Karmelkowie Posted October 1, 2018 Author Posted October 1, 2018 2 godziny temu, agusiazet napisał: Zamówię dzisiaj, albo jutro:) Pani Agnieszko bardzo dziekujePozdrawiam Quote
Radek Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Czy mogę poprosić o numer konta? Chciałbym wspomóc w miarę możliwości. 1 Quote
Karmelkowie Posted October 1, 2018 Author Posted October 1, 2018 1 godzinę temu, Radek napisał: Czy mogę poprosić o numer konta? Chciałbym wspomóc w miarę możliwości. Witam numer konta podany jest na 26 lub 27 stronie Dziekuje Quote
Karmelkowie Posted October 1, 2018 Author Posted October 1, 2018 3 minuty temu, Karmelkowie napisał: Witam numer konta podany jest na 26 lub 27 stronie Dziekuje Numer konta moj jest na stronie 24 Quote
bakusiowa Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Cieszę się, że są osoby które zaglądają na ten wątek. Quote
Radek Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 3 godziny temu, Karmelkowie napisał: Numer konta moj jest na stronie 24 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Wujeneczku juz posle Tobie Bardzo dziękuję i za informację i za PW z danymi. Quote
Radek Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Z małym opóźnieniem dorzuciłem swój grosik. 1 Quote
Nadziejka Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 4 godziny temu, Radek napisał: Z małym opóźnieniem dorzuciłem swój grosik. 1 Quote
agusiazet Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Pani Tereso, poszedł żwirek Benek kukurydziany 25 litrów, jutro powinien go dostarczyć kurier! Quote
Karmelkowie Posted October 4, 2018 Author Posted October 4, 2018 11 minut temu, agusiazet napisał: Pani Tereso, poszedł żwirek Benek kukurydziany 25 litrów, jutro powinien go dostarczyć kurier! Pani Agnieszko dziekuje bardzo za zwirek bo u mnie idzie duzo na miesiac przy 5 kotach dziekuje raz jeszcze Pozdrawiam Quote
Karmelkowie Posted October 4, 2018 Author Posted October 4, 2018 Kochani chcialabym wszystkim bardzo podziekowac za pomoc dla moich zwierzakow jestescie cudownymi ludzmi o wielkich sercach ,zawsze moge na was liczyc a szczegolnie moje zwierzaki bez waszej pomocy bylo by mi ciezko je wykarmic .Moje zwierzaki sa dla mniw wszystkim moja rodzina kocham je bardzo i nie wyobrarzam sobie zycia bez nich .Jeszcze raz bardzo dziekuje .Pozdrawiam Teresa Quote
bakusiowa Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Karmelek zbiera pieniądze na czyszczenie ząbków. Bardzo proszę dogomaniaków o pomoc . Kto jest na fb prosimy o udostępnianie. https://www.ratujemyzwierzaki.pl/karmelals2 Quote
Karmelkowie Posted October 9, 2018 Author Posted October 9, 2018 Dnia 4.10.2018 o 18:35, Nadziejka napisał: Goradzco pozdrawiamy Karmelkiwie Kochani Witam jezeli ktos moze wplacic na zbiorke dla karmelka to bede ogromnie wdzieczna karzdy grosz sie liczy Pozdrawiam Quote
Karmelkowie Posted October 9, 2018 Author Posted October 9, 2018 40 minut temu, Karmelkowie napisał: Witam jezeli ktos moze wplacic na zbiorke dla karmelka to bede ogromnie wdzieczna karzdy grosz sie liczy Pozdrawiam Witam jezeli ktos moze wplacic na zbiorke dla karmelka to bede ogromnie wdzieczna karzdy grosz sie liczyPozdrawiam Quote
bakusiowa Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Idzie zbiórka po trochu. Wczoraj było 52 zł. Myślę, że będzie dobrze. Quote
Karmelkowie Posted October 10, 2018 Author Posted October 10, 2018 Pani Gosiu bardzo dziekuje za wplate na zbiorke dla karmelka Quote
bakusiowa Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 1 godzinę temu, Karmelkowie napisał: Pani Gosiu bardzo dziekuje za wplate na zbiorke dla karmelka Dnia 2018-10-08 o 21:15, bakusiowa napisał: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/karmelals2 Pani Teresko, jeszcze nie wpłaciłam ale to zrobię. Quote
Karmelkowie Posted October 14, 2018 Author Posted October 14, 2018 Dzien dobry kochani czy ktos moglby wplacic co kolwiek lub wyslac sms na zbiorke dla karmelka bede wdzieczna do konca zbiorki zostalo 6 dni a brakuje jeszcze przeszlo polowe do konca zbiorki Pozdrawiam Teresa Quote
Recommended Posts