Jump to content
Dogomania

8 m-czne szczeniaki. Do adopcji Sindbad. POTRZEBA KASY NA STERYLKĘ MATKI!

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Soraya jest w dt, nie w ds, bo tamten chłopak się nie zdecydował, za to jego siostra wzięła Sorayę na dt z możliwością ds.

a sytuacja u Pani Eli pogorszyła się, Marta i OLga trafiły na wizytę właścicielki tego terenu i domu (bo pani Ela wynajmuje od niej). Ponieważ psy i konie zrobiły szkody na polu i na terenie (zepsuły siatkę wszędzie bo to uciekiniery są razem z końmi...). to pani ELa dostała m-czne wypowiedzenie...
a psy zostały zamknięte w takim budyneczku gdzie były świnie... na szczęście są 2 małe otwory-okna, ale i tak jest tak duszno, i masakra, np. Una wilczarz nigdy nie była zamknięta nigdzie... tragedia
psy mają zakaz biegania po podwórku, oczywiście pani Ela będzie je wypuszczać, ale nie za dużo już bo boi się e będzie musiała się wyprowadzić z dnia na dzień...

w związku z tym sytuacja się diametralnie zmieniła
psy trzeba zabierać na już (te szczeniaki), a Izka i Una zostają ale przeprowadzając się pani Ela sobie poradzi, natomiast jakby miała przeprowadzać się z 6 psami to już byłby problem (pani Ela nie ma auta ani nic)..

SZUKAMY PILNIE DT!!!!!!!!
inaczej trafią do schronu u nas, chociaż lepiej tak, wybieg na powietrzu niż zamknięte w tej duchocie w tym chlewie!!!!
jest możliwość w pn żeby zostały zawiezione do schronu..
ale może do tej pory uda się znaleźć dt!! ...

p.s. pieski zostały odrobaczone...

Posted

Soraya czuje się dobrze, ćwiczą z nią zachowywanie czystości, Soraya boi się miasta, są podobno już postępy o Sorayki także myślę że będzie dobrze, dzisiaj została zaszczepiona przeciwko wściekliźnie, bo za m-c się ją wysterylizuje

co do pani Eli, pieski jadą w środę do schronu, jeżeli nie znajdą się dt... :( chociaż myślę tak jak Demi napisała lepiej niż zamknięte w chlewie
w czwartek pani Ela się przeprowadza gdzieindziej...

Posted

z bazarku mamy 24 zł, dziękujemy :)

odrobaczenie kosztowało 88 zł + prawdopodobnie szczepienia Sorayi i książeczka

zapomniałam dodac ze Demi dała caly bagaznik karmy ostatnio pieskom

Posted

z bazarku ostatecznie jest 31,50 zł

88 - 31,5 = 56,50 zł na minusie, pokryję tę kwotę z pozostałej kasy po Bosmanie.

Soraya została na zawsze w swoim dt. To jest jej ds teraz.
Sindbad jest w Długołęce w kojcu.
a 3 czarne szczeniaki trafiły do schronu.

wszytskie ogłaszam, jakby to kogoś zainteresowało..

• 1 month later...
Posted

Do adopcji został tylko Sindbad

ale pojawiły się "nowe", Izka urodziła kolejne, za tydzień będą do oddania, a Izka musi !! isć na sterylkę, żeby nie było znowu jakiś akcji, pani Ela widzę nie jest w stanie upilnować, do tego okociła się kotka i maluchy też są do oddania już niebawem, kotkę wysterylizuję na talon

potrzebuję pomocy by wysterylizować IZKĘ

Soraya jest też do sterylizacji (jestem w trakcie załatwiania, nie wiem czy uda mi się, jak nie to biorę ją na siebie)

• 6 months later...
Posted

Sindbad nadal jest do adopcji, niestety nie jest wykastrowany i prawdopodobnie pokrył swoja matkę, jej także nie udało mi się wczesniej wysterylizować i pomocnik tej Pani nie prypilnował suni
Sindbad zrobił się psem stróżującym psem jednego właściciela.
Proszę o pomoc w wyadoptowaniu go!

widzę że właściwie sama do siebie piszę,..:-(