aśka-od-dagona Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Nathaniel raczej sie nie zdaża:roll: chociaż ja jeśli robie błedy to wąłsnie w najprostszych rzeczach:oops: A jedziemy sobie na Mazury:evil_lol: i w ramach mojego przewrażliwienie pies potraktowany został oprocz posiadanej obrózki Bayer'a jeszcze Advantixem:roll: Quote
nathaniel Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ja też w najprostyczych rzeczach błędy robie. Na teście końcowym źle odmieniłam durfen w trzejciej osobie :oops:, werden i coś jeszcze. Ogólnie wpadki straszne :) Quote
aśka-od-dagona Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Bo to tak jest...ja niemca ucze sie dośc długo(nie w szkole), bardzo kcham ten język, mam swietnego przyjaciela w Austrii itd, itp, ale jak sama widzisz bład karygodny poleciał;) Quote
olekg89 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 NIe lubie niemieckiego!Angielski to łatwizna ,ale niemiec to ciemna magia! Zreztą to też zalezy od nauczyciela ,a naszej babki prawie wogole przez 1 semestr nie było w szkole! I juz nawet niewiem jak jest mam na imie olek;/ Ale w teraz bede miał wkońcu z innym nauczycielem! i mam nadzieje ,ze on nas czegoś nauczy! A teraz ide spać miałem 2 dni szczeniaka ze schroniska , i nie spałem w sobote bo na kazdy jego ruch sie budziłem, a dzis w nocy w sumie tylko 4 razy mnie budziła na siku!:):)ALe i tak jestem wy****** jak koń po westernie, Albo moja własna interpretacja wy****** jak suka z cieczką w stadzie samych samców:P Quote
nathaniel Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ja się uczę 7 lat, ale 6 lat w podstawówce -czyli tragedia, a teraz w gimpku z roszerzonym niemieckim. Quote
aśka-od-dagona Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Olek, ja nie mam niemca w szkole, za to mam mój znienawidzony francuski:angryy: i jestem w podobnej sytaucji jak Ty, ale przedstawić sie mimo wszystko potrafie(co prawda z akcentem ze pożal sie boze, ale:evil_lol:) z anglika mam FCE w tym albo następnym roku(z matura:roll:) będe robić CAE... Z niemca certyfikatów nie mam, ucze sie sama na własne potrzeby:cool3: tj. zaczęłam bo byłam cierpiąca ze nie moge przeczytac jednego tekstu o Hosenfeldzie(nie dość że mało w necie o nim to jeszcze była bariera językowa:diabloti:) i tak jakos poleciało, bo to piękny jezyk jest, a z resztą bardzo mi pomaga w nauce o III Rzeszy:evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Angol umiem perfekt bo chodziłem 5 lat do britama :D Ale mi sie niechce już i nie chodze ,ale to jedyny przedmiot na który poswięcam dużo czasu! A po niemiecku to wiem jak jest chleb-der brot miód der honig kiełbasa -wurst chleb z serem -kase brot! Poprostu nic tylko ide zdawać mature z niemca <Lol2> A francuski szedłby mi dobrze bo nie wymawiam "R" tak RRRR tylko tak bardziej po francusku :D Quote
nathaniel Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='olekg18']Angol umiem perfekt bo chodziłem 5 lat do britama :D Ale mi sie niechce już i nie chodze ,ale to jedyny przedmiot na który poswięcam dużo czasu! A po niemiecku to wiem jak jest chleb-der brot miód der honig kiełbasa -wurst chleb z serem -kase brot! Poprostu nic tylko ide zdawać mature z niemca <Lol2> A francuski szedłby mi dobrze bo nie wymawiam "R" tak RRRR tylko tak bardziej po francusku :D[/quote] das brot :) Quote
aśka-od-dagona Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 :roflt: a ja osobiscie żadnej matury pisac nie zamierzam:evil_lol: mam w planach zostać laureatem olimpaidy historycznej i mnie bedą musieli przyjąc:cool3: ale cos mi sie widzi, ze plany a rzeczywistośc to ne to samo:shake::eviltong: a francuski jestdo doopy:diabloti: Quote
nathaniel Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Mnie kolezanki chciały do francuskiej klasy wciągnąć, za Chiny ludowe, "Bon żur :D " Pojechaliście już? :-( Miłej podrózy, pobytu , wypoczynku i nauki, chalaj mi Dagona :) Quote
aśka-od-dagona Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 A co Ty nas tak wywalasz?:razz: jedziemy ok 3 w nocy, jak sie spakuje w końcu(DGM mi tego nie ulatwia) to będzie cud:evil_lol: ja na bon jour zawsze odpowiadam, ze lubie tez rosół:lol: juz kilka ndst za to dostałam:evil_lol: Quote
Cimi Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='olekg18']chleb z serem -kase brot![/QUOTE] Chyba : das Brot mit Kaese. Ja zdaje w tym roku DSD II i matura bilingualną ciekawe jak mi pójdzie :roll:. Quote
Alicja Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='aśka-od-dagona']Nathaniel raczej sie nie zdaża:roll: chociaż ja jeśli robie błedy to wąłsnie w najprostszych rzeczach:oops: A jedziemy sobie na Mazury:evil_lol: i w ramach mojego przewrażliwienie pies potraktowany został oprocz posiadanej obrózki Bayer'a jeszcze Advantixem:roll:[/quote]:razz:[I]no to szerokiej drogi i miłego wypoczynku ,a co do zabezpieczeń p/kleszczowych to słuszne posunięcie ;)[/I] Quote
nathaniel Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='aśka-od-dagona']A co Ty nas tak wywalasz?:razz: jedziemy ok 3 w nocy, jak sie spakuje w końcu(DGM mi tego nie ulatwia) to będzie cud:evil_lol: ja na bon jour zawsze odpowiadam, ze lubie tez rosół:lol: juz kilka ndst za to dostałam:evil_lol:[/quote] Ja was nie wywalam , mi sie nudzic bedzie :D Spakujesz się :) A ja myślałam że teraz i się dziwie, że w taki upałek. Quote
aśka-od-dagona Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Wow! Cimi ambitnie:cool3: w zyciu bym sie na bilingualna nie rzuciła:roll: ja naprawde lubie polski:evil_lol: Ala dziękujemy bardzo:) mam nadzieje ze te zabezpieczenia nie bedą do niczego potrzebne, a jak będa to że sa skuteczne:roll: Nathaniel, przezyjesz jakos:evil_lol: spakowałam juz psa(prawie:roll:) a dla siebei anwet plecaka nie wyjęłam... Quote
Imbirka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Szczęśliwej podróży i miłego pobytu no i Asia wracajcie szybko, bo trzeba w sierpniu gdzieś wyskoczyć:lol: Quote
nathaniel Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Mam nadziję, że jak wrócisz to będzie full fotek :) Quote
Klaudia:-) Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 No to trzymamy kciuki za prześwietlenie Daga no i za przygotowanie do obi. Asia ten kontakt wzrokowy jest z nim do zrobienia tylko musiałabyś trochę zmienić swoje zasady w jego szkoleniu tzn.nagradzać za najmniejszy postęp w tym kierunku. Najlepiej jakbyś zakupiła kliker,przeczytała [URL="http://www.dogs.gd.pl/kliker"]www.dogs.gd.pl/kliker[/URL] i zaczęła nim ćwiczyć. Ja napoczątku wogóle nie mogłam z Miką wypracować spojrzenia mi w oczy(bo jest bardzo uległa),a jak zaczęłam klikać jest lepiej. Quote
nathaniel Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Klaudia z tego co poznałam Aśkę to nie wydaje mi się żeby przerzuciła się na kliker, chociaż może się skusi na ten kontakt wzrokowy :roll: . Ty jednak znasz Asię dłużej :) , więc może ją namówisz :). Mnie osobiście kliker nudzi, nie potrafie sie skupić, Rambo niby łypie na mnie tymi mądrymi oczkami, myśli etc, ale co z tego skoro ja nie potrafię się skupić i wyłapać tego co chce. Quote
marmara_19 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Aśka!masz juz ten kaganiec gappay??moglabyc zrobic Dagonowi fotke??prosze!:) Quote
aśka-od-dagona Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Imbir ja mam nadzieje ze wogóle wróce w jednym kawałku:evil_lol: Nathaniel full to moze nie, ale jakies na pewno:cool3://full nie będzie bo mam bardzo ograniczona pamięc w aparacie...zalałam go swojego czasu pewnym napojem:razz: i karta pamięci zewnętrznej poszła w pizdu:placz: i mam tylko wewnętrzne 32mb:eviltong:// Klaudia, mi ten kontakt wzrokowy do szczęscia niepotrzebny:evil_lol: on ma sie słuchac, a nie gapić... zresztą znasz mnie i wiesz ze ja i kliker:roll: a nagradzac...nagradzam tyko mało...hmmm...intensywnie:diabloti: Marmara, kagańczyk doszedł ale Gnojstwo jednak nie jest suka dobermanna i był za płytki:roll: tym samym odesłałam a jak wróce będe kupowac większy...a szkoda bo został nam teraz tylko plastik:roll: Zasadniczo, JA SIĘ OFICJALNIE ŻEGNAM:evil_lol: DAGON TYŻ:razz: Na 'do wdzenia' fota moze niezbyt aktualna, ale za to adekwatna:evil_lol: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/2092/dgm5xt.jpg[/IMG][/URL] Quote
Klaudia:-) Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Asia o tym jego kontakcie pogadamy na szkoleniu i zobaczę(jeśli mi użyczysz psa) czy da się z nim to wypracować na klikerze. Jeśli poważnie myślisz o tych startach w PT lub Obi to przydałoby się z nim zrobić trochę tego kontaktu,no chociaż spojrzenie co jakiś czas na Ciebie. Quote
teqquila Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Klaudia jak ja z Dagonem cwiczylam to on jest swietyny do obi naprawde :) i ja bym kciala by tysik tak chodzil jak Dagon :P i potrafi patrzec na Ciebie jak idziesz z nim :) tylko musisz to wycwiczyc:) Quote
bigos Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/2092/dgm5xt.jpg[/IMG][/URL] Obieżyświat:cool3::cool3::cool3: Udanego wypoczynku:cool1: Quote
Recommended Posts