Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mam zdjecia, ale na razie nowych psow, jeden plik jeszcze nie rozpakowalam, jest tego 11MB, wiec bede miala co robic...Czesc ze zdjec z ubieglego czwarrtku juz wstawilam na strone i na allegro. Reszta czeka w kolejce.

Posted

Jak mnie zbanuja, to mnie nie bedzie na dogo :angryy: Ale kogo obchodzi los bezdomnych zwierzakow. Chyba przestane sie tutaj udzielac, jesli za banerek z Pandusia mam takie ostrzezenie. Ciekawe dlaczego na mnie sie uwzieli :crazyeye:

Posted

Ulka 18 trzymaj się :cool3: bez Ciebie to to wszystko sz...k trafi i psiaki do końca swoich dni będą w schronie siedzieć bo nikt się o nich nie dowie

/ piszę kropeczkami bo mnie tez zbanuja i jeszcze dobrze sie nie zadomowiłam a wylece z dogo ;) /

Posted

Spokojnie dziewczyny, ja tam okruszek nie jestem i do tego mam dosc duzo woli walki, szczegolnie o mieleckie psiaki. Wiec tak szybko nie odpuszcze :eviltong: Samo wystawianie psiakow na allegro, to nie to samo co kontakt z dogomaniakami na forum. Ale troche mnie denerwuje, ze akurat ja mam ciagle problemy z podpisem. Banerek Pandusi nie byl przeciez duzy :shake:

Posted

Zobaczcie ile nowych psich mordek jest w schronisku :placz: Juz od pierwszej strony widac, ze ich troche przybylo. Mam jeszcze sporo zdjec do wstawienia, ale dzisiaj juz nie dam rady.

Pandusia za to od nowa na allegro.

Posted

a ja założyłam wątek Radosne psy z Mielca maja wszystko poza domem

i zapraszam do odwiedzin bo część z nich autentycznie , jeszcze , mimo

wszystko, nie straciła radości zycia i może choć jeden sie komuś spodoba

musimy tworzyć tzw.Towarzystwo Wzajemnej Adoracji i podnosić twardo

do góry "zaprzyjażnione" :evil_lol: :lol: wątki

Posted

[quote name='ewatr']a ja założyłam wątek Radosne psy z Mielca maja wszystko poza domem

i zapraszam do odwiedzin bo część z nich autentycznie , jeszcze , mimo

wszystko, nie straciła radości zycia i może choć jeden sie komuś spodoba

musimy tworzyć tzw.Towarzystwo Wzajemnej Adoracji i podnosić twardo

do góry "zaprzyjażnione" :evil_lol: :lol: wątki

robi się bo ona jest w tej 'ścisłej czołówce biedaków" :-(