bigos Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='aśka-od-dagona'] a zespolik to moja wielka miłosc jest- Iced Earth:loveu: na równi z Rammstein:loveu: zajmuje pierwsze miejsce:lol:[/quote] No to rozumiem:klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
Cimi Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Nathaniel czasem jest tak, że pies właścicielowi żle robi, przychodzi jakiś znajomy i pies całkowicie inaczej robi i robi to bardzo szybko. Może przyjedź na gliwicki spacer to może coś Ci podpowiemy :eviltong:. A może jesteś za miękka i nie egzekwujesz tyego ? Quote
nathaniel Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Musiałabym się kiedyś z gadziną ywbrać, jutro idę jakąś smycz kupić, bo w tej się zacina karabinek to i wysępie kaganiec (mama zabije za to że na psa tyle idzie, ja juz nie pamiętam kiedy nowe spodnie sobie kupiłam, bo wole na psa wydać :D ). No nie wiem czy miękka jestem, raczej mnie to irytuje, i się staję ostra, wkurzona i wogóle blee, ale nie zaśmiecajmy wątku Dagonowi, możemy się do mnie przenieść (to mi oglądalność skoczy :D :D ) Quote
aśka-od-dagona Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Nathaniel- po prostu jak widzisz ze pies zacyzna sie kłasc dajesz komende, a potem nagroda:evil_lol: skojarzy na pewno;) Własnie z Diuna jest tak samo...dlatego jest moją porażka:roll: ja nie jestem w stanie zejść ze słuzbowego tonu...u mnie wszystko ma grać, Dagon ma taki charakter ze sie nie blokuje, na szczęscie:diabloti: Bigos- czyzbyś znała IE?:-o czy to brawa dla R+?:cool3: Quote
bigos Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='aśka-od-dagona'] Bigos- czyzbyś znała IE?:-o czy to brawa dla R+?:cool3:[/quote] Dla R+:razz::razz::razz: Quote
nathaniel Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Rozumiem mam się czaić na mojego Gamonia :D Ps. Się "poznecałam" nad nim trochę. Mama poszła przed blok na ławkę do koleżanki, po godzinie pies zaczał się domagac, żeby tam iść. No dobra idziemy. Puściłam go z klatki to takiego pershinga zrobił,że ło ho ho . A potem odchodziłam od ławki przywoływałam go i mówiłam Szybko do pani (biegł do mamy) i tak wkóło z 10 razy :evil_lol: Wiem wredna jestem. Quote
Cimi Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Domagał się czyli co robił :razz: ? Ja takie coś bym nie reagowała, no chyba, że widzę, że coś nie gra i chce załatwić potrzebę, ale tak to nie ma. Quote
nathaniel Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Szczekał i kręcił się w kółko, kwilił, Cimi mu się i lac chciało i koopona walnąć, a przy okazji do pani poleciec. :) Quote
aśka-od-dagona Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Ech...R+:loveu: ale IE tyz cudowne... a wogóle to mamy dołek:shake: żem sie wkurzyła przez ten cały topic o niufie i obronie i to nie wyszlo nam na dobre w szkoleniu...mam cicha nadzieje ze jak mi przejdzie to bedzie ok, bo ostatnio a za dobrze:eviltong: a dzisiaj doopa:placz: Quote
Patka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 uff nadrobiła [QUOTE]Widze że sa tu normalni ludzie, którzy słuchają Rammsteina :smile:[/QUOTE] my też bardzo lubimy a teledyski są bardzo mniam .... co do zmian dysplastycznych rozmawiasl z sylwiąskalska mzoe ona sie niestety bardzo dokształciła w tej dziedzinie .... polecam bonharen ([B][URL="http://www.pharmsupply.com.pl/140-40e17d4e6a758.htm"][B]Kwas hialuronowy[/B][/URL]) [/B]świetnie działa ten specyfki gdy juz nie można np zrobic operacji jest niezastąpiony ... Quote
aśka-od-dagona Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Patka weszam na ta strone czytam, czytam, patrze na prawo a tam 'Ost'...pakowali mi to sześć razy w kolano:shake: i to booooolało:roll: Na razie czekamy, zrobimy następne prześiwetlenie i wtedy będziemy sie decydować...będe pamiętała o bonharenie i na pewno zapytam weta;) dziękuje:Rose: Quote
bigos Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='Patka'] my też bardzo lubimy a teledyski są bardzo mniam .... [/quote] No!Mają się czym chłopaki pochwalić:razz::razz::razz: Quote
simbik Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='aśka-od-dagona']Ech...R+:loveu: ale IE tyz cudowne... a wogóle to mamy dołek:shake: żem sie wkurzyła przez ten cały topic o niufie i obronie i to nie wyszlo nam na dobre w szkoleniu...[/QUOTE] A o co chodzi? Quote
aśka-od-dagona Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Bo jest taki temat 'Szkolenia...zawsze potrzebne?' który mi dść skutecznie podniosł ciśnienie...i sie to lekko odbiło na współpracy z Dagiem...ale on jest twardy i dzisiaj pewnie będzie ok;) //odebrałam PW na naszym forum;) 22 będe:)// Quote
nathaniel Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 No mi tez sie cisnienie podniolslo, a wczoraj sie zapowiadalo ze cos zrozumiala :/ Quote
aśka-od-dagona Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Jak sie spakuje, to na 'do widzenia' dostaniecie Gnojstwo na plecakach:evil_lol: Quote
nathaniel Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Jedziesz gdzieś ? O niee , to będzie straszne :) Quote
simbik Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='aśka-od-dagona']Bo jest taki temat 'Szkolenia...zawsze potrzebne?' który mi dść skutecznie podniosł ciśnienie...i sie to lekko odbiło na współpracy z Dagiem...ale on jest twardy i dzisiaj pewnie będzie ok;)[/QUOTE] No rzeczywiscie ten wątek podnosi ciśnienie. A Dagon jedzie z Tobą? Quote
aśka-od-dagona Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Taa...straszne:evil_lol: odpoczniecie sobie ode mnie:cool3: Simbik, oczywiście ze jedzie:p Quote
nathaniel Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 No tak , Asia służbistka nawet w wakacje nie odpuści... [SIZE=1](i dobrze :D , ja mojemu gargulcowi też nie, ba nawet teraz będzie gorzej :evil_lol:)[/SIZE] Quote
aśka-od-dagona Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 No baaaa...nie odpuści:evil_lol: Ordnung muss sein den ganzen Jahr:diabloti: Quote
nathaniel Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='aśka-od-dagona']No baaaa...nie odpuści:evil_lol: Ordnung muss sein den ganzen Jahr:diabloti:[/quote] Błąd, w zdaniach z modalnymi drugi czasonik (bezokolicznik) jest na końcu zdania ! :evil_lol::evil_lol: Ordnung muss den ganzen Jahr sein. :) A teraz fota :):evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 a racja:oops: wstyd asieńko:evil_lol: cytowałam sobie hasło SS 'ordnung muss sein' i oczywiście stwierdziłąm zę sobie dodoam coś od siebie:cool3: i o poprawności gramatycznej nawet nie pomyślałam:oops::eviltong: ech...no juz niech będzie-zadośćuczynienie:diabloti: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img91.imageshack.us/img91/3581/dgm0pv.jpg[/IMG][/URL] Quote
nathaniel Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 No :) Żeby mi się to drugi raz nie zdażyło :D ! (taki błąd :D ) A dokąd jedziesz? Miłego pobytu. Quote
Recommended Posts