Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aśka-od-dagona']
a zespolik to moja wielka miłosc jest- Iced Earth:loveu: na równi z Rammstein:loveu: zajmuje pierwsze miejsce:lol:[/quote]

No to rozumiem:klacz::klacz::klacz::klacz:

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nathaniel czasem jest tak, że pies właścicielowi żle robi, przychodzi jakiś znajomy i pies całkowicie inaczej robi i robi to bardzo szybko. Może przyjedź na gliwicki spacer to może coś Ci podpowiemy :eviltong:. A może jesteś za miękka i nie egzekwujesz tyego ?

Posted

Musiałabym się kiedyś z gadziną ywbrać, jutro idę jakąś smycz kupić, bo w tej się zacina karabinek to i wysępie kaganiec (mama zabije za to że na psa tyle idzie, ja juz nie pamiętam kiedy nowe spodnie sobie kupiłam, bo wole na psa wydać :D ).

No nie wiem czy miękka jestem, raczej mnie to irytuje, i się staję ostra, wkurzona i wogóle blee, ale nie zaśmiecajmy wątku Dagonowi, możemy się do mnie przenieść (to mi oglądalność skoczy :D :D )

Posted

Nathaniel- po prostu jak widzisz ze pies zacyzna sie kłasc dajesz komende, a potem nagroda:evil_lol: skojarzy na pewno;)
Własnie z Diuna jest tak samo...dlatego jest moją porażka:roll: ja nie jestem w stanie zejść ze słuzbowego tonu...u mnie wszystko ma grać, Dagon ma taki charakter ze sie nie blokuje, na szczęscie:diabloti:

Bigos- czyzbyś znała IE?:-o czy to brawa dla R+?:cool3:

Posted

Rozumiem mam się czaić na mojego Gamonia :D

Ps.
Się "poznecałam" nad nim trochę. Mama poszła przed blok na ławkę do koleżanki, po godzinie pies zaczał się domagac, żeby tam iść. No dobra idziemy.
Puściłam go z klatki to takiego pershinga zrobił,że ło ho ho .
A potem odchodziłam od ławki przywoływałam go i mówiłam Szybko do pani (biegł do mamy)
i tak wkóło z 10 razy :evil_lol:
Wiem wredna jestem.

Posted

Domagał się czyli co robił :razz: ? Ja takie coś bym nie reagowała, no chyba, że widzę, że coś nie gra i chce załatwić potrzebę, ale tak to nie ma.

Posted

Ech...R+:loveu: ale IE tyz cudowne...

a wogóle to mamy dołek:shake: żem sie wkurzyła przez ten cały topic o niufie i obronie i to nie wyszlo nam na dobre w szkoleniu...mam cicha nadzieje ze jak mi przejdzie to bedzie ok, bo ostatnio a za dobrze:eviltong: a dzisiaj doopa:placz:

Posted

uff nadrobiła

[QUOTE]Widze że sa tu normalni ludzie, którzy słuchają Rammsteina :smile:[/QUOTE] my też bardzo lubimy a teledyski są bardzo mniam ....
co do zmian dysplastycznych rozmawiasl z sylwiąskalska mzoe ona sie niestety bardzo dokształciła w tej dziedzinie .... polecam bonharen ([B][URL="http://www.pharmsupply.com.pl/140-40e17d4e6a758.htm"][B]Kwas hialuronowy[/B][/URL]) [/B]świetnie działa ten specyfki gdy juz nie można np zrobic operacji jest niezastąpiony ...

Posted

Patka weszam na ta strone czytam, czytam, patrze na prawo a tam 'Ost'...pakowali mi to sześć razy w kolano:shake: i to booooolało:roll:

Na razie czekamy, zrobimy następne prześiwetlenie i wtedy będziemy sie decydować...będe pamiętała o bonharenie i na pewno zapytam weta;) dziękuje:Rose:

Posted

[quote name='Patka']
my też bardzo lubimy a teledyski są bardzo mniam ....
[/quote]

No!Mają się czym chłopaki pochwalić:razz::razz::razz:

Posted

[quote name='aśka-od-dagona']Ech...R+:loveu: ale IE tyz cudowne...

a wogóle to mamy dołek:shake: żem sie wkurzyła przez ten cały topic o niufie i obronie i to nie wyszlo nam na dobre w szkoleniu...[/QUOTE]

A o co chodzi?

Posted

Bo jest taki temat 'Szkolenia...zawsze potrzebne?' który mi dść skutecznie podniosł ciśnienie...i sie to lekko odbiło na współpracy z Dagiem...ale on jest twardy i dzisiaj pewnie będzie ok;)

//odebrałam PW na naszym forum;) 22 będe:)//

Posted

[quote name='aśka-od-dagona']Bo jest taki temat 'Szkolenia...zawsze potrzebne?' który mi dść skutecznie podniosł ciśnienie...i sie to lekko odbiło na współpracy z Dagiem...ale on jest twardy i dzisiaj pewnie będzie ok;)[/QUOTE]

No rzeczywiscie ten wątek podnosi ciśnienie. A Dagon jedzie z Tobą?

Posted

[quote name='aśka-od-dagona']No baaaa...nie odpuści:evil_lol: Ordnung muss sein den ganzen Jahr:diabloti:[/quote]

Błąd, w zdaniach z modalnymi drugi czasonik (bezokolicznik) jest na końcu zdania ! :evil_lol::evil_lol:

Ordnung muss den ganzen Jahr sein. :)

A teraz fota :):evil_lol:

Posted

a racja:oops: wstyd asieńko:evil_lol: cytowałam sobie hasło SS 'ordnung muss sein' i oczywiście stwierdziłąm zę sobie dodoam coś od siebie:cool3: i o poprawności gramatycznej nawet nie pomyślałam:oops::eviltong:

ech...no juz niech będzie-zadośćuczynienie:diabloti:

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img91.imageshack.us/img91/3581/dgm0pv.jpg[/IMG][/URL]