Mysia_ Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 kiedy Nelisia doczeka się wspaniałego domku? :roll: Quote
sara_rokitnica Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 miejmy nadzieje ze jak najszybciej :) w gore Neli :) Quote
paros Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Neli szuka domku w necie :lol: eoferty 4lapy ale.gratka psy kupiepsa bono-polska forum gazeta :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Patikujek Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Dzięki paros za te ogłoszenia:loveu: Quote
Patikujek Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Mały sportowcu gdzie ten twój domek:( Quote
Patikujek Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Dzisiaj Nelisia znalazła domek!!!! Paros dzięki i możesz zakończyć jej ogłoszenia:D:D:D Nelisie sama osobiście zawiozłam starszej pani(dziwni ludzie najpierw trochę kręcili a potem chcieli ją do bagażnika wsadzić) zawiozłam ją okazało się że czeka na nią łańcuch, ja ocvzywiście zaraz z oburzeniem ale zięć tej pani powiedział że oni już jej kojec postawią(jakoś nie bardzo im wierzę) jednak mieszkają 2 minuty drogi ode mnie więc mają pewne żę jutro to sprawdzę U nas w schronisku nawet w umowie adopcujnej jest zaznaczone że pies nie może być trzymany na uwięzi Quote
Mysia_ Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 co za ludzie, miałam strasznie mieszane uczucia co do tych ludzi, no, ale zobaczymy.... Pati bedzie miała ją na oku ;) Quote
sara_rokitnica Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 hehe ;) w sumie ten pan tesh byl jakis taki... najpierw wogole kazal mi Sage wyciagnac ze niby to ona (Saga jest jak ladnych pare razy mniejsza od Neli i wogole ma zupelnie inny kolor sierci) a potem costam jeszcze o Tarze gadal pozniej mi jeszcze jakies inne psy pokazywal a na samym koncu pokazal Neli ze to na pewno ta i wogole a potem jak ja wyciagnelam w kolko powtarzal "ladny piesek"... no ale coz... Quote
paros Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 To miła wiadomośc na początek tygodnia :lol: Neli nareszcie będzie miała domek :multi: :multi: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: To sprawdźcie później co u Neli :roll: Quote
Patikujek Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Ja byłam dzisiaj u Neli:d Jak na razie na łańcuchu ale kiedy tam przyszłam to pan rozbudowywał i ocieplał jej budę(tamta była trochę mała) powiedziął że potem postarają się jej coś jeszcze z kojcem wymyśleć. Jak na razie Neli ma się świetnie dostaje dobre żarełko:D i jak tam byłam to ją spuściłam żeby troszkę sobie pobiegała, i pokazałam jak ją można najlepiej złapać(wiadomo za patyczek) i pan powiedział że na razie zanim zrobią kojec będą ją spouszczać dużo a jak się przyzwyczai to będzie na stałe luzem biegać Zobaczymy;) ja będe tam czesto zaglkądać Quote
sara_rokitnica Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 nom tesh mam taka nadzieje... ;] Quote
Patikujek Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 jak na razie jest OK, państwo już puszczają po ogródku Nelisię i ma super jedzonko a na drugi dzien zaraz zbudowali jej większą i mocno ocieplaną budę czekamy na kolejne zmiany:D Quote
brazowa1 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 oby wszystko dobrze....łańcuch :( ona jest po sterylce,tak? dobrze,ze tam zagladasz Patikujek. Quote
Patikujek Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Tak Nelisia jest po sterylce, i zaglądam tam ponieważ mojej rychliwej dziewczynki nie zostawiłabym na pastwę łańcucha:shake: Quote
Patikujek Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Byłam tam dzisiaj jednak aparatu wziąć zapomniałam ale mam dobre wieśći:) O Nelisie martwić się nie musimy łańcucha już nie, kojca też nie cały czas biega luzem i pani mówi że jest kochana i grzeczna, ciągle wariuje z patyczkami:loveu: A żarełko dostaje takie że o la la:loveu: mięsko(prawie samo)ugotowane Naprawdę ma się dobrze ale ja i tak tam jeszcze zaglądne;) Quote
paros Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :multi: :multi: :multi: To dobrze, że Neli ma kochany domek :lol: Ale zaglądaj do niej :lol: Quote
Mysia_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 no to suuuper :loveu: Zaglądaj tam Pati ;) Quote
Patikujek Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Zaglądam często i dziś też zajrzałam Neli od 2 dni jest na łańcuchu bo mają mały remont domu i Nelka gryzie robotników, do tego jest z niej straszny żarłok:loveu: i sporo przytyła [IMG]http://images28.fotosik.pl/184/6ae4f5b1e304b3e6.jpg[/IMG] [IMG]http://images33.fotosik.pl/193/20a3ad770c98b409med.jpg[/IMG] [IMG]http://images23.fotosik.pl/183/5ab0b9d5b7b85f21.jpg[/IMG] Quote
Patikujek Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 ewidentnie nie podoba jej się na łańcuchu dobrze ze jeszcze góra 2 dni i znów będzie biegać luzem:) Quote
Recommended Posts