jambi Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 a skąd! klnę się, że nie wiedziałam! [quote name='Saththa']Bo Cie nie było :lol:[/QUOTE] ale cóż to za tłumaczenie jest?! toż to mydlenie oczów! wszak poza dogomanią inne formy kontaktu zdaje się dostępne są, ha? [quote name='Margi']Zlot Sznaucerowej Mafi był organizowany na wariackich papierach,ale w tym roku już planowany. Tylko musimy jakiś termin ustalić.[/QUOTE] no to jak znowu w sierpniu zrobicie to potem mi śliczne fotki będziecie mogły pokazać.... bo ja na sierpień to mam juz plany :razz: Quote
Saththa Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='jambi'] ale cóż to za tłumaczenie jest?! toż to mydlenie oczów! wszak poza dogomanią inne formy kontaktu zdaje się dostępne są, ha? [/QUOTE] Ostatnio do Cię dzwoniłam i znowu nie odebrałaś :obrazic: i tak własnie są dostępno O :lol: Quote
malawaszka Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='jambi'] no to jak znowu w sierpniu zrobicie to potem mi śliczne fotki będziecie mogły pokazać.... bo ja na sierpień to mam juz plany :razz:[/QUOTE] no widzisz widzisz, a potem znowu powiesz, żeś nie wiedziała :D klnę się, że informowałam Cię drogą inną niż dogomania - via phone :D Quote
Margi Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='jambi']a skąd! klnę się, że nie wiedziałam! ale cóż to za tłumaczenie jest?! toż to mydlenie oczów! wszak poza dogomanią inne formy kontaktu zdaje się dostępne są, ha? [B]no to jak znowu w sierpniu zrobicie to potem mi śliczne fotki będziecie mogły pokazać.[/B]... bo ja na sierpień to mam juz plany :razz:[/QUOTE] Przecież może być koniec lipca. Quote
jambi Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 [quote name='Saththa']Ostatnio do Cię dzwoniłam i znowu nie odebrałaś :obrazic: i tak własnie są dostępno O :lol:[/QUOTE] dzwoniłaś do mnie akurat jak miałaś zapalenie krtani, to i tak nie mogłaś gadać, to po co miałam odbierać :diabloti: ŻART!!! ;) akurat nie mogłam, w takim miejscu byłam, że odbieranie telefonów było nieco niemożliwe.... a potem mi uciekło .... :oops: [quote name='malawaszka']no widzisz widzisz, a potem znowu powiesz, żeś nie wiedziała :D [/QUOTE] tym razem nie powiem, bo już wiem :) [quote name='malawaszka']klnę się, że informowałam Cię drogą inną niż dogomania - via phone :-D[/QUOTE] no to któraś z nas ma galopującą sklerozę... :eviltong: Quote
jambi Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 [quote name='Margi']Przecież może być koniec lipca.[/QUOTE] co do końca lipca też chyba musze odmówić, bo moge nie dojechać, niestety, zdaje sie, że ten właśnie okres od końcówki lipca do połowy sierpnia moge być całkowicie niedostępna :) Quote
Saththa Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 No miałam Miałam... ale i tak gadałam :lol: potem mnie sie pogorszyło :lol: Quote
wilczy zew Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='jambi']a skąd! klnę się, że nie wiedziałam! ale cóż to za tłumaczenie jest?! toż to mydlenie oczów! wszak poza dogomanią inne formy kontaktu zdaje się dostępne są, ha? no to jak znowu w sierpniu zrobicie to potem mi śliczne fotki będziecie mogły pokazać.... bo ja na sierpień to mam juz plany :razz:[/QUOTE] Ja nie mam z Toba kontaktu poza dogo. Termin można dograć. Ja nie mogę 4-6 lipca. Quote
Saththa Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Czy ten zlot będzie gdzieś w połowie polski? :razz: a nie znów na samym dnie?? edit- dole chciałam napisac znaczy :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 A macie takie fajne miejsce? U Prezesowej miejsce-marzenie. Quote
malawaszka Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 no i miejcie litość - jak ma być nie u mnie to ja pewnie nie będę :placz: kto mi się psami zajmie :placz: ewentualnie jakiś ośrodek z ogrodzonymi domkami żebym mogła z bandą jechać :crazyeye: i nie za sto milionów :roll: i nad jeziorem :loveu: ach... rozmarzyłam się :D Quote
Saththa Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='malawaszka']no i miejcie litość - jak ma być nie u mnie to ja pewnie nie będę :placz: kto mi się psami zajmie :placz: ewentualnie jakiś ośrodek z ogrodzonymi domkami żebym mogła z bandą jechać :crazyeye: i nie za sto milionów :roll: i nad jeziorem :loveu: ach... rozmarzyłam się :D[/QUOTE] no to szukamy ;) duzo ogrodzonych domków aby było;) Quote
JankaBezZiemii Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='malawaszka']no i miejcie litość - jak ma być nie u mnie to ja pewnie nie będę :placz: kto mi się psami zajmie :placz: ewentualnie jakiś ośrodek z ogrodzonymi domkami żebym mogła z bandą jechać :crazyeye: i nie za sto milionów :roll: i nad jeziorem :loveu: ach... rozmarzyłam się :D[/QUOTE] w Maroku :loveu: tudzież na Kanarach ;) Quote
Saththa Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']w Maroku :loveu: tudzież na Kanarach ;)[/QUOTE] na kanarach z jeziorami cięzko... sadzawki jakieś :roll: Quote
wilczy zew Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']w Maroku :loveu: tudzież na Kanarach ;)[/QUOTE] Za cieplo:mad::mad: Na domek to my kasy nie mamy :shake: Quote
JankaBezZiemii Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='wilczy zew']Za cieplo:mad::mad: Na domek to my kasy nie mamy :shake:[/QUOTE] namiot na antarktydzie :multi: Quote
Saththa Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']namiot na antarktydzie :multi:[/QUOTE] Bawcie sie dobrze :lol: Quote
malawaszka Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 no to ja jeszcze pragnę nadmienić że samolotami nie latam już :lol: Quote
wilczy zew Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']namiot na antarktydzie :multi:[/QUOTE] :-x :-x Quote
ulana Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='Saththa']Czy ten zlot będzie gdzieś w połowie polski? :razz: a nie znów na samym dnie??[/QUOTE] Nie, no na samo dno to ja i ze sznupkiem nie chcę spaść... [quote name='Saththa']no to szukamy ;) duzo ogrodzonych domków aby było;)[/QUOTE] A mogą być pływające domki? ;) Ogrodzone są - lewa burta, prawa burta... Podziwiam tych co mają sprecyzowane plany wakacyjne już teraz. Ja to ni w ząb jeszcze nie wiem jak to będzie... A w ogóle to mogę się ewentualnie załapać na ten zjazd? Czy to niedyskretne pytanie może...:oops: Quote
wilczy zew Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 A nalezysz do mafii sznaucerowej? Jesli tak,to możesz? Łajba to za mala przestrzeń dla kilku obcych sobie psów. Quote
Margi Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Co wy u szefowej najlepsze warunki. Ulana jak nie należysz jak należysz do sznaucerowej mafii. PRZENOSZĘ DYSKUSJĘ DO GALERII SZEFOWEJ ! Quote
Saththa Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='ulana'] A mogą być pływające domki? ;) Ogrodzone są - lewa burta, prawa burta... [/QUOTE] O jaaaa Tazzman byłby poza ogrodzeniem non toper :lol: i nie obiecuje ze nie wypiłby tej całej wody - :lol: Quote
ulana Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='Margi']Ulana jak nie należysz jak należysz do sznaucerowej mafii.[/QUOTE] Mafia... A ja się miałam za grzeczną dziewczynkę. [quote name='Saththa']O jaaaa Tazzman byłby poza ogrodzeniem non toper :lol: i nie obiecuje ze nie wypiłby tej całej wody - :lol:[/QUOTE] Może by próbował, ale prędzej by pękł jak smok. :) Quote
Saththa Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='ulana']Może by próbował, ale prędzej by pękł jak smok. :)[/QUOTE] nie moge się narazic na tę stratę :( Quote
Recommended Posts