Aga_Mazury Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Keks <*><*><*> jesteś w moim serducchu....kiedyś Cię utulę Quote
Fela Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Aga_Mazury napisał(a):Keks <*><*><*> jesteś w moim serducchu....kiedyś Cię utulę I ja... Kochane, smutne psisko. Następne ciągle odchodzą za tobą. Dlaczego? Quote
Aga_Mazury Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Keksiku <*><*>....pamiętamy o Tobie...i czekamy na wspólne spotkanie... Quote
AśkaK Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Mam nadzieję, że dzis - gdy u nas tu na dole zimno i pada - Keksik biega sobie radośnie po zielonych łąkach. [*] I już zawsze będzie szczęśliwy. Quote
Aga_Mazury Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 :tree1: :x-mas: :tree1: W MOIM SERCU W TE SZCZEGÓLNE ŚWIĘTA Quote
Aga_Mazury Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Jak szybko minęło.... rok Cię nie ma z nami a w serach jesteś cały czas...i ja nadal płaczę po Tobie :candle: Quote
Fela Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Rok, jak szybko zleciało te dwanaście miesięcy. I tak niewiele się zmieniło. A ja wciąż nie mogę sobie darować, że się nie udało. I że uwierzyłam wetce, która zadzwoniła i powiedziała, że miałeś oczopląs i nic się nie da zrobić. A potem przyznała, że w sumie jej się wydawało. Tylko że było już za późno. Teraz Polo zajął Twoje miejsce na SGGW, tyle że on nie z Ostrowi. Quote
Recommended Posts