Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto Choo-choo, ogoniasty ;) czarno-biały maluch znaleziony nad Wisłą... pewnie się komuś zgubił, no ale nikt go nie szuka... :shake:

maluch przebywa w przytulisku pod Warszawą, ma niewiele czasu, dlaczego? Bo psy z tego przytuliska, aby zapobiec przepełnieniu wydawane są na giełdzie pod Grójcem :( trafiają głownie na podwórka, łańcuchy, do pracy...

szukamy DT dla tego słodziaka :( zbyt wiele psów nie udaje nam się uratować, nie dajemy sami rady...

kontakt: na pw lub [email protected] ; 509 075 051 ; 604 129 008

Posted

aha, przypominam o procedurze adopcyjnej:

1. wizyta przeadopcyjna :)
2. podpisanie umowy z zapisem o kastracji psiaka :)

i zgoda na wizyty po oraz obietnica przesyłania zdjęć i informacji o maluchu!

Posted

mam klopot z fotosikiem, wiec wyslalam zdj do mru z prosba zeby wstawila.
spanielek jest super!
cieszy sie na wszystko i na wszystkich, uwielbia zabawe.Zdecydowanie to jeszcze psie dziecko.
Co do chodzenia na smyczy to raczej dobrze.Jest szczuplej budowy ciala jak na spaniela, pomijajac ze pewnie kilka dni regularnie nie jadł.
Śliczny czarny pysio, no wogle cudenko.
Potrzebuje spacerow i zabawy

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Nadal nie ma zainteresowania słodziakiem? :roll:[/QUOTE]

Zainteresowanie pewnie jest, na gumtree miał 100 wejść w ciągu innego dnia... Jest też osoba chcąca dać maluchowi DT, ma skontaktować się z Mru.

Posted

Ogłaszam tego ślicznego młodziaka na allegro w mazowieckim i widzę,że zainteresowanie spore.Dziś pierwszy mail (przez pomyłkę zamiast na adres mru,to na mój) pani,która jest zainteresowana Choo choo.Mail przekazałam dalej:-)

Posted

Ups!;-)To wątek tak ucichł,temat szukania mu domu był pilnie na tapecie,a tu po zawodach;-)
To super,że tak się to skończyło pozytywnie,a ja wrzucam innego psiaka w potrzebie na allegro:-)