną rozrywką jego, ku udręce sąsiadów i ojej jest obszczekiwanie się z niewidzialnym nieprzyjacielem, przez płot, który nie pozwala się pieskom zobaczyć i mają taką "ścieżkę zdrowia" pod płotem, gdzie wydeptali śnieg do czarnej ziemi. W tych szczekliwych eskapadach towarzyszy mu nasza sunia, śliczna Maxi.
Pozdrawiamy z mroźnej Długiej Kościelnej[/QUOTE]

skąd ja to znam :) mój robi dokładnie tak samo nie lubi jak mu nogi marzną :D
no i jakie schronisko?? to tylko Blacky! a w sumie nie tylko aż on!
przekupić tę właścicielkę bombonierą albo co? ;)

Posted

Bardzo Wszystkim dziękuję za NOWE WPŁATY:

mparsley 20zł (16.01)
Donata 50zł (01.02)
Sobczak Magdalena 10zł (01.02)
Bakusiowa 50zł (06.02)
moja wpłata 30zł

Zrobiłam przelew za zaległe dwa tygodnie 140zł

Dt opłacony do 05 lutego

Obecny stan konta 20zł

Posted

witamy z Blakim szacowne grono. Pies bardzo pracuje na swoje szczęście. Byliśmy w gościach u przyjaciółki. Zdradził mnie zupełnie, czym bardzo wzruszył naszą gospodynię. Okupował ją cały czas, nastawiał się do głaskania i łapę podawał, raz jedną, raz drugą. Zdecydowanie woli kobiety! Mężczyzn traktuje z dystansem. Pozwoli się wygłaskać łaskawca, ale bez nadmiernego spoufalania, chyba, że będą się bawić, wtedy tak, okaże zainteresowanie.

Posted

I kobiety muszą dalej i do skutku Blekiemu pomagać ; to taki śliczne psie stworzenie aż dziew bierze że tak nie może trafic na swojego człowieka.

Blekuś prześlę Ci tym razem 30,- zł.

Posted (edited)

Szkoda psiaka że nikt go nie chce. Wyróżniłam mu ogłoszenie na tablicy. Będzie na miesiąc.
[url]http://tablica.pl/oferta/bleki-w-typie-labradora-szuka-domu-IDvohF.html[/url]

Edited by bakusiowa
Posted

A ja zapraszam na wypasiony i tani bazarek [URL="http://www.dogomania.pl/threads/223011-R%C3%93%C5%BBNE-CUDNE-I-PRAKTYCZNE-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI-a-wszystkie-z-cen%C4%85-wyw.-5z%C5%82-Bazarek-dla-Tinusi"]http://www.dogomania.pl/threads/2230...rek-dla-Tinusi[/URL]

Posted

jutro idziemy do weta zrobić piesowi manicurie, bo pazury ma już za długie. Nie lubi, oj, nie lubi tego piesek. Ale jest niesamowity jak podaje łapy do zabiegu. Już wogóle zrezygnował z walki o psią godność. wzdycha i podaje łapę.