Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co by tu wykombinować? Ja już sama nie wiem. U mnie NK nic nie działa. Mam jakiś skąpych znajomych i do tego bez współczucia. Na dniach chcę założyć bloga w temacie pomocy dla zwierząt. Może ktoś to będzie czytał. Cholerka nie mam na nic czasu. Jakoś nie mogę się z niczym wyrobić

Posted

Dziewczyny oraganizujemy taką impreze na dozynkach w Skierniewicach , to może być szansa dla Blekusia , możecie z nim przyjechać , będzie tam mnóstwo osób .

[url]http://labradory.info/viewtopic.php?t=14846[/url]

Co myślicie ? :-D

Posted

[CENTER][B][COLOR=green]28 sierpnia wolontariusze ze schroniska w Skierniewicach organizują happening promujący schronisko i działania adopcyjne.[/COLOR][/B][/CENTER]

[CENTER][COLOR=green][B]Wydarzenie odbędzie sie na Rynku w Skierniewicach.[/B][/COLOR][/CENTER]

[CENTER][B][COLOR=green]Dzięki działaniom Jagusi otrzymalismy propozycję udziału w tej imprezie.[/COLOR][/B][/CENTER]

[COLOR=green][CENTER][B]Kazdy pomysł i działanie mile widziane[/B][/CENTER]
[/COLOR]
[COLOR=green][CENTER][B]Obecność również.[/B][/CENTER]
[/COLOR]
[COLOR=green][CENTER][B]Czasu jest niewiele, kazdy pomysł promocji adopcji......bezcenny.[/B][/CENTER]
[/COLOR]

[COLOR=green][CENTER][B]Organizacją udziału portalu Labradory.info w imprezie zajmuje sie Jagusia.

[/B][/CENTER]
[/COLOR]

Posted

Impreza trwa od od 10-tej do 16-tej. Będzie scena, na której zaprezentują się 3 zespoły (nie pytajcie mnie kto [IMG]http://labradory.info/images/smiles/s.gif[/IMG] ), będzie Gosia Buzek z upominkami, będą gadżety za datki na schron, konkursy dla dzieci, dwie osoby przebrane za psiaki, z którymi dzieciaki będą mogły się fotografować...

Jeśli chodzi o nas pełna dowolność, mamy zielone światło. Możemy przywieźć namiot, stolik, plakaty, ulotki, banery, nasze psy... Możemy rozmawiać z ludźmi....

Posted

Patrz , no skopiowałam , wiadomość i nie doczytałam , pewnie Agata :-D

Dziewczyny byłaby to ogromna szansa dla Blekusia, możecie skontaktowac się z nasza koordynatorką Jagusia i umówić sie z nią na miejscu , ona ma wszystko obcykane .
Szkoda,by było przegapić taką okazję , bo Blekuś już gotowy do adopcji ...

Posted

Ale macie wielką szansę na adopcję i pokazanie jak te psy potrzebują ludzkiego serca i zainteresowania. Dobrze byłoby zareklamować również Dogomanie bo nie każdy o niej wie, a mile widziane byłyby nowe cieoteczki i nowa gotóweczka dla bidul

Posted

[quote name='Basia i Barni'][CENTER][B][COLOR=green]28 sierpnia wolontariusze ze schroniska w Skierniewicach organizują happening promujący schronisko i działania adopcyjne.[/COLOR][/B][/CENTER]

[CENTER][COLOR=green][B]Wydarzenie odbędzie sie na Rynku w Skierniewicach.[/B][/COLOR][/CENTER]

[CENTER][B][COLOR=green]Dzięki działaniom Jagusi otrzymalismy propozycję udziału w tej imprezie.[/COLOR][/B][/CENTER]

[COLOR=green][CENTER][B]Kazdy pomysł i działanie mile widziane[/B][/CENTER]
[/COLOR]
[COLOR=green][CENTER][B]Obecność również.[/B][/CENTER]
[/COLOR]
[COLOR=green][CENTER][B]Czasu jest niewiele, kazdy pomysł promocji adopcji......bezcenny.[/B][/CENTER]
[/COLOR]

[COLOR=green][CENTER][B]Organizacją udziału portalu Labradory.info w imprezie zajmuje sie Jagusia.

[/B][/CENTER]
[/COLOR][/QUOTE]

To jest duża szansa i nie można jej zmarnować - Blakuś musi być tam pokazany!:multi:

Posted

Happening 28.08 robią wolontariusze ze Skierniewickiego schroniska i jest to tylko ich akcja.

Jeśli natomiast idzie o Święto czyli 18-19.09 to jest to jak najbardziej nasza akcja i dla Blekiego wielka szansa na nowyd dom.

Posted

Bosz taka szansa dla Blekusia to jak dar z nieba :) Mam nadzieję, że Pati lub Madzia w końcu wstąpią na wątek i przeczytają te informacje. Musimy ustalić szczegóły. Zdjęcia obiecuję wrzucić jak tylko dorwę aparat.