Aimez_moi Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Ogloszen nigdy za duzo......tylko jakos odzewu nie ma ......:( Quote
yup Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 cześć dziewczyny, przepraszam za zaśmiecanie wątku ale tu pomoc naprawdę jest potrzebna... http://www.dogomania.pl/threads/217786-KLATKA-%C5%81APKA-DLA-PSOW-wejdz-pomoz. Quote
Lolalola Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 czesc Ramzesku i ciotki!!!!moze faktycznie,nie ma szczescia Ramzio bo nie dzwonia po niego zadne domki,ale to chyba dlatego,ze ma tak fajnie w Rodzinkowie,ze zal Go stamtad zabierac;)........... Quote
Aimez_moi Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Ramzes mysli, ze Rodzinkowo to Jego dom.....:):) A ma tam najlepiej na swiecie.....mam nadzieje, ze nie pamieta juz zycia na ulicy..... Quote
plina Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Psy mają dobrą pamięć... i dobre serce. Po takim czymś, co spotkało Ramzesa jeszcze umieć wybaczyć ludziom...! Mało który człowiek by tak potrafił. Co do ogłoszeń.... Może watro napisać nowy tekst? Ostatnio chyba ciągle był ogłaszany z długim, a czasami te najbardziej rzeczowe trafiają do ludzi :) Co o tym sądzicie? Quote
IVV Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 czy Ramzio mial robiony filmik ? kamilqax95x robi swietne filmiki ze zdjec Quote
Aimez_moi Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=BTPSQt9Lh1g Quote
Aimez_moi Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 IVV napisał(a):dzieki wrzucilam na swoja strone na FB Super......:) wielkie dzieki......:) Quote
Aimez_moi Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Czesc Rude sliczne.......odwiedzam chlopaczka i Jego kumpli......:) Quote
IVV Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 wrzucam go codziennie na glowna tablice na FB ,dzi powstawiam na rozne grupy . czy on ma swoje wydarzenie ??? sorry w tym natloku nieszczesc psich zupelnie nie pamietam Quote
plina Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Nie mam weny pisać nowego tekstu, więc poskracałam trochę ten, który miałam na komputerze. Prosiłabym o zatwierdzenie :) Ramzes Wspaniały- radosny przyjaciel całej rodziny! Ramzes został znaleziony w stanie wycieńczenia i skrajnego wychudzenia. Otoczony odpowiednią opieką jest już psem w pełni gotowym do adopcji! To około 7 letni samiec, który nie widzi świata bez człowieka, jest mu on niezbędny jak powietrze. Ramzes to kochający wszystkich, spragniony czułości i bliskiego kontaktu z człowiekiem pies. Uwielbia dzieci i ma z nimi świetny kontakt, jest wobec nich opiekuńczy i wyrozumiały.To wspaniały członek rodziny, jest łagodnym i bardzo towarzyskim psem. Uwielbia biegać i szaleć w towarzystwie innych psów. Obecnie przebywa w domu tymczasowym w Górze Kalwarii k. Warszawy. Marzeniem byłoby znaleźć mu dom z ogrodem, ale mieszkanie również wchodzi w grę. Ramzes ze swojej strony podaruje Ci tyle psiej miłości, że każda chwila Twego życia będzie wypełniona szczęściem i spokojem… Ramzes jest zaszczepiony, odrobaczony i odpchlony, przed adopcją zostanie wykastrowany. Kontakt w sprawie adopcji: Agnieszka 601 834 104 Anita 692 407 681 email: [email protected] Quote
anita_happy Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 plina - Aimez - dopiszcie kamy fona na początku... Aimez Twój kom nawala...jak sie dzwoni jest pikanie... więc ja bym go na koniec rzuciła TTUŁ ZMIENIONY Quote
Aimez_moi Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Tekst jest super.......:) Moj telefon bym w ogole wyrzucila a na pierwsze miejsce podala fonik do Rodzinkowa.....:):) To jest Ramzia obecny domek i Oni znaja Go najlepiej......:) Quote
Aimez_moi Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Wplata na konto Ramzesa....... 23.11.2011........ Paulinken.....20zl listopad i grudzien......:) bardzo dziekuje w imieniu Ramzesa.....:) Quote
plina Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Taki kontakt? Kamila 604 322 515 Anita 692 407 681 email: [email protected] Quote
chainsav_lady Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Może dopiszcie, jeszcze to, co Rodzinkowo napisało "Ramzes w domu potrafi się zachować. Jest kulturalny i dobrze wychowany. Swoje potrzeby załatwia na zewnątrz. Czy dogada się z suką zależy od charakteru suki. Ramzes lubi dominować jak nie jest zaatakowany sam nie zaatakuje." Wydaje mi się, że to dość istotna informacja. Quote
kama210 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Aimez_moi napisał(a):Tekst jest super.......:) Moj telefon bym w ogole wyrzucila a na pierwsze miejsce podala fonik do Rodzinkowa.....:):) To jest Ramzia obecny domek i Oni znaja Go najlepiej......:) super pomysł ... Aimesz tylko podaj nr .. bo ja nie ukrywam . że nie mam ... tzn. miałam ale telefon zmieniałąm i mi zaginął .. plina napisał(a):Taki kontakt? Kamila 604 322 515 Anita 692 407 681 email: [email protected] Agnieszka też :) Agnieszka 601 834 104 P. Artur - ...... ewentualnie ja jakby inni nie odbierali - a ja w razie czego i tak będę odsyłać do Agnieszki lub p. Artura - oni wiedzą o Ramzesie najwięcej :))) chainsav_lady napisał(a):Może dopiszcie, jeszcze to, co Rodzinkowo napisało "Ramzes w domu potrafi się zachować. Jest kulturalny i dobrze wychowany. Swoje potrzeby załatwia na zewnątrz. Czy dogada się z suką zależy od charakteru suki. Ramzes lubi dominować jak nie jest zaatakowany sam nie zaatakuje." Wydaje mi się, że to dość istotna informacja. bardzo ważna informacja ... Quote
IVV Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 potrzebuje link do wydarzenia Ramzesa email Kamy link do fundacji z Szydlowca Quote
kama210 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 IVV napisał(a):potrzebuje link do wydarzenia Ramzesa email Kamy link do fundacji z Szydlowca Ramzes nie ma aktualnie wydarzenia ... ma album na bezdomniakach na fb - http://www.facebook.com/media/set/?set=a.176579519052940.49169.173802145997344&type=1 staram się na bieżąco dorzucać zdjęcia ... mój @ : [email protected] Quote
anita_happy Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 aimez - PILNE!!! na [email protected] WYSLIJ MI oryginalne zdjęcia RAMZESA!!!!pilne dzis!!!!!! z DT!!! kama chyba, ze ty masz???? Quote
Lolalola Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 anita_happy napisał(a):aimez - PILNE!!! na [email protected] WYSLIJ MI oryginalne zdjęcia RAMZESA!!!!pilne dzis!!!!!! z DT!!! kama chyba, ze ty masz???? jakas akcja sie szykuje.....!!! Quote
IVV Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 dzieki kama trzeba bedzie mu zrobic wydarzenie i wrzuce go tu tez http://www.facebook.com/pages/Fundacja-Ocalmy-od-Zapomnienia/130375230361430?ref=ts&sk=wall#!/DlaZwierzat http://dlazwierzat.manifo.com/ wrzucam go kazdego dnia gdzie sie da wysylam dla Anity 150zl na wasza akcje ;) Quote
Rodzinkowo Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 kama210 napisał(a):super pomysł ... Aimesz tylko podaj nr .. bo ja nie ukrywam . że nie mam ... tzn. miałam ale telefon zmieniałąm i mi zaginął .. Agnieszka też :) Agnieszka 601 834 104 P. Artur - ...... ewentualnie ja jakby inni nie odbierali - a ja w razie czego i tak będę odsyłać do Agnieszki lub p. Artura - oni wiedzą o Ramzesie najwięcej :))) bardzo ważna informacja ... Artur? Ciekawe jaki Artur? Ciekawe. Czy na pewno Artur? Quote
anita_happy Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Lolalola napisał(a):jakas akcja sie szykuje.....!!! tia - edukacja w Szydłwocu - plakaty metamorfozy z szydłwoca! IVV napisał(a):dzieki kama trzeba bedzie mu zrobic wydarzenie i wrzuce go tu tez http://www.facebook.com/pages/Fundacja-Ocalmy-od-Zapomnienia/130375230361430?ref=ts&sk=wall#!/DlaZwierzat http://dlazwierzat.manifo.com/ wrzucam go kazdego dnia gdzie sie da wysylam dla Anity 150zl na wasza akcje ;) IVV - dzięuje sie..bo już wydałam 500!!! no koments...na drugi raz trzeba na impreze pisac program do ministerstwa! Quote
Recommended Posts