Kapsel Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Myszko, poczęstowałam się Twoim ślicznym banerkiem, znaczy się podmieniłam. Dziękuję bardzo :mdrmed: Quote
marta0731 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Na zaproszenie Kapsel jestem:) Ta to ma czas na rozsyłanie;) Zawsze skuteczna:loveu: Totika uszczęśliwiła to i Zeusa jej się uda:) W weekend w przypływie większej ilości wolnego czasu rozpatrzę swoje sprawy finansowe;) Miałaś rację Kapsel że jak zobaczę to od razu polubię... ale jak tu nie lubieć boksia, jakiegokolwiek... Quote
Mysza2 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [quote name='Kapsel']Myszko, poczęstowałam się Twoim ślicznym banerkiem, znaczy się podmieniłam. Dziękuję bardzo :mdrmed:[/QUOTE] To smacznego Kapselku, częstuj się;);):lol::lol: Quote
Kapsel Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [quote name='marta0731']Na zaproszenie Kapsel jestem:) Ta to ma czas na rozsyłanie;) Zawsze skuteczna:loveu: Totika uszczęśliwiła to i Zeusa jej się uda:) W weekend w przypływie większej ilości wolnego czasu rozpatrzę swoje sprawy finansowe;) Miałaś rację Kapsel że jak zobaczę to od razu polubię... ale jak tu nie lubieć boksia, jakiegokolwiek...[/QUOTE] Martuś :buzi::buzi::buzi: ja doskonale wyczuwam, kto ma duuuuużo czasu w weekend na sprawy finansowe i kto ma słabość dla boksi, czyż nie? :smile::loveu: Quote
Kapsel Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Kto jeszcze pomoże boksiowi? :modla::modla::modla::modla:Trzeba usunąć mu te guzioły :-( Quote
Kapsel Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Nikt u Zeuska nie bywa? Nie podoba się boksio, czy co? :shake: Quote
Aleksandra Bytom Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 ja jestem i zaglądam ale teraz już czas spać,musze z młodą wstać przed 6 bo u lekarza mam być o 6.40. wielka buźka :* Quote
ageralion Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Bo tych boksiow teraz tak duzo :( Zanim ciotki zadarza wszystkie odwiedzic, to literke Z ogladaja pozna noca i juz nie maja sily pisac :( Quote
Kapsel Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Trzeba by pewnie jakieś bazarki zrobić, może ktoś ma jakieś fanty? :roll: Quote
Maruda666 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Po 20, jak skończy się na Diego, coś spróbuję zrobić . Zeusku gromowładny, pokazuj się !!! Quote
Kapsel Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='Maruda666']Po 20, jak skończy się na Diego, coś spróbuję zrobić . Zeusku gromowładny, pokazuj się !!![/QUOTE] Marudko najkochańsza, :calus:naprawdę zrobisz bazarek? :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Maruda666 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Zrobię, zrobię Kapselku :) Ze zrobieniem to nie aż taki problem, gorzej z fantami i potem ze znalezieniem chętnych na te fanty ;) Quote
Kapsel Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='Maruda666']Zrobię, zrobię Kapselku :) Ze zrobieniem to nie aż taki problem, gorzej z fantami i potem ze znalezieniem chętnych na te fanty ;)[/QUOTE] Cioteczki, która ma jakieś fanty na bazarek? :saint1::modla::modla::modla: Quote
Nes2009 Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Fanty, fanty gdzie jesteście???? Bosz, na Diegula też potrzebne:( Ludzie chyba zaczne rzeczy z domu wyprzedawać... Quote
Maruda666 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Nazbierałam ze trzy bombonierki - jak myślicie, czy słodycze jeszcze pójdą ?? Quote
Nes2009 Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Marudka ciepło jest. W transporcie się roztopią niestety:( Quote
Kapsel Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='Maruda666']Nazbierałam ze trzy bombonierki - jak myślicie, czy słodycze jeszcze pójdą ??[/QUOTE] Na pewno pójdą, :bigcool::bigcool::bigcool:zawsze jakieś imieniny są, urodziny, itp. Quote
tatankas Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Kapselku jestem na zawołanie,finansowo pomogę,ale po 25 dopiero,muszę pieska jutro zachipować,u nas w Policach chipują ale do żadnych baz danych nie wprowadzają a płacić trzeba,więc jedziemy do Toz-u w Szczecinie,tam cena trochę wyższa ale dodają ja do ogólnopolskiej bazy.A potem wpadniemy na KS Arkonia na wystawę Bokserów,nigdy na takiej nie byłam i już się nie mogę doczekać,tyle boksiów w jednym miejscu,raj.Tak więc odezwę się po 25 z deklaracją.Moja stara bokserka tez miała takie guzy i na grzbiecie i na palcu,wycięliśmy i było ok. Quote
Kapsel Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='tatankas']Kapselku jestem na zawołanie,finansowo pomogę,ale po 25 dopiero,muszę pieska jutro zachipować,u nas w Policach chipują ale do żadnych baz danych nie wprowadzają a płacić trzeba,więc jedziemy do Toz-u w Szczecinie,tam cena trochę wyższa ale dodają ja do ogólnopolskiej bazy.A potem wpadniemy na KS Arkonia na wystawę Bokserów,nigdy na takiej nie byłam i już się nie mogę doczekać,tyle boksiów w jednym miejscu,raj.Tak więc odezwę się po 25 z deklaracją.Moja stara bokserka tez miała takie guzy i na grzbiecie i na palcu,wycięliśmy i było ok.[/QUOTE] Bardzo dziękujemy Tatankas :calus::calus::calus::Rose: Kochana jesteś!!!!!!:Cool!::Cool!::Cool!: Też mam nadzieję, że po wycięciu będzie wszystko dobrze :smile::kiss_2: A wystawy to Ci zazdroszczę, też bym chciała zobaczyć tyle boksiołów :lol::lol::lol: Szkoda, że tam na wystawie nie będzie nikogo kto zbiórkę na te bidy boksiowe mógłby zrobić :roll: Jest wielka okazja, aby je wspomóc :roll: Quote
ageralion Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='Kapsel']Też mam nadzieję, że po wycięciu będzie wszystko dobrze :smile::kiss_2:[/QUOTE] Musi byc dobrze, bo mam niecny plan na niego ;) A wiadomo juz, kiedy Zeusek bedzie "zabiegowany"? PS tatankas jutro wystawa boksiow i nas??? Quote
Kapsel Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='ageralion']Musi byc dobrze, bo mam niecny plan na niego ;) A wiadomo juz, kiedy Zeusek bedzie "zabiegowany"? PS tatankas jutro wystawa boksiow i nas???[/QUOTE] Martuś zobacz takie coś znalazłam: [B] XVIII Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych - Szczecin, 19-20.06.2010[/B] Miejsce - Stadion K.S. "ARKONIA", Szczecin, ul. Arkońska Kopiuję Boxer Forum, c.d. [B]Ring 11 [/B] sędzia: [U][I]Iwona Magdziarska[/I][/U] Przyjmowanie psów zgłoszonych na wystawę oraz wydawanie katalogów w godz. 8.00 - 10.00 Początek oceny psów w ringach o godz. 10.30 [B][U]Psy pręgowane[/U]:[/B] [I]klasa młodzieży[/I] Gratia [B]KANDAHAR[/B] [B]JIM BEAM [/B] Excetra [I]klasa championów[/I] [B]HARNETT[/B] Optima Grata [B]KRAJAN[/B] vom Schlingengrund [B][U]Psy żółte[/U][/B] [I]klasa młodzieży[/I] [B]AUGUSTUS[/B] Mare Balticum [B]SIR LANCELOT[/B] Box-Star [B]ZUCCHERO[/B] Nostrum [I]klasa otwarta[/I] [B]AYKO[/B] von der Mooreiche [B][U]Suki pręgowane[/U]:[/B] [I]klasa baby[/I] [B]CURLY-SUE[/B] vom Cassalina [B]HANNA[/B] Leeh-Box [I]klasa pośrednia[/I] Gratia [B]HALLE BERRY[/B] [I]klasa otwarta[/I] [B]CASSANDRA[/B] vom Dillbergblick Gratia [B]GEORGIA ALEXANDRE[/B] [I]klasa championów[/I] [B]ELODI[/B] dei Centurioni [B][U]suki żółte[/U]:[/B] [I]klasa młodzieży[/I] [B]AMBER[/B] Mare Balticum [B]SUSHI [/B] Yakuza-Gdy [I]klasa otwarta[/I] [B]WOXA[/B] Benignus Quote
Recommended Posts