Paula03 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Dzisiaj mija 6 i pół roku odkąd jest u nas Misia :loveu::loveu::loveu: Z nią to trzeba każdy dzień świętować, nie twierdzę, że jest stara jakaś, ale młoda też nie... Mam nadzieję, że spędzimy jeszcze razem duuużo lat :loveu: Quote
kamilka91 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [url]http://img651.imageshack.us/img651/2556/dscn4925i.jpg[/url] - znam tę minę :D Mika robi dokładnie taką samą :D Wymiziaj Misię! :loveu: Quote
Paula03 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [quote name='kamilka91'][url]http://img651.imageshack.us/img651/2556/dscn4925i.jpg[/url] - znam tę minę :D Mika robi dokładnie taką samą :D Wymiziaj Misię! :loveu:[/QUOTE] Maja coś wspólnego :D Zaraz wymiziam ;) Quote
sator_k_ Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Wszystkiego najlepszego dla Misi! Widzę, że Kati na dziczyznę się przerzuciła :D Ja też miałam 37pkt. z testu po 6 kl. :) Próbny wtedy też mi nie poszedł. Mam nadzieję, że teraz też będę miała lepszy wynik niż na próbnym, bo to trochę za mało żeby dostać się do szkoły, której chcę niestety. Quote
Paula03 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [quote name='sator_k_']Wszystkiego najlepszego dla Misi! Widzę, że Kati na dziczyznę się przerzuciła :D Ja też miałam 37pkt. z testu po 6 kl. :) Próbny wtedy też mi nie poszedł. Mam nadzieję, że teraz też będę miała lepszy wynik niż na próbnym, bo to trochę za mało żeby dostać się do szkoły, której chcę niestety.[/QUOTE] Dziękujemy :p Jak nie jedno to drugie :D Oo, ale fajnie. Lepszy wynik??? Chyba się nie da ;) Domyślam się, że chcesz mieć 150 punktów :D A to do jakiej szkoły się wybierasz? A tak poza tym jeśli można jaką masz średnią na półrocze? Quote
chita Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='Paula03']Dzisiaj mija 6 i pół roku odkąd jest u nas Misia :loveu::loveu::loveu: Z nią to trzeba każdy dzień świętować, nie twierdzę, że jest stara jakaś, ale młoda też nie... Mam nadzieję, że spędzimy jeszcze razem duuużo lat :loveu:[/QUOTE] o kurcze gratuluje, sami niedawno obchodzilismy rocznice;) wszystkiego naj najlepszego dla Was a przede wszystkim zdrowia .......... kochani glosujcie na szczecinek w ankiecie dogo, prosze...link w podpisie;) Quote
Paula03 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [quote name='chita']o kurcze gratuluje, sami niedawno obchodzilismy rocznice;) wszystkiego naj najlepszego dla Was a przede wszystkim zdrowia .......... kochani glosujcie na szczecinek w ankiecie dogo, prosze...link w podpisie;)[/QUOTE] Dziękujemy :p Zdrowie się przyda ;) Ja już głosowałam na Szczecinek :) Quote
Aleksa. Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='Paula03']To też dużo miałaś punktów ;) Ja na próbnym w szóstej miałam od 30 do 35, a na końcu 37 :D Tak jak ty :D[/QUOTE] Ja w 6 z próbnych około 19 a z tego normalnego 30 Quote
Paula03 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [quote name='Aleksandra95']Ja w 6 z próbnych około 19 a z tego normalnego 30[/QUOTE] Czyli wniosek,, próbne były trudniejsze niż test końcowy ;) A tak w ogóle to ja na tym teście po szóstej klasie, zapomniałam jak się dzieli pod kreską i liczyłam w pamięci, wynik zaokrągliłam i straciłam dwa punkty przez to :D Quote
sator_k_ Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='Paula03']Dziękujemy :p Jak nie jedno to drugie :D Oo, ale fajnie. Lepszy wynik??? Chyba się nie da ;) Domyślam się, że chcesz mieć 150 punktów :D A to do jakiej szkoły się wybierasz? A tak poza tym jeśli można jaką masz średnią na półrocze?[/QUOTE] Do szkoły do której na prawdę chciałabym iść raczej się nie dostanę, bo tam idą sami oilmpijczycy i choćbym miała 200pkt to oni mają pierwszeństwo. W zeszłym roku wyszedł im tam do tej klasy próg ok. 180pkt, także stasznie dużo. Średnia zawsze powyżej 5,2. [SIZE=1]Nigdy nie miałam 4,3 itd. na semestr lub koniec roku, także mam apetyt na więceeej punktów :).[/SIZE] Quote
Paula03 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [quote name='sator_k_']Do szkoły do której na prawdę chciałabym iść raczej się nie dostanę, bo tam idą sami oilmpijczycy i choćbym miała 200pkt to oni mają pierwszeństwo. W zeszłym roku wyszedł im tam do tej klasy próg ok. 180pkt, także stasznie dużo. Średnia zawsze powyżej 5,2. [SIZE=1]Nigdy nie miałam 4,3 itd. na semestr lub koniec roku, także mam apetyt na więceeej punktów :).[/SIZE][/QUOTE] Ja sobie takie szkoły odpuszczam i tak się nie dostanę :D Ale tobie w takim razie życzę powodzenia! ;) Wysoka średnia, bardzo! Jak ja bym chciała mieć taką średnią, ale tu trzeba się uczyć, a to mi nie odpowiada, także bez nauki odpowiada mi średnia 4,38 ;) A tak poza tym MAMY FERIE! Ale się cieszę! Dwa tygodnie nic nie robienia! Super! Quote
Aleksa. Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Macie ferie ???? :O my mamy dopiero po balu . Quote
Paula03 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [quote name='Aleksandra95']Macie ferie ???? :O my mamy dopiero po balu .[/QUOTE] Noo :D My wracamy i zaraz bal ;) Kurde jeszcze nie mam sukienki, muszę kupić :D Mam dwa tygodnie, więc chyba zdążę :p [quote name='przeszlus']My też feriowo :)[/QUOTE] Super :D Quote
przeszlus Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [url]http://img4.imageshack.us/img4/808/dscn4947us.jpg[/url] takie smutne jeleniowe oczka a ty pomagasz w makabrze :angryy: Ja sądzę że z polskiego będzie około 40. Matma to drugi wynik w klasie i chyba w szkole też :p A angielski to myslałem że tak będzie :) Quote
Aleksa. Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ja mam sukienkę ,ale innych rzeczy nie. :) my mamy 10 lutego bal. Przeszlus dobrze się uczysz? Quote
Avaloth Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 czy tylko ja miałam komers/bal gimnazjalny w formie zwykłej dyskoteki ? :D teraz kurde słyszę o samych balach, normalnie jak studniówki xd co do pkt z egzaminu to nie pamiętam ile po 6 klasie, ale po gimnazjum z próbnych miałam mało, koło 30-30 paru, a na koniec mi się udało mieć 89pkt (z polskiego i matematycznego, języka jako ostatni rocznik jeszcze nie pisaliśmy xd). Więc nie martwcie się, dacie radę ;) Quote
sator_k_ Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='Paula03']Ja sobie takie szkoły odpuszczam i tak się nie dostanę :D Ale tobie w takim razie życzę powodzenia! ;) Wysoka średnia, bardzo! Jak ja bym chciała mieć taką średnią, ale tu trzeba się uczyć, a to mi nie odpowiada, także bez nauki odpowiada mi średnia 4,38 ;) [/QUOTE] Ja się nie uczę. Na prawdę, samo jakoś wchodzi (oprócz geografii :P) Quote
Asiaczek Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Alez spojrzenie:) [url]http://img651.imageshack.us/img651/2556/dscn4925i.jpg[/url] Pzdr. Quote
DominikaAnna Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Nie przejmujcie sie aż tak tymi testami. Próbne zawsze robią trudniejsze :D Ja na maturze próbnej wypadłam słaboooo, ale potem na prawdziwej było już ok, a jakoś specjalnie się nie uczyłam xD Quote
Daga&Maks Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 ale tu spora dyskusja o testach :D najważniejsze żeby się nie stresować tylko podejść do tego spokojnie to na pewno więcej punktów będzie. Ogólnie te testy takie trudne nie są, ale zdarzają się i łatwiejsze i trudniejsze. Ja na swoje nieszczęście musiałam trafić na bardzo trudny :diabloti: Do dzisiaj przez ten egzamin śnią mi się radioaktywne biedronki :lol: Quote
Paula03 Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 [quote name='przeszlus'][url]http://img4.imageshack.us/img4/808/dscn4947us.jpg[/url] takie smutne jeleniowe oczka a ty pomagasz w makabrze :angryy: Ja sądzę że z polskiego będzie około 40. Matma to drugi wynik w klasie i chyba w szkole też :p A angielski to myslałem że tak będzie :)[/QUOTE] Zostałam zmuszona :D Ogólnie to nie jest tak najgorzej ;) [quote name='Aleksandra95']Ja mam sukienkę ,ale innych rzeczy nie. :) my mamy 10 lutego bal. Przeszlus dobrze się uczysz?[/QUOTE] A ja właśnie dzisiaj pojechałam po sukienkę i buty, kupiłam trzy pary butów, sukienkę, ale nie na bal :D W tygodniu idę odebrać sukienkę na bal i jeszcze jakieś dodatki :) I trzeba do fryzjera się umówić :D My mamy 5 ;) [quote name='Avaloth']czy tylko ja miałam komers/bal gimnazjalny w formie zwykłej dyskoteki ? :D teraz kurde słyszę o samych balach, normalnie jak studniówki xd co do pkt z egzaminu to nie pamiętam ile po 6 klasie, ale po gimnazjum z próbnych miałam mało, koło 30-30 paru, a na koniec mi się udało mieć 89pkt (z polskiego i matematycznego, języka jako ostatni rocznik jeszcze nie pisaliśmy xd). Więc nie martwcie się, dacie radę ;)[/QUOTE] My tańczymy poloneza, potem jemy coś tam, a potem bawimy się :D No to faktycznie dobrze Ci poszło ;) A my piszemy z języka obcego, ale się nie liczy ;) [quote name='sator_k_']Ja się nie uczę. Na prawdę, samo jakoś wchodzi (oprócz geografii :P)[/QUOTE] To ty zdolna jesteś :D Albo przynajmniej uważnie słuchasz na lekcji i zapamiętujesz ;) [quote name='Asiaczek']Alez spojrzenie:) [url]http://img651.imageshack.us/img651/2556/dscn4925i.jpg[/url] Pzdr.[/QUOTE] Kazałam jej zdechnąć, a potem rozpraszałam miśkiem :D [quote name='DominikaAnna']Nie przejmujcie sie aż tak tymi testami. Próbne zawsze robią trudniejsze :D Ja na maturze próbnej wypadłam słaboooo, ale potem na prawdziwej było już ok, a jakoś specjalnie się nie uczyłam xD[/QUOTE] Mi też się tak zdaje ;) Zawsze liczy się wynik końcowy, a nie próbne ;) [quote name='dagaa111']ale tu spora dyskusja o testach :D najważniejsze żeby się nie stresować tylko podejść do tego spokojnie to na pewno więcej punktów będzie. Ogólnie te testy takie trudne nie są, ale zdarzają się i łatwiejsze i trudniejsze. Ja na swoje nieszczęście musiałam trafić na bardzo trudny :diabloti: Do dzisiaj przez ten egzamin śnią mi się radioaktywne biedronki :lol:[/QUOTE] Oj tak, ze stresu to można pozapominać kilku rzeczy, pomylić się, źle coś zakreślić... Słyszałam o tych radioaktywnych biedronkach :D Mój brat pisał właśnie z tego :D I też mówił, że trudne :D :D Quote
sator_k_ Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 [quote name='dagaa111']ale tu spora dyskusja o testach :D najważniejsze żeby się nie stresować tylko podejść do tego spokojnie to na pewno więcej punktów będzie. Ogólnie te testy takie trudne nie są, ale zdarzają się i łatwiejsze i trudniejsze. Ja na swoje nieszczęście musiałam trafić na bardzo trudny :diabloti: Do dzisiaj przez ten egzamin śnią mi się radioaktywne biedronki :lol:[/QUOTE] Bo Twój rocznik był w tej najtrudniejszej wersji. My teraz mamy tą najłatwieszą, za rok trudniejsza i potem znowu ta najgorsza:eviltong: Quote
Paula03 Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 [quote name='sator_k_']Bo Twój rocznik był w tej najtrudniejszej wersji. My teraz mamy tą najłatwieszą, za rok trudniejsza i potem znowu ta najgorsza:eviltong:[/QUOTE] Coś mi się zdaję, że dla ciebie to wersja z tamtego roku (jakbyś pisała egzamin) była by średnia :D :D Quote
Recommended Posts