Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Drogie cioteczki Blekusia. Nasz piesek dostanie od pewnej dogomaniaczki piękne kolczyki. Trzeba zorganizować bazarek. i to jak najszybciej, bo na koniec lipca już będzie brakowało kasiorki. Która cioteczka pomoże?

Posted

[quote name='bakusiowa']Drogie cioteczki Blekusia. Nasz piesek dostanie od pewnej dogomaniaczki piękne kolczyki. Trzeba zorganizować bazarek. i to jak najszybciej, bo na koniec lipca już będzie brakowało kasiorki. Która cioteczka pomoże?[/QUOTE]

cioteczki Blekus prosi o pomoc!

Posted

witam w poniedziałkowe popołudnie.wpadam na chwilke przywitać się :)
jakis czas temu pisalam do Huan aby prosić o przejecie obiwiazkow Temidy..niestety do dzis nie dostałam odpowiedzi :(
dzis napisalam ponownie takze caly czas czekam....
wpadne jutro zrobic rozliczenia i przelew dla Pani Ewy.
....tak poza tym cisza :(

Posted

jutro tez bede znow meczyla Panią Ewe aby zalogowala sie u nas...aby moglana biezaco pisac co u blackusia.
Ostatnio miala problemy z pradem gdyz w wyniku burzy i silnych wiatrow pozrywalo kable :(

Posted

[quote name='ewatonieja']ja wyjeżdżam, a tak w ogóle to mam problemy z dostępem do kompa :( Bleki pilnie poszukuje nowego opiekuna :([/QUOTE]
Wpadnij do nas po powrocie:lol:

Posted

witam wszystkich :)
mam nowe rozliczenia
przy ostatnim wpisie ktory robilam odnosnie platnosci (dt oplacony oplacony do 10.07)stan konta byl 133zl
nowe wplaty:
Ronja12 -50zl
viola005-25zl
jostel -30zl
margol -30zl
moja wplata -50zl
moja mama -20zl

łączna kwota 338zl-70(dt do 17)-70(dt do 24.07)=198zl

Posted

[quote name='madzia_eska']witam wszystkich :)
mam nowe rozliczenia
przy ostatnim wpisie ktory robilam odnosnie platnosci (dt oplacony oplacony do 10.07)stan konta byl 133zl
nowe wplaty:
Ronja12 -50zl
viola005-25zl
jostel -30zl
margol -30zl
moja wplata -50zl
moja mama -20zl

łączna kwota 338zl-70(dt do 17)-70(dt do 24.07)=198zl[/QUOTE]
Witam:lol: Bardzo dziękujemy wszystkim darczyńcom:loveu::loveu::loveu:

Posted

Witam . Bardzo prosimy wszystkich o odwiedzanie wątku a szczególnie darczyńców : Ronja, viola, margol,jostel. Danke też gdzieś wywiało. Serdecznie zapraszam. Czekamy też na zalogowanie się opiekunki Blekiego. Na częste relacje i zdjęcia już by sie przydały.

Posted

Jestem, jestem. Nie wywiało mnie, tylko ' przydusiła" trochę szara rzeczywistość i rózne obowiązki, ale jestem.
Przydałyby się zdjęcia i relacje od opiekunki Blekusia..

Posted

Drogie cioteczki. Wystawiłam na potrzeby Blekusia bazarek kolczykowy.Jest w mojej sygnaturce. Bardzo proszę o pomoc. Proszę odwiedzajcie, podrzucajcie, przekazujcie dalej :lol:

Posted

[quote name='anula42']jai on piekny- pysiolek ma jak mój Murzynek[/QUOTE]
Witamy nową cioteczkę. Zapraszamy do dołączenia do stałego grona przyjaciół Blekusia.:lol::evil_lol: