Aimez_moi Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Krotko i rzeczowo......dzieki Rodzinkowo i my poznajemy zwyczaje i zachowania chlopaka...... Quote
chainsav_lady Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Rodzinkowo napisał(a):Ramzes w domu potrafi się zachować. Jest kulturalny i dobrze wychowany. Swoje potrzeby załatwia na zewnątrz. Czy dogada się z suką zależy od charakteru suki. Ramzes lubi dominować jak nie jest zaatakowany sam nie zaatakuje. Ramzes nie znosi żadnego ptactwa, wszystko co wyląduje na działce jest zaraz z hukiem przepędzane. Dodatkowo jeszcze papuga na ramieniu u pana o którego względy ma zacząć się starać - czarny scenariusz. O nie, nie, nie! Jakby papudze piórko z głowy spadło, byłaby rzeź:lol: Dziękuję za szybką i konkretną odpowiedź. A info, że Rams potrafi zachować się w domku i załatwia potrzeby na zewnątrz dodam do ogłoszeń :) Quote
Aimez_moi Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Ramzesiatko.....:) Twoja przesylka juz w drodze....... Quote
Aimez_moi Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Przelalam dzis do Rodzinkowo 110zl na listopad na jedzonko dla Ramzesa...... Quote
Aimez_moi Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Zagladam do Rudzielca Slodkiego.....:) Quote
Lolalola Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 moze ktos pstryknie foke,jak Ramzesek bedzie "obrabial"swe prezenciki z radoscia:) Quote
Aimez_moi Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Rodzinkowo pewnie napisze konkretnie .....jak zawsze....co i jak. Ramzes je karme Bosch razem z miesem drobiowym i wolowym i warzywami. Quote
Rodzinkowo Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Lolalola napisał(a):moze ktos pstryknie foke,jak Ramzesek bedzie "obrabial"swe prezenciki z radoscia:) Przesyłki doszły - Bardzo Dziękujemy. Co do fotek z miłą chęcią, dzisiaj już było za ciemno. Jutro może się uda - ale nie obiecuję Quote
Rodzinkowo Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 plina napisał(a):Ile kg karmy jest za 110 zł? :) Za 110zł można kupić ok. 31,5 kg Quote
chainsav_lady Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Informuję, że będzie mały poślizg z ogłoszeniami dla Ramsa. Jakiś mam problem z transferem czy nie wiem czym, ale nie chce mi w ogóle wysyłać zdjęć do ogłoszeń:mad: Ale ja te ogłoszenia zrobię, jak tylko to mi naprawią:mad: Quote
Aimez_moi Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 chainsav_lady napisał(a):Informuję, że będzie mały poślizg z ogłoszeniami dla Ramsa. Jakiś mam problem z transferem czy nie wiem czym, ale nie chce mi w ogóle wysyłać zdjęć do ogłoszeń:mad: Ale ja te ogłoszenia zrobię, jak tylko to mi naprawią:mad: Spoko.....i tak jestes WIELKA za te ogloszenia......:):) Quote
Aimez_moi Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Rodzinkowo mowi, ze Ramzes nie umial sie bawic kielbaskami....ale Scoobi jako nauczyciel jest nieoceniony..... Quote
Aimez_moi Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 I dalej sami.....Cywil i Miodek jeszcze nie widza? Quote
Aimez_moi Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Juz widza.....juz pedza.....:):) Quote
Aimez_moi Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Czesc Rude i reszta ferajny.....:) patyczki zjedzone? Quote
kama210 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 kurcze .. ale fajny widok .. psiaki zadbane, szczęśliwe ... :) Cywil to teraz owczarek pełną gębą ... zmężniał, na ulicy to taki przecinak był .. a teraz .. super widok ... dzięki Rodzinkowo ... jak patrzę na banerek Aimez i aktualne zdjęcie Ramzesa ... to normalnie nie ten sam pies .... szczęściarze ... Rodzinkowo:loveu::loveu: Quote
Lolalola Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 kurczaczek ake fotyyyy:-o:-oa jak chlopaki wygladaja bosko:multi::multi:same brytanki widze!!!!bosko:loveu: Quote
Aimez_moi Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Faktycznie cala czworeczka wyglada rewelacyjnie........maly Scooby mial byc nieduzy a jest chyba taki jak Ramzio..... Cywil przytyl i wyglada groznie a Miodzio....:) jak to Miodzio.....:) Quote
Aimez_moi Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Mhy....wszyscy wygladaja super......:) Quote
Aimez_moi Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 plina napisał(a):Wpadłam w odwiedziny :) Super......bardzo sie ciesze.....:) Quote
Recommended Posts