papryka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Koncza sie pieniazki na hotel, wysylalam pw ale bez odzewu:/ martwie sie!!!!!!!! Madzia co z tymi ogloszeniami u nas w skierniewickich gazetach?????? Quote
Temida Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Może poprosić lilk_a o bazarek. Sama nie wiem. Quote
Alexandra29 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Witam. Śliczna psina. Coś trzeba pomyśleć. Coś ostatnio cięzko z kasą Quote
Alexandra29 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Co by tu wykombinować? Ja już sama nie wiem. U mnie NK nic nie działa. Mam jakiś skąpych znajomych i do tego bez współczucia. Na dniach chcę założyć bloga w temacie pomocy dla zwierząt. Może ktoś to będzie czytał. Cholerka nie mam na nic czasu. Jakoś nie mogę się z niczym wyrobić Quote
Temida Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Ja myślę nad bazarkiem i może na dniach coś się wyklaruje. Quote
Alexandra29 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Masz coś na Bazarek. Kurcze ja mam tyle pierdułek które zbierałam od młodych lat, ale nie bardzo wiem gdzie dokładnie to jest Quote
Temida Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 No właśnie za parę dni będę wiedzieć na pewno, bo mam taką duszkę z dogo :) Quote
Basia i Barni Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Dziewczyny oraganizujemy taką impreze na dozynkach w Skierniewicach , to może być szansa dla Blekusia , możecie z nim przyjechać , będzie tam mnóstwo osób . [url]http://labradory.info/viewtopic.php?t=14846[/url] Co myślicie ? :-D Quote
UMilki Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Nie można poczytać jak się loginu i hasła nie ma :( Quote
Basia i Barni Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [CENTER][B][COLOR=green]28 sierpnia wolontariusze ze schroniska w Skierniewicach organizują happening promujący schronisko i działania adopcyjne.[/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][COLOR=green][B]Wydarzenie odbędzie sie na Rynku w Skierniewicach.[/B][/COLOR][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=green]Dzięki działaniom Jagusi otrzymalismy propozycję udziału w tej imprezie.[/COLOR][/B][/CENTER] [COLOR=green][CENTER][B]Kazdy pomysł i działanie mile widziane[/B][/CENTER] [/COLOR] [COLOR=green][CENTER][B]Obecność również.[/B][/CENTER] [/COLOR] [COLOR=green][CENTER][B]Czasu jest niewiele, kazdy pomysł promocji adopcji......bezcenny.[/B][/CENTER] [/COLOR] [COLOR=green][CENTER][B]Organizacją udziału portalu Labradory.info w imprezie zajmuje sie Jagusia. [/B][/CENTER] [/COLOR] Quote
Basia i Barni Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Impreza trwa od od 10-tej do 16-tej. Będzie scena, na której zaprezentują się 3 zespoły (nie pytajcie mnie kto [IMG]http://labradory.info/images/smiles/s.gif[/IMG] ), będzie Gosia Buzek z upominkami, będą gadżety za datki na schron, konkursy dla dzieci, dwie osoby przebrane za psiaki, z którymi dzieciaki będą mogły się fotografować... Jeśli chodzi o nas pełna dowolność, mamy zielone światło. Możemy przywieźć namiot, stolik, plakaty, ulotki, banery, nasze psy... Możemy rozmawiać z ludźmi.... Quote
Basia i Barni Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Patrz , no skopiowałam , wiadomość i nie doczytałam , pewnie Agata :-D Dziewczyny byłaby to ogromna szansa dla Blekusia, możecie skontaktowac się z nasza koordynatorką Jagusia i umówić sie z nią na miejscu , ona ma wszystko obcykane . Szkoda,by było przegapić taką okazję , bo Blekuś już gotowy do adopcji ... Quote
Alexandra29 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Ale macie wielką szansę na adopcję i pokazanie jak te psy potrzebują ludzkiego serca i zainteresowania. Dobrze byłoby zareklamować również Dogomanie bo nie każdy o niej wie, a mile widziane byłyby nowe cieoteczki i nowa gotóweczka dla bidul Quote
Basia i Barni Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Można ,pokazac Blekiego, można z nim przyjechać pokazac ,jaki jest :-D Quote
Alexandra29 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Czy to jest tylko aukcja dla miejscowego schroniska? Czy z poza miasta z innego regionu też można przyjechać? Quote
ewatonieja Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 każdą spodobność by znależc dom trzeba wykorzystać, mam nadzieję ze jest to możliwe Quote
bico Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Basia i Barni'][CENTER][B][COLOR=green]28 sierpnia wolontariusze ze schroniska w Skierniewicach organizują happening promujący schronisko i działania adopcyjne.[/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][COLOR=green][B]Wydarzenie odbędzie sie na Rynku w Skierniewicach.[/B][/COLOR][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=green]Dzięki działaniom Jagusi otrzymalismy propozycję udziału w tej imprezie.[/COLOR][/B][/CENTER] [COLOR=green][CENTER][B]Kazdy pomysł i działanie mile widziane[/B][/CENTER] [/COLOR] [COLOR=green][CENTER][B]Obecność również.[/B][/CENTER] [/COLOR] [COLOR=green][CENTER][B]Czasu jest niewiele, kazdy pomysł promocji adopcji......bezcenny.[/B][/CENTER] [/COLOR] [COLOR=green][CENTER][B]Organizacją udziału portalu Labradory.info w imprezie zajmuje sie Jagusia. [/B][/CENTER] [/COLOR][/QUOTE] To jest duża szansa i nie można jej zmarnować - Blakuś musi być tam pokazany!:multi: Quote
Basia i Barni Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Happening 28.08 robią wolontariusze ze Skierniewickiego schroniska i jest to tylko ich akcja. Jeśli natomiast idzie o Święto czyli 18-19.09 to jest to jak najbardziej nasza akcja i dla Blekiego wielka szansa na nowyd dom. Quote
protzlav Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [B]Jak się masz, Blacky ??? Podrzucam chłopaka po raz kolejny ... <D.>[/B] Quote
ewatonieja Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 jesli sa nowe fotki to proszę o wstawienie na watek Quote
UMilki Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Bosz taka szansa dla Blekusia to jak dar z nieba :) Mam nadzieję, że Pati lub Madzia w końcu wstąpią na wątek i przeczytają te informacje. Musimy ustalić szczegóły. Zdjęcia obiecuję wrzucić jak tylko dorwę aparat. Quote
Temida Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 A no właśnie, dziewczyny moje pouciekały :) Ale tak na serio to się troszkę martwię o finanse. Żeby chociaż ze 100zł. uzbierać. na teraz. Quote
Recommended Posts