Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, Karmelkowie napisał:

Numer konta moj jest na stronie 24

2 godziny temu, Nadziejka napisał:

Wujeneczku juz posle Tobie

Bardzo dziękuję i za informację i za PW z danymi. 

Posted
11 minut temu, agusiazet napisał:

Pani Tereso, poszedł żwirek Benek kukurydziany 25 litrów, jutro powinien go dostarczyć kurier!

Pani Agnieszko dziekuje bardzo za zwirek bo u mnie idzie duzo na miesiac  przy 5 kotach dziekuje raz jeszcze Pozdrawiam

Posted

Kochani  chcialabym wszystkim bardzo podziekowac  za pomoc dla moich zwierzakow jestescie cudownymi ludzmi o wielkich sercach ,zawsze moge na was liczyc  a szczegolnie moje zwierzaki  bez waszej pomocy bylo by mi ciezko je wykarmic .Moje zwierzaki sa dla mniw wszystkim moja rodzina kocham je bardzo  i nie wyobrarzam sobie zycia bez nich .Jeszcze raz bardzo dziekuje .Pozdrawiam Teresa

Posted
Dnia 4.10.2018 o 18:35, Nadziejka napisał:
Goradzco pozdrawiamy Karmelkiwie Kochani Znalezione obrazy dla zapytania gify misie me to you

Witam jezeli ktos moze wplacic na zbiorke dla karmelka to bede ogromnie wdzieczna  karzdy grosz sie liczy Pozdrawiam

Posted
40 minut temu, Karmelkowie napisał:

Witam jezeli ktos moze wplacic na zbiorke dla karmelka to bede ogromnie wdzieczna  karzdy grosz sie liczy Pozdrawiam

Witam jezeli ktos moze wplacic na zbiorke dla karmelka to bede ogromnie wdzieczna karzdy grosz sie liczyPozdrawiam

Posted

Dzien dobry kochani czy ktos moglby wplacic co kolwiek lub wyslac sms na zbiorke dla karmelka bede wdzieczna do konca zbiorki zostalo 6 dni a brakuje jeszcze przeszlo polowe do konca zbiorki Pozdrawiam Teresa