Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wystawialam Pandusie kilka razy, ale bez echa. Czekam na nowe zdjecia, Kasia chciala dzisiaj robic sesje zdjeciowa. Czekamy na mail od Kasi czy sie udalo umowic z Kierownikiem.

Posted

[quote name='Ulka18']Ja wystawialam Pandusie kilka razy, ale bez echa. Czekam na nowe zdjecia, Kasia chciala dzisiaj robic sesje zdjeciowa. Czekamy na mail od Kasi czy sie udalo umowic z Kierownikiem.

:crazyeye: :shake:

Posted

Mam nowe zdjecia, ale nie zdazylam juz wczoraj wstawic :oops: Zmienialam strone schroniska wstawiajac nowe zwierzaki oraz dalam i wkladalam zdjecia do aukcji allegro.

Posted

Tak, Pandusia ma letnie futerko, jakas tak lzejsza sie zrobila optycznie. Znowu nie zdazylam wkleic zdjec, wkladalam nowe psy na strone i nie zdazylam :oops: Ale sa nowej zdjecia Mary Jane i Mroweczki, warto zobaczyc :p

Posted

biedna jakie ma futro sfilcowane a na grzbiecie to do wygolenia-jak i cała-nowa jej odrośnie la dome potrzebny-w domu najlepsze wszystkie zabiegi-dziękujemy za zdjęcia :loveu: :p

Posted

Wczoraj kierownik pisal, ze Panda byla kapana i doprowadzona do porzadku. Niestety w schronisku nie ma warunkow, zeby porzadnie zadbac o psie futerko :shake:

Posted

Na razie nie jest na allegro, ale jutro ja dam...zawsze mam 7-8-9 aukcji, bo to moje szczesliwe liczby, jak mialam wiecej aukcji allegro mi usunelo :mad: jutro skonczy sie aukcja wesolych psiakow, wiec dam Pandusie :p

Posted

każdy wie że schron to nie salon piękności-ona ma piękne gęste futerko-to rarytas dla ludzi którzy uwelbiają czesanko-i codzienne zabiegi fryzjerskie:multi: Panda jest dobrą modelką

Posted

Panda na allegro ma niestety tylko 120 wejsc w ciagu 3 dni, ehhh wakacje...:shake: :shake: :shake: nie moge juz wystawic kolejnej podswietlanej aukcji, bo mi prawie 100-ówa za lipiec pękła...

Posted

Ulka18 napisał(a):
Panda na allegro ma niestety tylko 120 wejsc w ciagu 3 dni, ehhh wakacje...:shake: :shake: :shake: nie moge juz wystawic kolejnej podswietlanej aukcji, bo mi prawie 100-ówa za lipiec pękła...

Ulka to do kiedy ona ma aukcję? trzeba poprosić MAgdarynkę o wpsparcie w takim razie-ona jest dobra w tych aukcjach;)

Posted

I jak Ulka pytałaś Magdarynkę o wystawienie Pandy na Allegro?-zaraz wyślę Magdarycne priva z zapytaniem:p

i nic z tego-Magdarynka ma zapchaną skrzynkę i nic nie można wysłać-może jest na wakacjach?