Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc Ramzesku i ciotki!!!!moze faktycznie,nie ma szczescia Ramzio bo nie dzwonia po niego zadne domki,ale to chyba dlatego,ze ma tak fajnie w Rodzinkowie,ze zal Go stamtad zabierac;)...........

Posted

Psy mają dobrą pamięć... i dobre serce. Po takim czymś, co spotkało Ramzesa jeszcze umieć wybaczyć ludziom...! Mało który człowiek by tak potrafił.
Co do ogłoszeń.... Może watro napisać nowy tekst? Ostatnio chyba ciągle był ogłaszany z długim, a czasami te najbardziej rzeczowe trafiają do ludzi :) Co o tym sądzicie?

Posted

wrzucam go codziennie na glowna tablice na FB ,dzi powstawiam na rozne grupy . czy on ma swoje wydarzenie ??? sorry w tym natloku nieszczesc psich zupelnie nie pamietam

Posted

Nie mam weny pisać nowego tekstu, więc poskracałam trochę ten, który miałam na komputerze. Prosiłabym o zatwierdzenie :)

Ramzes Wspaniały- radosny przyjaciel całej rodziny!

Ramzes został znaleziony w stanie wycieńczenia i skrajnego wychudzenia.
Otoczony odpowiednią opieką jest już psem w pełni gotowym do adopcji!

To około 7 letni samiec, który nie widzi świata bez człowieka, jest mu on niezbędny jak powietrze. Ramzes to kochający wszystkich, spragniony czułości i bliskiego kontaktu z człowiekiem pies. Uwielbia dzieci i ma z nimi świetny kontakt, jest wobec nich opiekuńczy i wyrozumiały.To wspaniały członek rodziny, jest łagodnym i bardzo towarzyskim psem. Uwielbia biegać i szaleć w towarzystwie innych psów.
Obecnie przebywa w domu tymczasowym w Górze Kalwarii k. Warszawy. Marzeniem byłoby znaleźć mu dom z ogrodem, ale mieszkanie również wchodzi w grę.
Ramzes ze swojej strony podaruje Ci tyle psiej miłości, że każda chwila Twego życia będzie wypełniona szczęściem i spokojem… Ramzes jest zaszczepiony, odrobaczony i odpchlony, przed adopcją zostanie wykastrowany.

Kontakt w sprawie adopcji:
Agnieszka 601 834 104
Anita 692 407 681
email: [email protected]

Posted

Tekst jest super.......:)
Moj telefon bym w ogole wyrzucila a na pierwsze miejsce podala fonik do Rodzinkowa.....:):)
To jest Ramzia obecny domek i Oni znaja Go najlepiej......:)

Posted

Może dopiszcie, jeszcze to, co Rodzinkowo napisało "Ramzes w domu potrafi się zachować. Jest kulturalny i dobrze wychowany. Swoje potrzeby załatwia na zewnątrz. Czy dogada się z suką zależy od charakteru suki. Ramzes lubi dominować jak nie jest zaatakowany sam nie zaatakuje." Wydaje mi się, że to dość istotna informacja.

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Tekst jest super.......:)
Moj telefon bym w ogole wyrzucila a na pierwsze miejsce podala fonik do Rodzinkowa.....:):)
To jest Ramzia obecny domek i Oni znaja Go najlepiej......:)

super pomysł ... Aimesz tylko podaj nr .. bo ja nie ukrywam . że nie mam ... tzn. miałam ale telefon zmieniałąm i mi zaginął ..

plina napisał(a):
Taki kontakt?

Kamila 604 322 515
Anita 692 407 681
email: [email protected]

Agnieszka też :) Agnieszka 601 834 104
P. Artur - ......
ewentualnie ja jakby inni nie odbierali - a ja w razie czego i tak będę odsyłać do Agnieszki lub p. Artura - oni wiedzą o Ramzesie najwięcej :)))

chainsav_lady napisał(a):
Może dopiszcie, jeszcze to, co Rodzinkowo napisało "Ramzes w domu potrafi się zachować. Jest kulturalny i dobrze wychowany. Swoje potrzeby załatwia na zewnątrz. Czy dogada się z suką zależy od charakteru suki. Ramzes lubi dominować jak nie jest zaatakowany sam nie zaatakuje." Wydaje mi się, że to dość istotna informacja.

bardzo ważna informacja ...

Posted

kama210 napisał(a):
super pomysł ... Aimesz tylko podaj nr .. bo ja nie ukrywam . że nie mam ... tzn. miałam ale telefon zmieniałąm i mi zaginął ..

Agnieszka też :) Agnieszka 601 834 104
P. Artur - ......
ewentualnie ja jakby inni nie odbierali - a ja w razie czego i tak będę odsyłać do Agnieszki lub p. Artura - oni wiedzą o Ramzesie najwięcej :)))

bardzo ważna informacja ...
Artur? Ciekawe jaki Artur? Ciekawe. Czy na pewno Artur?

Posted

Lolalola napisał(a):
jakas akcja sie szykuje.....!!!

tia - edukacja w Szydłwocu - plakaty metamorfozy z szydłwoca!

IVV napisał(a):
dzieki kama
trzeba bedzie mu zrobic wydarzenie i wrzuce go tu tez http://www.facebook.com/pages/Fundacja-Ocalmy-od-Zapomnienia/130375230361430?ref=ts&sk=wall#!/DlaZwierzat
http://dlazwierzat.manifo.com/ wrzucam go kazdego dnia gdzie sie da
wysylam dla Anity 150zl na wasza akcje ;)

IVV - dzięuje sie..bo już wydałam 500!!!
no koments...na drugi raz trzeba na impreze pisac program do ministerstwa!