zuzlikowa Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='Aimez_moi']Wielkie dzieki za odwiedzinki......:):) Jesteśmy często, ale się nie ujawniamy :) To na zapas rzucę jeszcze fotą mojej zgrai... niech się pooglądają i poznają choć tak!Całej się nie udaje(miejsca za dużo zajmuje :) ), więc wrzucam tylko maluchy ;)... Ramzes, pozdrowionka od Trzech Muszkieterów i Lady pyskatej porzekazuje Kubełek lilipucik i Benio żyżełek... Uploaded with ImageShack.us Quote
Aimez_moi Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Fakt to tylko mniejsza czesc stworkow....:):) Quote
IVV Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 to bedzie jego kolejna zima bez swojego domu ...dobrze ,ze jest u rodzinkowa ...przynajmniej ma namiastke Quote
kama210 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 zamówiłam Ramzesowi kolejny pakiet ogłoszeń ... Quote
Rodzinkowo Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ramzes ma budę ocieploną 10 cm styropianem i kumpla Miodka do grzania. Nowa buda bardzo mu się podoba choć zanim do niej wszedł to musiał się napatrzeć. Jak będzie taka potrzeba to i kombinezon dostanie. Zima mu nie straszna jak ma się gdzie mieszkać i coś ciepłego na nockę zjeść. Wczoraj Cywil zwiedzał mieszkanko Ramzesa i nawet się rozgościł. Dwa wielkie psy w jednej budzie całkiem niezły widok. Mocno trzeba było namawiać Cywila żeby poszedł do siebie widać też mu się spodobała ocieplana buda. Quote
Poziomka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Odwiedzam Ramzia i pozdrawiam Rodzinkowo. Quote
Lolalola Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Rodzinkowo napisał(a):Ramzes ma budę ocieploną 10 cm styropianem i kumpla Miodka do grzania. Nowa buda bardzo mu się podoba choć zanim do niej wszedł to musiał się napatrzeć. Jak będzie taka potrzeba to i kombinezon dostanie. Zima mu nie straszna jak ma się gdzie mieszkać i coś ciepłego na nockę zjeść. Wczoraj Cywil zwiedzał mieszkanko Ramzesa i nawet się rozgościł. Dwa wielkie psy w jednej budzie całkiem niezły widok. Mocno trzeba było namawiać Cywila żeby poszedł do siebie widać też mu się spodobała ocieplana buda. HAHAHA a to dobre !!skoro sie przyjaznia to i poprzytulac w jednej budzie sie moga skoro tak sie wszystkim tam podoba;) Quote
Aimez_moi Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Ramziak.....:) mam dla Ciebie prezent "na Mikolaja"......wysle w poniedzialek.....:) Quote
Lolalola Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Aimez_moi napisał(a):Ramziak.....:) mam dla Ciebie prezent "na Mikolaja"......wysle w poniedzialek.....:) Zrob to moze jako prezent na Hallowennnnn;)Mikolaj jeszcze na Grenlandii i 2 mce od nas cioteczko;) Quote
plina Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Rudi koloru czekolady. Pies marzenie. Próbujemy skleić jego złamane serce- http://www.dogomania.pl/threads/216437 Quote
Aimez_moi Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Lolalola napisał(a):Zrob to moze jako prezent na Hallowennnnn;)Mikolaj jeszcze na Grenlandii i 2 mce od nas cioteczko;) Na Mikolaja na Mikolaja.....dostalam i mam w domu i nie moge sie doczekac kiedy wysle...... Quote
Aimez_moi Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Ramzes ...bardzo bym chciala zobaczyc Twoja ruda mordke wystajaca z cieplutkiej budy...... Quote
Rodzinkowo Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Aimez_moi napisał(a):Ramzes ...bardzo bym chciala zobaczyc Twoja ruda mordke wystajaca z cieplutkiej budy...... Trasa już znana zapraszamy jeszcze przed zamieciami. Quote
anita_happy Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Lolalola napisał(a):Ramziaku czy masz jakis kombinezon na zime???.........ma byc ostra;/ jak kazda:) Quote
Aimez_moi Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Rodzinkowo napisał(a):Trasa już znana zapraszamy jeszcze przed zamieciami. Fajnie byloby......ale teraz to juz w ogole nie mam jak....:( Quote
plina Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Ech, Ramziu.... Coś czuję w kosciach, ze jestes dzisiaj źle wymiziany! :mad: Quote
Aimez_moi Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Ramzes jest wielkim pieszczochem......:) Rodzinkowo pewnie rak brakuje do miziania....:) Quote
Rodzinkowo Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 plina napisał(a):Ech, Ramziu.... Coś czuję w kosciach, ze jestes dzisiaj źle wymiziany! :mad: Całkiem ciekawe objawy z tym czuciem. Może to reumatyzm? Quote
plina Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Bardzo możliwe, coś mi strzyka w kościach :evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Rodzinkowo napisał(a):Całkiem ciekawe objawy z tym czuciem. Może to reumatyzm? Oj Rodzinkowo.....:) Rodzinkowo......:) Quote
chainsav_lady Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 kama210 napisał(a):zamówiłam Ramzesowi kolejny pakiet ogłoszeń ... Oooo ja jemu wygasają teraz trzydziestego, i chciałam zrobić znowu :) No ale dobra, zrobię za miesiąc :) Quote
Recommended Posts