Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na zaproszenie Kapsel jestem:) Ta to ma czas na rozsyłanie;)
Zawsze skuteczna:loveu:
Totika uszczęśliwiła to i Zeusa jej się uda:)
W weekend w przypływie większej ilości wolnego czasu rozpatrzę swoje sprawy finansowe;)

Miałaś rację Kapsel że jak zobaczę to od razu polubię... ale jak tu nie lubieć boksia, jakiegokolwiek...

Posted

[quote name='Kapsel']Myszko, poczęstowałam się Twoim ślicznym banerkiem, znaczy się podmieniłam. Dziękuję bardzo :mdrmed:[/QUOTE]
To smacznego Kapselku, częstuj się;);):lol::lol:

Posted

[quote name='marta0731']Na zaproszenie Kapsel jestem:) Ta to ma czas na rozsyłanie;)
Zawsze skuteczna:loveu:
Totika uszczęśliwiła to i Zeusa jej się uda:)
W weekend w przypływie większej ilości wolnego czasu rozpatrzę swoje sprawy finansowe;)

Miałaś rację Kapsel że jak zobaczę to od razu polubię... ale jak tu nie lubieć boksia, jakiegokolwiek...[/QUOTE]
Martuś :buzi::buzi::buzi: ja doskonale wyczuwam, kto ma duuuuużo czasu w weekend na sprawy finansowe i kto ma słabość dla boksi, czyż nie? :smile::loveu:

Posted

[quote name='Maruda666']Po 20, jak skończy się na Diego, coś spróbuję zrobić . Zeusku gromowładny, pokazuj się !!![/QUOTE]
Marudko najkochańsza, :calus:naprawdę zrobisz bazarek? :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

[quote name='Maruda666']Zrobię, zrobię Kapselku :) Ze zrobieniem to nie aż taki problem, gorzej z fantami i potem ze znalezieniem chętnych na te fanty ;)[/QUOTE]
Cioteczki, która ma jakieś fanty na bazarek? :saint1::modla::modla::modla:

Posted

[quote name='Maruda666']Nazbierałam ze trzy bombonierki - jak myślicie, czy słodycze jeszcze pójdą ??[/QUOTE]
Na pewno pójdą, :bigcool::bigcool::bigcool:zawsze jakieś imieniny są, urodziny, itp.

Posted

Kapselku jestem na zawołanie,finansowo pomogę,ale po 25 dopiero,muszę pieska jutro zachipować,u nas w Policach chipują ale do żadnych baz danych nie wprowadzają a płacić trzeba,więc jedziemy do Toz-u w Szczecinie,tam cena trochę wyższa ale dodają ja do ogólnopolskiej bazy.A potem wpadniemy na KS Arkonia na wystawę Bokserów,nigdy na takiej nie byłam i już się nie mogę doczekać,tyle boksiów w jednym miejscu,raj.Tak więc odezwę się po 25 z deklaracją.Moja stara bokserka tez miała takie guzy i na grzbiecie i na palcu,wycięliśmy i było ok.

Posted

[quote name='tatankas']Kapselku jestem na zawołanie,finansowo pomogę,ale po 25 dopiero,muszę pieska jutro zachipować,u nas w Policach chipują ale do żadnych baz danych nie wprowadzają a płacić trzeba,więc jedziemy do Toz-u w Szczecinie,tam cena trochę wyższa ale dodają ja do ogólnopolskiej bazy.A potem wpadniemy na KS Arkonia na wystawę Bokserów,nigdy na takiej nie byłam i już się nie mogę doczekać,tyle boksiów w jednym miejscu,raj.Tak więc odezwę się po 25 z deklaracją.Moja stara bokserka tez miała takie guzy i na grzbiecie i na palcu,wycięliśmy i było ok.[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy Tatankas :calus::calus::calus::Rose: Kochana jesteś!!!!!!:Cool!::Cool!::Cool!:
Też mam nadzieję, że po wycięciu będzie wszystko dobrze :smile::kiss_2:

A wystawy to Ci zazdroszczę, też bym chciała zobaczyć tyle boksiołów :lol::lol::lol:
Szkoda, że tam na wystawie nie będzie nikogo kto zbiórkę na te bidy boksiowe mógłby zrobić :roll: Jest wielka okazja, aby je wspomóc :roll:

Posted

[quote name='Kapsel']Też mam nadzieję, że po wycięciu będzie wszystko dobrze :smile::kiss_2:[/QUOTE]
Musi byc dobrze, bo mam niecny plan na niego ;) A wiadomo juz, kiedy Zeusek bedzie "zabiegowany"?

PS tatankas jutro wystawa boksiow i nas???

Posted

[quote name='ageralion']Musi byc dobrze, bo mam niecny plan na niego ;) A wiadomo juz, kiedy Zeusek bedzie "zabiegowany"?

PS tatankas jutro wystawa boksiow i nas???[/QUOTE]
Martuś zobacz takie coś znalazłam:
[B]
XVIII Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych - Szczecin, 19-20.06.2010[/B]

Miejsce - Stadion K.S. "ARKONIA", Szczecin, ul. Arkońska

Kopiuję Boxer Forum, c.d.
[B]Ring 11 [/B] sędzia: [U][I]Iwona Magdziarska[/I][/U]

Przyjmowanie psów zgłoszonych na wystawę oraz wydawanie katalogów w godz. 8.00 - 10.00
Początek oceny psów w ringach o godz. 10.30

[B][U]Psy pręgowane[/U]:[/B]

[I]klasa młodzieży[/I]
Gratia [B]KANDAHAR[/B]
[B]JIM BEAM [/B] Excetra

[I]klasa championów[/I]
[B]HARNETT[/B] Optima Grata
[B]KRAJAN[/B] vom Schlingengrund

[B][U]Psy żółte[/U][/B]

[I]klasa młodzieży[/I]
[B]AUGUSTUS[/B] Mare Balticum
[B]SIR LANCELOT[/B] Box-Star