Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam trochę karmy, głównie dla psiaczka, ale i dla kociastych też się coś znajdzie. Chętnie się podzielę :) Musielibyśmy się jakoś umówić...

Posted

[quote name='Gosiara']Karmelkowie w tej chwili nie mają neta,ale to numer do Tereski:505063765[/QUOTE]

Dzięki, zapisałam. Będę się kontaktować

Posted

Ciesze się że dobre dusze pomogły:) Nie ma nic gorszego jak patrzeć na swoje zwierzaki jak chodzą głodne,a nie ma się kasy z powodu przypadku losowego,coś na ten temat ja wiem;/ I mnie ludzie pomogli,jestem Im wdzięczna do końca życia!

Posted

[quote name='Gosiara']Ciesze się że dobre dusze pomogły:) Nie ma nic gorszego jak patrzeć na swoje zwierzaki jak chodzą głodne,a nie ma się kasy z powodu przypadku losowego,coś na ten temat ja wiem;/ I mnie ludzie pomogli,jestem Im wdzięczna do końca życia![/QUOTE]

No niestety tak bywa;(
Paczka niestety drogo wychodzi wiec nie oplaca sie wyslac duzo;/
Ale dajcie znac jesli bedzie gdzies w poblize transpotr;)

Posted

[quote name='Gosiara']Tereska nie ma neta,poza tym życie się trochę jeszcze bardziej skomplikowało Im:(Tereska z całego serca dziękuję wszystkim za pomoc!:loveu:[/QUOTE]

Czyżby jeszcze było mało i kolejne nieszczęście się przyplątało...?Gosiara, jak nie tutaj publicznie, to może na pw napisz co się dzieje?

Posted

Nie ma za co chociż tak możemy się odwdzięczyć dziękujemy z całego serca za pomoc:) Jesteśmy szczęśliwi że jest taki odzew i że ludzie nie są obojętni na ludzie tragedie przecież każdego taka sytuacja może spotkać....dziękujemy:)

• 2 weeks later...
Posted

BARDZO prosimy nie zapominajcie o nas:-( Karma się skończyła zwierzaki są zmuszone jeść tą najtańszą a nasza sytuacja jest bez zmian, raczej szybko się nie oprawi....:placz:Mąż który uległ wypadkowi nie pujdzie do pracy...Nawet nie może mieć rehabilitacji bo ma uszkodzony bark a przez to ręce nie dadzą rady ćwiczyć i kółko się zamyka...Ja pracuje w zakładzie chronionym jestem niepełnosprawna zarabiam 900zł.i to tylko tyle mamy na życie po opłatach zostaje nam 200zł.na życie dla nas obojga i zwierzaków:shake: My jakoś zjemy byle co,ale zwierzaki:oops::-(