Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Times New Roman]Dostałam wiadomosć od Pani z Krakowa...zdecydowała sie przygarnac naszego Blackiego :))..teraz pozostaje tylko sprawdzic warunki w ktorych bedzie mieszkal i siup do nowego domku :) pewnie bedzie bardzo tesknil...bo u milki jest jak w raju ale mam nadzieje ze sie przyzwyczaji do nowego miejsca...tak bardzo bym chciala aby zaakceptowal nowa wlascicielke i zeby bylo mu tam dobrze :)[/FONT]

Posted

No cudownie, nawet nie wiecie jak się cieszę, że w końcu, nareszcie! Chociaż z drugiej strony tak jakoś nieswojo, że lada dzień a nie zobaczę uśmiechniętego Blackowego pysia na powitanie... Kurcze :(

Posted

Niestety musze was powiadomić ze Pani ktora miała przygarnac naszego blackiego zrezygnowała...zadzwonila do mnie dzis rano w jej glosie bylo slychac placz...powiedziala mi ze rezygnuje bo jej syn z Bawarii rozmawial z nią..powiedzial ze bedzie znowu cierpiala gdy kolejny pies zdechnie(wspominałam wam ze zdechl jej bokser) powiedzial rowniez ze gdy bedzie go odwiedziala w Bawarii to nie bedzie miala go z kim zostawic :| argumenty mnie bardzo zaskoczyly...decyzja Pani rowniez bo odnioslam wrazenie ze bardzo sie cieszyla ze bedzie miala nowego psiaka....a tu nagle cos takiego :( jest mi bardzo przykro...nie wiem co mam wiecej dodac...zawiodłam sie strasznie

Posted

Kurcze, jaka szkoda.... No nic, najważniejsze, że ktokolwiek się zainteresował, może w końcu coś się w jego temacie ruszy. Blacky nie martw się. Poradzimy sobie.

Posted

[quote name='magenka1']dostałam na pv prośbę o wsparcie 5 zl na razie co m/c może coś się zwolni, będę wpłacała zawsze na koniec miesiąca[/QUOTE]

dziekujemy bardzo:)