Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rodzinkowo napisał(a):
Ramzes w domu potrafi się zachować. Jest kulturalny i dobrze wychowany. Swoje potrzeby załatwia na zewnątrz. Czy dogada się z suką zależy od charakteru suki. Ramzes lubi dominować jak nie jest zaatakowany sam nie zaatakuje. Ramzes nie znosi żadnego ptactwa, wszystko co wyląduje na działce jest zaraz z hukiem przepędzane. Dodatkowo jeszcze papuga na ramieniu u pana o którego względy ma zacząć się starać - czarny scenariusz.

O nie, nie, nie! Jakby papudze piórko z głowy spadło, byłaby rzeź:lol:
Dziękuję za szybką i konkretną odpowiedź.

A info, że Rams potrafi zachować się w domku i załatwia potrzeby na zewnątrz dodam do ogłoszeń :)

Posted

Lolalola napisał(a):
moze ktos pstryknie foke,jak Ramzesek bedzie "obrabial"swe prezenciki z radoscia:)

Przesyłki doszły - Bardzo Dziękujemy. Co do fotek z miłą chęcią, dzisiaj już było za ciemno. Jutro może się uda - ale nie obiecuję

Posted

Informuję, że będzie mały poślizg z ogłoszeniami dla Ramsa. Jakiś mam problem z transferem czy nie wiem czym, ale nie chce mi w ogóle wysyłać zdjęć do ogłoszeń:mad:
Ale ja te ogłoszenia zrobię, jak tylko to mi naprawią:mad:

Posted

chainsav_lady napisał(a):
Informuję, że będzie mały poślizg z ogłoszeniami dla Ramsa. Jakiś mam problem z transferem czy nie wiem czym, ale nie chce mi w ogóle wysyłać zdjęć do ogłoszeń:mad:
Ale ja te ogłoszenia zrobię, jak tylko to mi naprawią:mad:

Spoko.....i tak jestes WIELKA za te ogloszenia......:):)

Posted

kurcze .. ale fajny widok .. psiaki zadbane, szczęśliwe ... :)

Cywil to teraz owczarek pełną gębą ... zmężniał, na ulicy to taki przecinak był .. a teraz .. super widok ... dzięki Rodzinkowo ...

jak patrzę na banerek Aimez i aktualne zdjęcie Ramzesa ... to normalnie nie ten sam pies ....

szczęściarze ... Rodzinkowo:loveu::loveu:

Posted

Faktycznie cala czworeczka wyglada rewelacyjnie........maly Scooby mial byc nieduzy a jest chyba taki jak Ramzio.....
Cywil przytyl i wyglada groznie a Miodzio....:) jak to Miodzio.....:)