Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj Nelisia znalazła domek!!!!

Paros dzięki i możesz zakończyć jej ogłoszenia:D:D:D

Nelisie sama osobiście zawiozłam starszej pani(dziwni ludzie najpierw trochę kręcili a potem chcieli ją do bagażnika wsadzić) zawiozłam ją okazało się że czeka na nią łańcuch, ja ocvzywiście zaraz z oburzeniem ale zięć tej pani powiedział że oni już jej kojec postawią(jakoś nie bardzo im wierzę) jednak mieszkają 2 minuty drogi ode mnie więc mają pewne żę jutro to sprawdzę

U nas w schronisku nawet w umowie adopcujnej jest zaznaczone że pies nie może być trzymany na uwięzi

Posted

hehe ;) w sumie ten pan tesh byl jakis taki... najpierw wogole kazal mi Sage wyciagnac ze niby to ona (Saga jest jak ladnych pare razy mniejsza od Neli i wogole ma zupelnie inny kolor sierci) a potem costam jeszcze o Tarze gadal pozniej mi jeszcze jakies inne psy pokazywal a na samym koncu pokazal Neli ze to na pewno ta i wogole a potem jak ja wyciagnelam w kolko powtarzal "ladny piesek"... no ale coz...

Posted

To miła wiadomośc na początek tygodnia :lol: Neli nareszcie będzie miała domek :multi: :multi:

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

To sprawdźcie później co u Neli :roll:

Posted

Ja byłam dzisiaj u Neli:d

Jak na razie na łańcuchu ale kiedy tam przyszłam to pan rozbudowywał i ocieplał jej budę(tamta była trochę mała) powiedziął że potem postarają się jej coś jeszcze z kojcem wymyśleć.

Jak na razie Neli ma się świetnie dostaje dobre żarełko:D i jak tam byłam to ją spuściłam żeby troszkę sobie pobiegała, i pokazałam jak ją można najlepiej złapać(wiadomo za patyczek) i pan powiedział że na razie zanim zrobią kojec będą ją spouszczać dużo a jak się przyzwyczai to będzie na stałe luzem biegać

Zobaczymy;) ja będe tam czesto zaglkądać

Posted

jak na razie jest OK, państwo już puszczają po ogródku Nelisię i ma super jedzonko a na drugi dzien zaraz zbudowali jej większą i mocno ocieplaną budę czekamy na kolejne zmiany:D

Posted

Byłam tam dzisiaj jednak aparatu wziąć zapomniałam ale mam dobre wieśći:)

O Nelisie martwić się nie musimy łańcucha już nie, kojca też nie cały czas biega luzem i pani mówi że jest kochana i grzeczna, ciągle wariuje z patyczkami:loveu:

A żarełko dostaje takie że o la la:loveu: mięsko(prawie samo)ugotowane
Naprawdę ma się dobrze ale ja i tak tam jeszcze zaglądne;)

• 1 year later...
Posted

Zaglądam często i dziś też zajrzałam
Neli od 2 dni jest na łańcuchu bo mają mały remont domu i Nelka gryzie robotników, do tego jest z niej straszny żarłok:loveu: i sporo przytyła
[IMG]http://images28.fotosik.pl/184/6ae4f5b1e304b3e6.jpg[/IMG]

[IMG]http://images33.fotosik.pl/193/20a3ad770c98b409med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images23.fotosik.pl/183/5ab0b9d5b7b85f21.jpg[/IMG]